ما اینجا اعتراض نوشتیم از آقای لایو سرور که دوستان دیگه متوجه شن از ایشون سرویس نخرن !!! معلوم نیست به چه طریقی پست ها ما حذف شد!!!!!
ما اینجا اعتراض نوشتیم از آقای لایو سرور که دوستان دیگه متوجه شن از ایشون سرویس نخرن !!! معلوم نیست به چه طریقی پست ها ما حذف شد!!!!!
سلام خدمت اساتید
ببینید دوستان
من نه با ایشون فامیلم و نه باهاشون رفاقتی دارم , من کسی هستم که از ایشون سرور گرفتم , همین.
ببینید , مشکلات برای همه پیش میاد و اصلا هم نمیشه کسی بگه من هیچ موقع برای سرورم مشکل پیش نمیاد.
برای سرور ایشون هم مشکل پیش اومد , درسته , ولی از حق که دیگه نباید بگذریم که , ایشون کارشون تو هرچیزی بد باشه دیگه تو پاسخگویی و پشتیبانی که دیگه کم نمیزارن.
حداقلش اینه که من تو این چند ماه که ازشون سرور دارم چیزی کم ندیدم.
در مورد اختلال هم که شما میگید , بله , اختلال داشتن ولی بعد این چند ماه من در این چند روز اختلال دیدم که اونم برای ارتقاء سرور بود و الان دیگه مشکلی نیست.
دیگه از حق که نباید گذشت.
البته یه نکته ی جالبی که وجود داره اینه که من فکر میکنم که شما دو عزیز , یک نفر هستید , چون همیشه با هم و پشت هم پست میزارید.
شما اصلا از یوزر های لایوسرور هستید ؟؟؟؟؟
اگه آره, نشونی ,چیزی بزارید + شماره تیکتی که برای ایشون فرستادین رو , تا ما یوزر های ایشون هم ازشون بپرسیم چرا به همه تو 10-15 دقیقه جواب میدن الا شما ؟!؟!؟!؟
بنده به عنوان یک مشتری احساس رضایت دارم نسبت به سرویس دهیشون تا به این لحظه ! . .
سرعت هم مناسبه
K nowledge IS P ower
درود
بنده خودم فروشنده هستم و از ایشون سرویس دارم و نمی از سرویس های کاربران ما رو این شرکت فراهم میکند!
از نظر بنده پشتیبانی + تیکت + تلفن+ یاهو == تمامی رو پاسخ گو هستند !
دوستانی که هر اعتراضی دارند باید در یکی از این راهای ارتباطی مشکلشون رو بگن! شماها یا یک نفر هستید یا اصلا یوزر لایو سرور نیستید و فقط برای تخریب امدید!
ولی انقد هم لایو سرور معتبار که بن هم بشه یوزر هاش هستند که به ادمی مثل شما جواب بدن
اگر خریدار هستیذ چرا تیکت نمیکنید؟! پس یه ریگی تو کفشتون هست
بنده هم پست های شما تعجب کردم باهاشون تماس گرفتم گفتند اصلا تیکتی نبود که تا الان مشکل حل بشه ! یه تیکت نبود که از اسپید ناراضی باشه یوزر
تهمت در این ماه بسیار کناه هست دوست من
پیروز موفق پایدار باشید
با سلام به همه دوستان گل من ازشون سرویس گرفتم عالی هست نه اینکه الکی بگم چند ماهه ازش سرویس دارم.قصد تعریف هم ندارم.سوال داشتم سرور اختصاصی هم میدین
منم بهشون امرزو گفتم سرور نمیخوام دیگه
سایتم سایت موزیک بود کلا همه چیشو بستن مسدود کردن
میگن دلیلتون خوب نیست
واقعا متاسفم براشون
وقتی من دیگه سایتی ندارم سایتم به فنا رفته مسدود شده میخوام چیکار دیگه وی پی اس؟
faramusic.org
یعنی چی این حرف......... شاید 100 تا بلا دیگه سر شما بیاد به مردم چه ربطی داره...
یعنی هر موقع سایت شما رو یه جا دیگه بسته سایت ***** شده بعد شما میگی سرور نمیخوای باید کل پولو پس بدند؟؟؟ چه ربطی به اینا داره.....
مگه میشه همچین چیزی....چه ربطی به سرور داره....
یعنی چی این حرفی که زدید.... خیلی خنده داره
شوخی کردید الان؟؟!!!
ویرایش توسط ssoheil : July 15th, 2013 در ساعت 23:56
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)