فکر کنم این بتونه تا قسمتی کمک دوستان کنه
حمید بیگدلی مدیر دانلودها | وب سوال | مصاحبه با مدیران سایت ها
علی اسماعیل نژاد مدیر میهن دانلود | وب سوال | مصاحبه با مدیران سایت ها
فکر کنم این بتونه تا قسمتی کمک دوستان کنه
حمید بیگدلی مدیر دانلودها | وب سوال | مصاحبه با مدیران سایت ها
علی اسماعیل نژاد مدیر میهن دانلود | وب سوال | مصاحبه با مدیران سایت ها
.:: گروه فناوری اطلاعات میزبان پارس::.
ارائه هاست لینوکس قدرتمند -- ارائه نمایندگی هاست لینوکس با امکانات ویژهemail : mizbanpars.com@gmail.com █ yahoo ID : mizbanpars █ mobile : 09107849309
بعضی ها واقعا جک میگن
200 هزار تومن و 50 میلیون و 500 هزار و اینا چیه از خودتون در میارین ؟؟؟
کی میاد الان برای 200 هزار تومن کار کنه ؟ کی 50 میلیون میاره برای شروع کار که بخواد چند سال بعد ماهی 500 در بیاره ؟
مطمئنا سود خیلی بالاتر از این حرفا هست و کسی هم با 50 میلیون شروع نکرده
اینترنت پزه از مصاحبه با مدیران سایتهای موفق
اکثر سایت های دانلود فارسی به صورت خودجوش موفقیت هایی را کسب کرده اند. دوستان لینک مصاحبه با آقای بیگدلی مدیر دانلود ها را در پستهای قبلی قرار داده بودند. واقعا سایت دانلودها افت و خیز های زیادی را تحمل کرده است. آقای بیگدلی بعد از وبلاگ که در مصاحبه عنوان کرده اند یک سایت موفق دیگر نیز داشتند که به دلیل قوانین کشوری انرا تعطیل کردند. سایتی که مدت 5 الی 6 سال در زمینه کاری خودش پیشتاز بود. دامین دانلودها در سالهای اولیه نیز ***** شد مدتی که بعد از پیگیرهای زیاد دامین رفع ***** شد. این موارد را عنوان کردم تا در آخر متوجه شوید حامی دولتی و اسپانسزی برای این سایتها به هیچ عنوان وجود ندارد ! و به صورت کاملا شخصی و خصوصی با روش های مختلف اداره و تامین هزینه می شوند. سایتهای دانلود اگر دستورالعملهای خاصی را رعایت نکنند و قوانین کشور ایران را زیر پا بگذارند شک کنید در کمتر از 48 ساعت مسدود خواهند شد !
بیا بگو فیلش کنند... این بازی حمله به تهران رو همه میشناسند؟ کلا غیر قانونی هست..از همون موقع که امد این سایتهای بزرگ گزاشتند کسی حرفی نزد.. مای بدبخت گذاشتیم نسخمون پیچید!! این نمونه..
دانلود بازی battlefield 3 برای pc
بیا بگو فیلش کنند...
دانلود بازی Arma III نیرو های فوق پیشرفتهدانلود رايگان نرم افزار | دانلود رايگان نرم افزار
برادر زمانی ما مرجع مون بنیاد ملی بازیهای رایانه ای بود.. الان وقتی بازی میاد اول به این چند سایت به اصطلاح بزرگ نگاه میکنیم ببینیم گذاشتند یا نه ..اگر گذاشتند ما جرعت میکنیم میزاریم!! میتونید بگید این همه جرعت و جسارت این سایتها از کجاست که چیزی که مشکل دار هست رو راحت میزارند؟سپاه، ضد ایرانی بودن آرما 3 را تایید کرد
فناوری اطلاعات > بازی - بازی رایانه ایArmaIII بدلیل متخاصم جلوه دادن نیروهای ایرانی غیر قانونی اعلام شد.
به گزارش خبرآنلاین بنیاد ملی بازیهای رایانه ای پس از مکاتبه با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد این بازی ضد ایرانی بوده و جلوی پخش آن گرفته خواهد شد.
در این راستا معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای گفته با کمک نهادها و ارگانهای مربوطه از پخش بازی آرما سه که با هدف تخریب افکار عمومی ساخته و با قصد سوء در بازار کشور توزیع شده، جلوگیری می شود.
گفتنی است بازی رایانهیی Arma III با محوریت حمله به نیروهای دشمن در منطقه درگیر نیروهای ناتو، با داستانی ساختگی نقطه درگیری را نیروهای ایرانی مستقر در منطقه را معرفی میکند. در این بازی سعی شده تا نیروهای ایرانی را متخاصم معرفی و محوریت درگیریها را بر آن اساس متمرکز کند.
سلام . خدمت همه ی دوستان عزیز . فکر کنم بحث جالی پیش آمده . من کل این تاپیک رو خوندم . واقعاً از بحث ها خوشم آمد . به نظر من برای ساخت سایت ها و ... اول از همه باید امیدوار بود و به کار خود حتی همان کار کوچکی که در حال انجام هستی ادامه بدی . بعد از اون باید به دنبال اسپانسر باشی . که همه می دانند که سایت های بزرگ همگی دارای اسپانسر های بزرگی هم هستند . مثل سایت پی سی دانلود که فکر می کنم الان هزینه سرور نمی ده . حدوداً هم 13 تا سرور داره ! اما همه اسپانسری است .
در ضمن برای شروع هر کاری باید یه پولی برای شروع داشت .
فکر می کنم اگر چندین نفری که هر چی بیشتر باشه بودجه هم بیش تر می شه همکاری کرد . مطمئناً موفق تر خواهد بود .
عزیزان ! به نظرم بهترین کار اینه که چند نفره ، هر چه بیش تر بهتر ، با هم همکاری کنیم و یه سایت دانلود درست کنیم . باور کنید نتیجه می ده . فکر کنید 20 نفر اگه باشیم . روزی یه پست . روزی 20 بار آپدیت می شه .
شما هم بگید . حرف بزنید . به نتیجه برسیم .
در ضمن در مورد سیاست هم هرچی بگیم فایده نداره . حرفمون به جایی نمی رسه . کاری ازمون برنمیاد .![]()
من دامنه رنک 1 : موتور جستجوی دانلود نرم افزار و بازی رو دارم + هاست! هاست دانلود ایران هم میتونم تا حدی بگیرم.
افراد زیادی اگر باشیم من حاضرم همکاری کنم. الان جم سافت رو تبدیل کردم به موتور جستجوی دانلود که زیاد بازدیدی نداره!
شما یه تاپیک بزن اطلاعاتی که بنده دادم رو بزار!
ببینیم شریک پیدا میشه؟ باید آرشیومون خیلی سریعتر از روزی 20 پست بره روی سایت که خیلی زود موفق بشیم.
تاپیک قدیمی رو بالا آوردید
ولی حالا که بالا اومده بگم در حال حاضر زدن سایت دانلود هیچ سودی نداره
مقابله با سایت های بزرگ موجود واقعا سخت و دشوار هست
اما میشه . کار نشد نداره . همکاری می خواد . اونا هم همینطور شروع کردن . البته الان سختیش بیش تره . ولی باز هم میشه .
به نظر من بازم میشه . فقط باید در روز خیلی آپدیت بشه و امکانات و ایده های جدیدی توش باشه . جستجوگر ها کمک می کنن . اگر رتبه الکسا به زیر هزار هم برسه . هاست ایران اسپانسر میشه و سرور رایگان می ده . باید علاقه داشت و نباید انتظار داشت که خیلی زود نتیجه بده .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)