تاپیک قدیمی رو بالا آوردید
ولی حالا که بالا اومده بگم در حال حاضر زدن سایت دانلود هیچ سودی نداره
مقابله با سایت های بزرگ موجود واقعا سخت و دشوار هست
تاپیک قدیمی رو بالا آوردید
ولی حالا که بالا اومده بگم در حال حاضر زدن سایت دانلود هیچ سودی نداره
مقابله با سایت های بزرگ موجود واقعا سخت و دشوار هست
اما میشه . کار نشد نداره . همکاری می خواد . اونا هم همینطور شروع کردن . البته الان سختیش بیش تره . ولی باز هم میشه .
به نظر من بازم میشه . فقط باید در روز خیلی آپدیت بشه و امکانات و ایده های جدیدی توش باشه . جستجوگر ها کمک می کنن . اگر رتبه الکسا به زیر هزار هم برسه . هاست ایران اسپانسر میشه و سرور رایگان می ده . باید علاقه داشت و نباید انتظار داشت که خیلی زود نتیجه بده .
مشکل نت ایران اینه که هرکی پاش به نت باز میشه دنبال درآمده ازش
کار وب، وب مستری و ... همش تخصصه. نمیشه از کسی که یه تجربه کوتاه یا طولانی مدت وبگردی داره انتظار داشت درآمدی هم داشته باشه
خیلی از ریزه کاری ها توی هیچ سایت و انجمنی گفته نمیشه. باید تجربه کسب کنی
فروش پاپ آپ، تبلیغات بنر و لینک و ... اولین و ساده ترین راه در آمد هست. من سایت میشناسم درآمدش در ماه بالای سه میلیون هست هرروز هم داره پیشرفت میکنه
مثلا دیجی کالا.. یه جا خوندم در طول روز حدود یک میلیارد تراکنش مالی داره!
من خودم حدودا از سال 85 کاربر وب بودم. مثل بقیه از همون اول دنبال درآمد بودم. ولی هنوز که هنوزه نتوستم یک طرح تجاری کاربردی بنویسم.
برخلاف تبلیغاتی که توی این چند سال دیدم "درآمدهای میلیونی تو اینترنت نریخته!"
باید تلاش کرد. زحمت کشید. فکر خلاق داشت. مثل کار فیزیکیه. که باید سرمایه گذاری کنید. مزیت رقابتی داشته باشید
در غیر این صورت تلاش کردن واقعا بی فایده اس. من به چشم خودم دیدم کسی رو که ماهیانه بالای 20 میلیون از سایتش درآمد داشت. دوست صمیمی خودم همین الان هرماه حدود 2 تا 3 میلیون در آمد خالصشه
به همون نسبت افراد زیادی رو دیدم که میلیونی سرمایه گذاری کردن و آخرشم مجبور شدن جم کنن!
من دامنه رنک 1 : موتور جستجوی دانلود نرم افزار و بازی رو دارم + هاست! هاست دانلود ایران هم میتونم تا حدی بگیرم.
افراد زیادی اگر باشیم من حاضرم همکاری کنم. الان جم سافت رو تبدیل کردم به موتور جستجوی دانلود که زیاد بازدیدی نداره!
شما یه تاپیک بزن اطلاعاتی که بنده دادم رو بزار!
ببینیم شریک پیدا میشه؟ باید آرشیومون خیلی سریعتر از روزی 20 پست بره روی سایت که خیلی زود موفق بشیم.
من دامنه رنک 1 : موتور جستجوی دانلود نرم افزار و بازی رو دارم + هاست! هاست دانلود ایران هم میتونم تا حدی بگیرم.
افراد زیادی اگر باشیم من حاضرم همکاری کنم. الان جم سافت رو تبدیل کردم به موتور جستجوی دانلود که زیاد بازدیدی نداره!
شما یه تاپیک بزن اطلاعاتی که بنده دادم رو بزار!
ببینیم شریک پیدا میشه؟ باید آرشیومون خیلی سریعتر از روزی 20 پست بره روی سایت که خیلی زود موفق بشیم.
آره آقا . چراکه نه . من هستم . و امیدوارم هستم که موفق بشیم .
آقا اگه کسه دیگه ای توانایی داره لطفاً بگه .![]()
ميشه با زدن سايت به سايت هايي مثل دانلود ها رسيد ولي 3 يا 4 سال تلاش ميخواد
خب آره . مگه دانلود ها یه شبه یه اینجا رسیده ؟!!ميشه با زدن سايت به سايت هايي مثل دانلود ها رسيد ولي 3 يا 4 سال تلاش ميخواد
- - - Updated - - -
لطفا اگر كس ديگه اي آمادگي داره اعلام كنه.
ویرایش توسط mameysam23 : August 20th, 2014 در ساعت 17:50
سلام دوست عزیز من با حرف شما کاملا مخالفم بعضی ها هستند مثل مهندس طلوعی که دارند ماهانه از اینترنت میلیاردی کار می کنند شما همین سایت پی سی دانلود که میگید 500 هزار تومن در میاره این سایت داره برای یک بنر تبلیغاتی یک ماهه حد اقل 2000000تومن میگره تبلیغات پاپ اپ بالای 3000000تومن است برای پست ثابت تبلیغاتی هفته ای دو میلون مگیره نویسنده هاش دارن ماهی دو مبلون میگیرن این سایت حد اقل 60 یا 70 میلون حد اقل کسب در امد دارن الان اگر کسب بخواد سایت پی سی دانلود بخر باید بالای 10 میلیارد حد اقلش پول بده این تفکر اشتبه شماست که فکر می کنید کسب در امد از اینترنت یک بچه بازی من خودم یک فروشگاه فایلی دارم با یک فروشگاه بازایابی از سبز گستر و نویسندم در سایت مجله ریتساس دارم ماهانه سه چهار میلون در میارم با روزی پنج ساعت کار و فقط ماهانه 90 هزار تومن پول اینترنت می دم و فوقشم دویست سیصد هزار تومن پول برق و بقیه پول برای خودم همونقدرم پول زیادی الان مهندس طلوعی مغز متفکر اقتصاد ایران اونم در تجارت الکترونیک سایت دی جی کالا الان پر بازدید ترین سایت ایران در گوگل و الکسا هست و روزانه داره بالای 10 میلیارد کسب در امد می کنه الان منخودم 14 سالمه دارم کسب در امد میلونی از اینترنت می کنم خیلی از کارم رازیم شما هنوز با اینترنت اشنایی ندارین دارین این حرف ها را می زنید
با تشکر احمدرضا ملاحسینی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)