نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام قابلیت زیر، جی پل را از سایر درگاه های پرداخت اینت

رأی دهندگان
23. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • وب سرویس واریز وجه خودکار

15 65.22%
  • ناحیه کاربری گسترده

5 21.74%
  • وب سرویس اختصاصی

11 47.83%
  • سیستم هوشمند برگشت تراکنش های نا موفق

11 47.83%
  • واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در همان روز

10 43.48%
  • واریز درخواستهای واریز وجه شبا پس از یک روز

7 30.43%
  • پشتیبانی (تلفن ، ایمیل ، تیکت)

9 39.13%
  • سیستم های مدیریتی و کنترل هوشمند

4 17.39%
  • تغییرات گسترده و به روزرسانی سریع سیستم

6 26.09%
  • درگاه های پرداخت متنوع و پایدار

8 34.78%
نظرسنجی با انتخاب چندگانه
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1655

موضوع: ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    560
    تشکر تشکر شده 
    623
    تشکر شده در
    403 پست

پیش فرض پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات

نقل قول نوشته اصلی توسط behrouz نمایش پست ها
    با تایید سخنان بالا ، همچنین لطفاً بفرمایید شرکت دارید ؟ کدوم شهر ؟ تلفن های پشتیبانی ؟
    زرین پال هم زیر نظر شرکت سامان رایانه هست و هم ثبت شده
    دوست عزیز ،
    در حال حاضر ، ثبت شرکت ما به تاخیر افتاده ، و دلیلش هم تایید نشدن نام و رسیدن به تعطیلات عید نوروز هست
    با صبر و تحمل شما ، ثبت شرکت دریافت میشه و اطلاعات کاملی برای شما نمایش داده میشه
    زرین پال هم که میگین شرکت هست و زیر نطر فلان شرکت ، بعضی ها بهش اعتماد نکنند !
    حالا خودتون میدونید ، تا به حال JayPal 10 عضو فعال دارد
    ویرایش توسط sepadl71 : March 8th, 2012 در ساعت 05:34

2. تعداد تشکر ها از sepadl71 به دلیل پست مفید

عضو جدید ata.m آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    128
    تشکر تشکر شده 
    37
    تشکر شده در
    31 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sepadl71 نمایش پست ها
    زرین پال هم که میگین شرکت هست و زیر نطر فلان شرکت ، خیلی ها بهش اعتماد نیکنند ، نمونش خود بنده ، که تصمیم گرفتم این درگاه رو تهیه و تولید کنم
    اگر اینطوری باشه که شما میفرمایید ما هم باید به شما اعتماد نکنیم و درگاه خودمان را ایجاد کنیم.

4. تعداد تشکر ها ازata.m به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    560
    تشکر تشکر شده 
    623
    تشکر شده در
    403 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ata.m نمایش پست ها
    اگر اینطوری باشه که شما میفرمایید ما هم باید به شما اعتماد نکنیم و درگاه خودمان را ایجاد کنیم.
    نه دوست من ،
    من کلی گفتم ، مشکل من با زرین پال ، چیز دیگری بود که تا الآن هم بر طرف نشده
    مثل عرض کردم ، شرمنده...

6. تعداد تشکر ها از sepadl71 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

نه دوست من ،
    من کلی گفتم ، مشکل من با زرین پال ، چیز دیگری بود که تا الآن هم بر طرف نشده
    مثل عرض کردم ، شرمنده...
    مشکلتون با زرين پال رو بفرمائيد تا به صورت عمومی حل بشه ؟

8. تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید

عضو جدید vebc آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    108
    تشکر شده در
    77 پست

سلام
    بنده نه یوزر دوم اقای امیری ادمین زرین پالم نه فامیلشون نه رفیقشون بلکه بار ها درگاهم توسط این زرین پال بسته شده و مجدد باز شده اون هم به علت عدم رعایت قوانین
    در اصل از قدیمی های زرین پالم! بعدا به خاطر کارمزد بالای زرین پال مجبور به انتقال به پارس پال و سپس هم از 3 بانک درگاه مستقیم گرفتم ولی هنوز بعضی مواقع از این درگاهای واسطه استفاده میکنم!
    توی این چند سال کار توی اینترنت با خیلی ها کار کردم و همیشه افراد کلاه بردار و بی مسئولیت رو مخصوصا این اواخر در تالار های مختلف معرفی کرده ام ... حالا کی به کی پول میده هی تا پیکامون حذف میشه بماند(تیو همین سایت وب هاستینگ تالک)

