نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 210

موضوع: افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار تومان×

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    11 پست

پیش فرض پاسخ : افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار ت

ما اینجا اعتراض نوشتیم از آقای لایو سرور که دوستان دیگه متوجه شن از ایشون سرویس نخرن !!! معلوم نیست به چه طریقی پست ها ما حذف شد!!!!!

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    12 پست

پیش فرض پاسخ : افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار ت

نقل قول نوشته اصلی توسط ealireza نمایش پست ها
    دوست گرامی نه ساپورت خوبی دارند
    نه سرویس مناسبی

شما روی چه تفکری این فرمایشات رو ارسال میفرمایید ؟
    شما چه تستی روی سرویس های ایشون انجام دادید ؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط kingzone نمایش پست ها
    ما اینجا اعتراض نوشتیم از آقای لایو سرور که دوستان دیگه متوجه شن از ایشون سرویس نخرن !!! معلوم نیست به چه طریقی پست ها ما حذف شد!!!!!

سلام خدمت اساتید

ببینید دوستان
    من نه با ایشون فامیلم و نه باهاشون رفاقتی دارم , من کسی هستم که از ایشون سرور گرفتم , همین.

ببینید , مشکلات برای همه پیش میاد و اصلا هم نمیشه کسی بگه من هیچ موقع برای سرورم مشکل پیش نمیاد.

برای سرور ایشون هم مشکل پیش اومد , درسته , ولی از حق که دیگه نباید بگذریم که , ایشون کارشون تو هرچیزی بد باشه دیگه تو پاسخگویی و پشتیبانی که دیگه کم نمیزارن.
    حداقلش اینه که من تو این چند ماه که ازشون سرور دارم چیزی کم ندیدم.
    در مورد اختلال هم که شما میگید , بله , اختلال داشتن ولی بعد این چند ماه من در این چند روز اختلال دیدم که اونم برای ارتقاء سرور بود و الان دیگه مشکلی نیست.
    دیگه از حق که نباید گذشت.

البته یه نکته ی جالبی که وجود داره اینه که من فکر میکنم که شما دو عزیز , یک نفر هستید , چون همیشه با هم و پشت هم پست میزارید.

شما اصلا از یوزر های لایوسرور هستید ؟؟؟؟؟
    اگه آره, نشونی ,چیزی بزارید + شماره تیکتی که برای ایشون فرستادین رو , تا ما یوزر های ایشون هم ازشون بپرسیم چرا به همه تو 10-15 دقیقه جواب میدن الا شما ؟!؟!؟!؟

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)