-
October 12th, 2014, 15:06
عضو انجمن
ثبت دامین های بین المللی و ملی با قیمت استثنایی ( همراه با کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
ویرایش توسط penfulmega : July 14th, 2015 در ساعت 00:57
دلیل: آپدیت
گروه بتینا | سرور اختصاصی و مجازی | هاست و نمایندگی هاست | دامنه | گواهینامه SSL | پنل اس ام اس
بتینا هاست
-
تعداد تشکر ها ازpenfulmega به دلیل پست مفید
ahmadjafarian, AhoraAzizi0098, alkapon, Arna, birmusical, ecomax, emadian, m.ahmadi, mamadco, Mr.Pouria, riping, sor
-
October 12th, 2014 15:06
# ADS
-
April 12th, 2015, 15:29
پاسخ : ثبت دامین های بین المللی و ملی با قیمت استثنایی ( همراه با کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
دو دامین .com دیگر ثبت کردیم توسط ایشون
واقعا خدمات و پشتیبانی خیلی خوبی دارند
-
تعداد تشکر ها از ecomax به دلیل پست مفید
-
April 15th, 2015, 02:40
عضو انجمن
پاسخ : ثبت دامین های بین المللی و ملی با قیمت استثنایی ( همراه با کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)

نوشته اصلی توسط
ecomax
دو دامین .com دیگر ثبت کردیم توسط ایشون
واقعا خدمات و پشتیبانی خیلی خوبی دارند
با تشکر از شما لطف دارید
- - - Updated - - -
قیمت ها برور شد + نمایندگی بدون هیچ هزینه ای ارائه می گردد
ویرایش توسط penfulmega : April 15th, 2015 در ساعت 02:40
گروه بتینا | سرور اختصاصی و مجازی | هاست و نمایندگی هاست | دامنه | گواهینامه SSL | پنل اس ام اس
بتینا هاست
-
-
April 15th, 2015, 17:24
من مدت ها بود که دنبال یه شرکت ثبت دامنه میگشتم که کنترل پنل واقعی رو در اختیارم قرار بده ، خیلی از شرکت هایی که ادعا میکنن کنترل پنل رو در اختیار مشتریهاشون میذارن در واقع فقط تعداد محدودی آپشن در اختیار صاحب دامنه میذارن،و بعضی شرکت ها هم موقع انتقال دامنه طلب وجه میکنن که دیگه نوبرن اونا ولی شرکت بتینا واقعا به شما کنترل پنل دامنه رو میده و شما هر تغییری خواستید میتونید روی دامنه های خودتون انجام بدید، توی قیمت هم که نیازی نداره که بخوام تعریفی بدم چون با یه جستجوری ساده توی نت از قیمت های استثنایی شرکت بتینا میتونید مطمئن بشید ، من که به شخصه راضی هستم، پشتیبانی هم به طور منظم فعاله ، امیدوارم توضیحات من در انتخاب بهتر دوستان کمکی کرده باشه
-
-
April 16th, 2015, 17:52
دوست عزیز ثبت دامین تعداد بالا in تخفیف داره؟ از چه تعداد به بالا؟
-
-
April 16th, 2015, 21:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
.:: Ali ::.
دوست عزیز ثبت دامین تعداد بالا in تخفیف داره؟ از چه تعداد به بالا؟
با یاهو و تیکت با ما در ارتباط باشید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Parsimehr
من مدت ها بود که دنبال یه شرکت ثبت دامنه میگشتم که کنترل پنل واقعی رو در اختیارم قرار بده ، خیلی از شرکت هایی که ادعا میکنن کنترل پنل رو در اختیار مشتریهاشون میذارن در واقع فقط تعداد محدودی آپشن در اختیار صاحب دامنه میذارن،و بعضی شرکت ها هم موقع انتقال دامنه طلب وجه میکنن که دیگه نوبرن اونا ولی شرکت بتینا واقعا به شما کنترل پنل دامنه رو میده و شما هر تغییری خواستید میتونید روی دامنه های خودتون انجام بدید، توی قیمت هم که نیازی نداره که بخوام تعریفی بدم چون با یه جستجوری ساده توی نت از قیمت های استثنایی شرکت بتینا میتونید مطمئن بشید ، من که به شخصه راضی هستم، پشتیبانی هم به طور منظم فعاله ، امیدوارم توضیحات من در انتخاب بهتر دوستان کمکی کرده باشه
با تشکر از شما لطف دارید شما ... خوشحالیم که راضی هستید
بتینا هاست
-
-
April 22nd, 2015, 17:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
yashil-sms
با سلام
دامنه من گرفتم کمتر از یک دقیقه فعال شد
خیلی هم پشتیبانی خوبی دارند
واقعا ممنون
با تشکر از شما
ویرایش توسط penfulmega : April 25th, 2015 در ساعت 23:16
بتینا هاست
-
-
April 24th, 2015, 15:10
سلام
من درخواست ثبت دامین داده بودم. و خیلی خوب و سریع کار انجام شد.
به خوبی پاسخ گوی نیاز شما هستند.
-
-
April 24th, 2015, 17:22
عضو انجمن
من که تازه همکاریمو با ایشون شروع کردم به نظر آدم خیلی خوبی هستن و با حوصله و تعهد پذیر
امیدوارم همینطور باشه و چند سال دیگه هم نظرم همین باشه
-
-
April 25th, 2015, 23:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza63
سلام
من درخواست ثبت دامین داده بودم. و خیلی خوب و سریع کار انجام شد.
به خوبی پاسخ گوی نیاز شما هستند.
با تشکر از شما لطف دارید

نوشته اصلی توسط
98M!zban
من که تازه همکاریمو با ایشون شروع کردم به نظر آدم خیلی خوبی هستن و با حوصله و تعهد پذیر
امیدوارم همینطور باشه و چند سال دیگه هم نظرم همین باشه
ممنون امیدوارم همکاری خوبی داشته باشیم
آفرهای جدید فقط برای ثبت می باشد
آفرهای موجود :
com 25000 T
org 25000 T
co 39000 T
in 12500 T
info 21000 T
ویرایش توسط penfulmega : May 2nd, 2015 در ساعت 15:08
بتینا هاست
-
-
April 28th, 2015, 23:16
دستشون درد نکنه
خیلی خوب بود فعال شد
ممنون
You can't Stop the waves
But You can Learn to surf
-
تعداد تشکر ها از s4naz به دلیل پست مفید