ولی این اطمینان رو میدم که سایت زرین پال و پارس پال کامل تایید میشند و هیچ گونه مشکل عدم پرداختی ندارند!
    حالا هر کدوم معایبی هم دارند! که از گفتن اونا خودداری میکنیم همین که در باغ سبز نشون کاربر نمیدن و همه چی واضح و روشنه کافیه!
    کار کردن به جز این 2 شرکت با هر شرکت دیگه کاملا کار اشتباهیه!!
    مثلا خودم به شخصه سایت جی پال رو دیدم که با جعل لوگوی نماد اون هم نه تک ستاره بلکه 5 ستاره شاخ دراوردم!
    هیچ اطلاعاتی راجع سایت در قسمت درباره ما و تماس با ما نداشت
    سایت پی پال هم اطلاعات مندرج در سایت اصلا کسی پاسخ گو نبود چندین ماه تماس گرفتیم!
    و اینکه اطلاعات هفت جد آباد فروشنده رو میگرفت اون هم به صورت کتبی و پستی که هر کاری کردیم نشد بدون این مدارک درگاه بگیریم!
    پس نتیجه میگیریم قیمت بالا بهتره!
    بنده تا حالا 2 بار به مشکل بر خوردم یک بار با زرین پال که آقای امیری لطف کردن و مشکل رو برطرف کردن و بنده حالا با کسر کارمزد بالا تونستم پولمو از فروشنده بی مسئولیت پس بگیرم!
    ولی مورد مشابه در پارس پال به علت ضعف سیاست های سایت با گذشت حدود یک سال هنوز نتوسنتم پس بگیرم!
    قصد تخریب پارس پال رو ندارم ولی ایشون به جای اینکه حساب شخص متخلف رو کامل ببنده میتونست به صورت مخفی دور از چشم فروشنده خروجی پول رو ببنده تا موقعی که پول تو حساب پارس پالش بود مبلغ رو به من عودت بده تا سر من بی کلاه نمونه!
    درضمن پارس پال خیلی روابط عمومی بالاتری نسبت به زرین پال داره!
    در کل هر دو سایت تایید میشن و مدتی که باهاشون کار کردم راضی بودم!
    در ضمن به جای گرفتن درگاه از بانک مطمئن باشید گرفتن درگاه از این سایت ها به صرفه تره
    براتون با ذکر دلیل میگم!
    1.داشتن حساب فعال که حتما باید کارت داشته باشه و یک مسدودی که بنده مسدودی حساب بانک ملتم 10 هزار تومنه! و 2300 هم هزینه کارت شد!
    2.هر بار برای تغییر ای پی ایمیل بزنی که تا بهشون زنگ نزنی کارت سریع انجام نمیشه و هر با تماس تلفنی 500 تومن هزینه برات داره!
    که در سایت های زرین پال و پارس پال به راحتی همه مشکلات رو در تاپیک میگی و به ص.رت لحظه ای و هر ساعت از شبانه روز میتونی تغییر ای پی رو اعلام کنی ولی به پرداخت ملت فقط ساعات اداری اون هم اگه حال نداشته باشن دیر ج میدن !
    3.باید صد بار بری بانک و بیای و افتتاح حساب و کپی و اسرال مدارک ایمیل که بالای 30 هزار تومن برات هزینه خواهد داشت
    4.سایت های واسطه همیشه پلاگیناشونو افزایش میدن اما بانک ها به هیج وجه اصلا پلاگینی جز وب سرویس و توابع ارائه نمیدن که باید کلی هزینه کنی تا ماژولاشونو بخری!
    در کل میبینی باید یه چیز حدود 100 تومن به بالا پیاده بشی!
    ولی در پارس پال مثلا باید 10 میلون تومن تراکنش داشته بشای که این 100 هزار تومن صاف بشه!

اما یه مزیت درگاه مستقیم داره که اونایی که دارن میدونن اونم اینه پولایی سر گردانی که میرفت تو جیب سایت های واسطه مثل ستتل هایی که دیر واریز میشد و از جیب خریدار میرفت و فروشنده هم چون دریافت نمیکرد چیزی تویل نمیداد!
    یعنی یه مبلغ دیر واریز میشد به حساب سایت واسطه بعدا واریز میشد و خرید نا موفق حساب میشد و سایت واسطه بعدا نمیومد مبلغ رو بزنه تو حساب خریدار یا فروشنده!

این دلایلی است که میتونه تو انتخاب موثر باشه!

