قیمت ها بروز شد + آفرهای جدید فعال شد
برای نمایندگی و اطلاعات بیشتر و یا پسوند های مورد نظر شما که در لیست نیست با ما از طریق تیکت و یاهو در تماس باشید
قیمت ها بروز شد + آفرهای جدید فعال شد
برای نمایندگی و اطلاعات بیشتر و یا پسوند های مورد نظر شما که در لیست نیست با ما از طریق تیکت و یاهو در تماس باشید
ویرایش توسط penfulmega : April 12th, 2015 در ساعت 18:20
گروه بتینا | سرور اختصاصی و مجازی | هاست و نمایندگی هاست | دامنه | گواهینامه SSL | پنل اس ام اس
بتینا هاست
قیمت هاتون متفاوت هستش دوست عزیز . در تایپیک یک قیمت درج شده و در سایت یک قیمت دیگر .
علت رو میفرمایید ؟ اگه قیمت ها تغییر کرده پس لطفا در تایپیک هم تغییر بدید
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
گروه بتینا | سرور اختصاصی و مجازی | هاست و نمایندگی هاست | دامنه | گواهینامه SSL | پنل اس ام اس
بتینا هاست
دو دامین .com دیگر ثبت کردیم توسط ایشون
واقعا خدمات و پشتیبانی خیلی خوبی دارند
ویرایش توسط penfulmega : April 15th, 2015 در ساعت 02:40
بتینا هاست
من مدت ها بود که دنبال یه شرکت ثبت دامنه میگشتم که کنترل پنل واقعی رو در اختیارم قرار بده ، خیلی از شرکت هایی که ادعا میکنن کنترل پنل رو در اختیار مشتریهاشون میذارن در واقع فقط تعداد محدودی آپشن در اختیار صاحب دامنه میذارن،و بعضی شرکت ها هم موقع انتقال دامنه طلب وجه میکنن که دیگه نوبرن اونا ولی شرکت بتینا واقعا به شما کنترل پنل دامنه رو میده و شما هر تغییری خواستید میتونید روی دامنه های خودتون انجام بدید، توی قیمت هم که نیازی نداره که بخوام تعریفی بدم چون با یه جستجوری ساده توی نت از قیمت های استثنایی شرکت بتینا میتونید مطمئن بشید ، من که به شخصه راضی هستم، پشتیبانی هم به طور منظم فعاله ، امیدوارم توضیحات من در انتخاب بهتر دوستان کمکی کرده باشه
دوست عزیز ثبت دامین تعداد بالا in تخفیف داره؟ از چه تعداد به بالا؟
بتینا هاست
سلام
من درخواست ثبت دامین داده بودم. و خیلی خوب و سریع کار انجام شد.
به خوبی پاسخ گوی نیاز شما هستند.
ویرایش توسط penfulmega : May 2nd, 2015 در ساعت 15:08
بتینا هاست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)