فقط تروخدا zpanel نباشه
دوست عزیز اگه بخوای یه همچین کاری بکنی تا حضوری دربارش بحث نشه مطمئن باش با شکست مواجه میشی.!!!
در ضمن یه همچین کاری باید تمام جوانب روش بحث بشه که اگه تا اواسط پیش رفتی بعد اون پروژه نخوابه.
یا حق
ID:Tezar_40@yahoo.com
دوست ندارم ناامیدتون کنم ، دلیلی هم وجود نداره چون اگه کار اصولی انجام بشه خیلی هم خوبه . ولی خیلی کوتاه چند تا توصیه دارم براتون :
1- ابتدا حتما طرح ، برنامه ریزی و چارچوب حرکت کارتون رو به صورت مشخص و مکتوب تهیه کنید (شامل اهداف ، سرمایه ، بیزینس پلن) هرچند که نباید خیلی هم وسواس تو این زمینه به خرج داده بشه
2- اگه توان مالیش رو ندارید حتما سرمایه گذار جدی پیدا کنید ، چون این جور کارا علی رغم ظاهرشون برای موفقیت هزینه های نسبتا زیادی لازم دارن (هر چی کار میره جلوتر بیشتر این موضوع مشخص میشه)
3- یه جوری کار رو شروع کنید که اعضای تیم نتونن وسطش بپیچونن ، مثلا شاید ساده ترین راه این باشه که هرکس حتما همون اول یه مبلغی رو (هر چند ناچیز) بذاره تا همین موضوع نگهش داره تو پروژه
از مورد سوم غفلت نشه!
ثبت دامنه های بین المللی و ملی ارزان تر از همه جا ، همراه با پنل مستقیم دایرکت آی | ir , com , net , org , in , biz , ...
نمایندگی رایگان ثبت دامنه دایرکت آی بر اساس slab3 ریسلرکلاب و برقراری کلیه تخفیفات
سلام.یعنی هیچ کس نیست که این کنترل پنلو واسمون ترجمه کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!هیچ کس توی این انجمن به این بزرگی زبان بلد نیست...!!!![]()
دوست عزیزم پنلی که ارسال کرده بودید دست کم یک تیم 2 نفره برای ترجمه لازم داره
تنهایی نمیتونم کل این پنل رو به صورت مطلوب فارسی سازی و راست چین کنم
اگر بخوام تنها کار کنم یک کار ابتدایی و بی کیفیت درمیاد
برای ترجمه این پنل یک تیم 2 یا 3 نفره لازم هست تا کیفیت اصیل باشه
اگر قراره کنترل پنل ایرانی اصیل باشه نیابد ترجمه سر سری و ساده باشه
در ضمن این رو هم اضافه کنم که از لحاظ آشنایی با انگلیسی نیست که میگم کیفیت تنهایی مطلوب نمیشه
چون حجم کار زیاد هست اگر یک نفره بخوام این کار رو تنها انجام بدم
چون وقت گیر هست برای ترجمه شیوا و کامل وقت نمیزارم
اما وقتی تقسیم کار بشه بدون شک بخشی که مربوط به خودم هست رو به نحو احسن ترجمه می کنم
آقا چرا پروژه یا ایده رو توی استارت آپ ویکند مطرح نمیکنید؟ اونجا همه چی هست , هم برنامه نویس هست هم گرافیست هست هم سرمایه گذار هست فقط پروژه رو اینجوری نمیتونید مطرح کنید حتما باید آنالیز دقیقی روش ششده باشه خودتون داخل سایت و مطالعه کنید توضیح داده برای ارائه به چه چیزی نیاز هست
استارتاپ ویکند ؟!
اولا کو تا دوره بعدش برگزار بشه،
دوما معمولا برنامه نویس های شاخص و توانمند تو این رویداد شرکت نمیکنن ، البته تو دوره اول و تا حدی هم دوره دوم افرادی بودن ، ولی هر چی گذشت تمایل ها کمتر شد
در حال حاضر خیلی بهایی به این رویداد و حتی رویدادهای مشابه در کشومون داده نمیشه
معمولا برگزاری این رویدادها در ایران به این صورته که دوره اول با تبلیغات فراوان برگزار میشه ، تعدادی شرکت میکنن ولی بعد متوجه میشن خبری نبوده و دیگه از مد میفته!
ثبت دامنه های بین المللی و ملی ارزان تر از همه جا ، همراه با پنل مستقیم دایرکت آی | ir , com , net , org , in , biz , ...
نمایندگی رایگان ثبت دامنه دایرکت آی بر اساس slab3 ریسلرکلاب و برقراری کلیه تخفیفات
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)