ولی در کل زرین پال و پارس پال بسیار عالی هستند چون دیگه افراد مبتدی که موقت دارن فعالیت اینترنتی میکنند سریع نمیرن درگاه مستقیم بگیرن و این کار خز بشه!
    یه بدی هم داره یکی مثل نسیم هاست میاد سر ما کلاه میزاره! و پارس پال نمیتونه حق منو ازش بگیره!

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    560
    تشکر تشکر شده 
    623
    تشکر شده در
    403 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط vebc نمایش پست ها
    سلام
    بنده نه یوزر دوم اقای امیری ادمین زرین پالم نه فامیلشون نه رفیقشون بلکه بار ها درگاهم توسط این زرین پال بسته شده و مجدد باز شده اون هم به علت عدم رعایت قوانین
    در اصل از قدیمی های زرین پالم! بعدا به خاطر کارمزد بالای زرین پال مجبور به انتقال به پارس پال و سپس هم از 3 بانک درگاه مستقیم گرفتم ولی هنوز بعضی مواقع از این درگاهای واسطه استفاده میکنم!
    توی این چند سال کار توی اینترنت با خیلی ها کار کردم و همیشه افراد کلاه بردار و بی مسئولیت رو مخصوصا این اواخر در تالار های مختلف معرفی کرده ام ... حالا کی به کی پول میده هی تا پیکامون حذف میشه بماند(تیو همین سایت وب هاستینگ تالک)

ولی این اطمینان رو میدم که سایت زرین پال و پارس پال کامل تایید میشند و هیچ گونه مشکل عدم پرداختی ندارند!
    حالا هر کدوم معایبی هم دارند! که از گفتن اونا خودداری میکنیم همین که در باغ سبز نشون کاربر نمیدن و همه چی واضح و روشنه کافیه!
    کار کردن به جز این 2 شرکت با هر شرکت دیگه کاملا کار اشتباهیه!!
    مثلا خودم به شخصه سایت جی پال رو دیدم که با جعل لوگوی نماد اون هم نه تک ستاره بلکه 5 ستاره شاخ دراوردم!
    هیچ اطلاعاتی راجع سایت در قسمت درباره ما و تماس با ما نداشت
    سایت پی پال هم اطلاعات مندرج در سایت اصلا کسی پاسخ گو نبود چندین ماه تماس گرفتیم!
    و اینکه اطلاعات هفت جد آباد فروشنده رو میگرفت اون هم به صورت کتبی و پستی که هر کاری کردیم نشد بدون این مدارک درگاه بگیریم!
    پس نتیجه میگیریم قیمت بالا بهتره!
    بنده تا حالا 2 بار به مشکل بر خوردم یک بار با زرین پال که آقای امیری لطف کردن و مشکل رو برطرف کردن و بنده حالا با کسر کارمزد بالا تونستم پولمو از فروشنده بی مسئولیت پس بگیرم!
    ولی مورد مشابه در پارس پال به علت ضعف سیاست های سایت با گذشت حدود یک سال هنوز نتوسنتم پس بگیرم!
    قصد تخریب پارس پال رو ندارم ولی ایشون به جای اینکه حساب شخص متخلف رو کامل ببنده میتونست به صورت مخفی دور از چشم فروشنده خروجی پول رو ببنده تا موقعی که پول تو حساب پارس پالش بود مبلغ رو به من عودت بده تا سر من بی کلاه نمونه!
    درضمن پارس پال خیلی روابط عمومی بالاتری نسبت به زرین پال داره!
    در کل هر دو سایت تایید میشن و مدتی که باهاشون کار کردم راضی بودم!
    در ضمن به جای گرفتن درگاه از بانک مطمئن باشید گرفتن درگاه از این سایت ها به صرفه تره
    براتون با ذکر دلیل میگم!
    1.داشتن حساب فعال که حتما باید کارت داشته باشه و یک مسدودی که بنده مسدودی حساب بانک ملتم 10 هزار تومنه! و 2300 هم هزینه کارت شد!
    2.هر بار برای تغییر ای پی ایمیل بزنی که تا بهشون زنگ نزنی کارت سریع انجام نمیشه و هر با تماس تلفنی 500 تومن هزینه برات داره!
    که در سایت های زرین پال و پارس پال به راحتی همه مشکلات رو در تاپیک میگی و به ص.رت لحظه ای و هر ساعت از شبانه روز میتونی تغییر ای پی رو اعلام کنی ولی به پرداخت ملت فقط ساعات اداری اون هم اگه حال نداشته باشن دیر ج میدن !
    3.باید صد بار بری بانک و بیای و افتتاح حساب و کپی و اسرال مدارک ایمیل که بالای 30 هزار تومن برات هزینه خواهد داشت
    4.سایت های واسطه همیشه پلاگیناشونو افزایش میدن اما بانک ها به هیج وجه اصلا پلاگینی جز وب سرویس و توابع ارائه نمیدن که باید کلی هزینه کنی تا ماژولاشونو بخری!
    در کل میبینی باید یه چیز حدود 100 تومن به بالا پیاده بشی!
    ولی در پارس پال مثلا باید 10 میلون تومن تراکنش داشته بشای که این 100 هزار تومن صاف بشه!

اما یه مزیت درگاه مستقیم داره که اونایی که دارن میدونن اونم اینه پولایی سر گردانی که میرفت تو جیب سایت های واسطه مثل ستتل هایی که دیر واریز میشد و از جیب خریدار میرفت و فروشنده هم چون دریافت نمیکرد چیزی تویل نمیداد!
    یعنی یه مبلغ دیر واریز میشد به حساب سایت واسطه بعدا واریز میشد و خرید نا موفق حساب میشد و سایت واسطه بعدا نمیومد مبلغ رو بزنه تو حساب خریدار یا فروشنده!

این دلایلی است که میتونه تو انتخاب موثر باشه!

ولی در کل زرین پال و پارس پال بسیار عالی هستند چون دیگه افراد مبتدی که موقت دارن فعالیت اینترنتی میکنند سریع نمیرن درگاه مستقیم بگیرن و این کار خز بشه!
    یه بدی هم داره یکی مثل نسیم هاست میاد سر ما کلاه میزاره! و پارس پال نمیتونه حق منو ازش بگیره!
    با سلام خدمت شما کاربر گرامی،
    همانطور که بارها عرض شد، چیزی جعل نشده است، دلایل هم در پست های قبلی مشخص شده است.
    همچنین تمام اطلاعات درباره وب سایت هم در قسمت درباره ما و هم در قسمت تماس با ما وجود دارد.
    یکی از قابلیت های درگاه پرداخت اینترنتی جی پل، مشخص کردن و مشخص بودن وضعیت Settle و Reversal می باشد.
    (البته این امر با توجه به امکانات درگاه ها برنامه ریزی می شود. مثلا بانک ملت Settle دارد و یا سامانه پرداخت امن پاسارگاد Resversal ندارد) که در بانک ملت که قبلا" داشتیم، تراکنش های Settle نشده هر یک ساعت یک بار Settle می شدند و تمامی تراکنش ها تایید می شد.
    مشکل Reversal فعلی هم با درگاه های جدید بانکی برطرف خواهد شد(تراکنش هایی که در سایت فروشنده تایید نشود پس از گذشت 1 ساعت Reversal خواهند شد)
    موفق باشید

عضو دائم AmirHosein آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,464
    تشکر تشکر شده 
    4,051
    تشکر شده در
    1,562 پست

دوست عزیز ،
    در حال حاضر ، ثبت شرکت ما به تاخیر افتاده ، و دلیلش هم تایید نشدن نام و رسیدن به تعطیلات عید نوروز هست
    با صبر و تحمل شما ، ثبت شرکت دریافت میشه و اطلاعات کاملی برای شما نمایش داده میشه
    زرین پال هم که میگین شرکت هست و زیر نطر فلان شرکت ، خیلی ها بهش اعتماد نیکنند !
    حالا خودتون میدونید ، تا به حال JayPal 10 عضو فعال دارد
    ممنون میشم این خیلی هارو معرفی کنید دوست عزیز یاد بگیرید برای پیشرفت قدم های بلند بردارید و رقیب رو تعقیب کنید نه اینکه تخریب کنید رقیب رو
    می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
    مصطفی چمران
    AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir

12. تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    560
    تشکر تشکر شده 
    623
    تشکر شده در
    403 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    مشکلتون با زرين پال رو بفرمائيد تا به صورت عمومی حل بشه ؟
    امکانش نیست !
    در صورت لزوم ، با پیام خصوصی اعلام میکنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط Am!r نمایش پست ها
    ممنون میشم این خیلی هارو معرفی کنید دوست عزیز یاد بگیرید برای پیشرفت قدم های بلند بردارید و رقیب رو تعقیب کنید نه اینکه تخریب کنید رقیب رو
    دوست عزیز ، بنده به هیچ وجه نمیخوام که زرین پال رو تخریب کنم
    بنده نظر شخصی خودم رو گفتم ، و حرف من بود و همچنین کلی
    خیلی ها من و چندین نفر از دوستان و کسانی که باهاشون در ارتباط بودم هستند ؛ اگر اشتباه نوشتم ، به بزرگی خودتون ببخشید
    در حال حاضر خیلی ها به زرین پال اعتماد کردند و دارن استفاده می کنند ، اگر کار ما بهتر از زرین پال باشد به سمت ما میان ! درسته ؟
    بنده از همینجا به همه اعلام میکنم ، که هرچیزی از طرف بنده به زرین پال نسبت داده شده ، فقط نظر شخصی بنده است.

خدمت دوستان عزیز بگم که ، ظاهر سایت تکمیل شد و فقط برای صفحه اصلی وب سایت اعمال گردید
    صفحات دیگر به همراه کد نویسی سیستم کاربری یک پارچه، تکمیل تر میگردد
    در حال حاضر ، هر یک از دوستان اگر درگاه اختصاصی یا واسط میخواد ، میتونه با ما مکاتبه کنه و در کمترین زمان ممکن ، سرویس خودش را تحویل بیگرد

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

امکانش نیست ! در صورت لزوم ، با پیام خصوصی اعلام میکنم.
    پس بی دليل جو سازی نکنيد. اگر قرار بود به صورت خصوصی حل بشه دليلی به مطرح کردن عمومی نبود. کاربران در زرين پال معغمولا بدليل فروش *** توقيف ميشن و اطلاعاتشون به پليس فتا ارجاع داده ميشه. اگر مشکل شما جزء اين دسته هستش که بايد عرض کنم شما در زمان عضويت قوانين رو مطالعه کرديد.

15. تعداد تشکر ها ازsamansystems به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    560
    تشکر تشکر شده 
    623
    تشکر شده در
    403 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    پس بی دليل جو سازی نکنيد. اگر قرار بود به صورت خصوصی حل بشه دليلی به مطرح کردن عمومی نبود. کاربران در زرين پال معغمولا بدليل فروش *** توقيف ميشن و اطلاعاتشون به پليس فتا ارجاع داده ميشه. اگر مشکل شما جزء اين دسته هستش که بايد عرض کنم شما در زمان عضويت قوانين رو مطالعه کرديد.
    خیر دوست عزیز ،
    مشکل سیستمی بود. بنده رو ببخشید ولی من عمومی مطرح نکردم ، کلی گفتم
    همونطور هم که بهتون اعلام کردم ، در صورت لزوم با پیغام خصوصی بهتون اعلام میکنم

---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط behrouz نمایش پست ها
    سلام
    سایت رو بروز رسانی کردید ولی فایده ای نداره ، نمیشه عضو شد و وارد صفحات دیگر شد !
    بهتر بود یه ماه دیگه صبر میکردید همه چیز آماده میشد و بعد اقدام به تبلیغ میکردید نه الان هیچ چیز آماده نیست ، اونجوری شکیل تر هم بود
    کاربر عزیز
    بنده نگفتم که سایت رو به روز رسانی کردم ، فقط گفتم ظاهر طراحی شده برای وبسایت ، بر روی صفحه اصلی قرار گرفت
    امکانات دیگر ، که شامل : عضویت و ساخت اکانت در سیستم و ورود کاربران به سایت و ... میشوند ، کم کم به سیستم اضافه میگردد
    در حال حاظر ، سیستم در حال سرویس دهی به حدود 10 کاربر میباشد (با همین چیزی که شما اسمش رو سایت یا سیستم نمیگذارید)
    اما در روز های آینده تکمیل میشود ، همچنین همانطور که قبلا" گفتم ، برای ثبت شرکت مشکل نام و برخورد به تعطیلات را داریم
    به تمامی کاربران عزیز و فهیم webhostingtalk قول میدهم که سایت جامع و کامل ، به همراه ثبت شرکت ، تا 30 فروردین سال 1391 تکمیل گردد
    تیم ما ، حد اکثر سعی خودش رو میکنه که شما کاربران بتونید به راحتی از سایت استفاده کنید
    دلیل اعلام بنده هم ، اطلاع رسانی و معرفی سیستم به کاربران در سطح اینترنت بود ؛ تبلیغات در سطح اینترنت از ابتدای اردیبهشت سال 1391 آغاز میگردد
    با تشکر از صبر و تحمل شما

17. تعداد تشکر ها ازsepadl71 به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)