واقعا اینده هاستینگ های ایرانی به کجا میره
هر روز یه تاپیک اینطوری دیده میشه
کاری به کوچیک بودن یا بزرگ بودن اسم شرکت ها ندارم ولی فکر کنم وضعیت هاستینگها خیلی بد و بدتر هم داره میشه
از یه طرف موانع و مشکلات برای انتقالات ارزی
از طرف دیگه قیمت صعودی روزانه ارز
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
سلام
خوبید؟
من نه آقای پارسیان کامل میشناسم نه مشتری گرونش هستم(مشتری یه هاستینگ 3گیگ لینوکسشونم)
به بد و خوب کاری ندارم و اصلا تقریبا این ماجر
اما هرکس دیگه ای
وقتی اینطوری تو این طور مشکلات میفته صبر کنید بنده خدا کارش انجام بده
میبینید که 10 هزار یورو ضرر کرده (قریب به سی تومن) خوب شرایط براشون سخت شده
من قصد ندارم به دوستان بگم ساکت باشن میگم حداقل با خود آقای پارسیان در ارتباط باشید یا صبر کنید اطلاعات جدید تری از این ماجرا ارائه بده
و اینطوری هیچ کس بد نام نشه
و کدورتی بین افراد پیش نیاد
من هدفم اینه که بین دوستان کدورتی نباشه
موفق باشید.
یا علی
خدا را - توکل را- نظم را و تلاش را فراموش کردی,فراموش میشوی.
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
دوست عزیز منم مثل شما ضرر کردم اما طبق حرف های جناب پارسیان که صحبت هاشون که میگن عودت داده میشه و از این نظر شکی نیست چون تو اینکار من تایید میکنم که حتما میدن
این جناب کوهی و جلودار بودن که درد سر ساختن.منم مثل شما بی اطلاع هستم اما خب باید به حرف هاشون احترام بگذاریم وگر نه میشیم همون دیتاسنتر که همه رو به خاطر چند نفر.........د*ز***د کردن.حد اقل خودمون به خودمون انگ ***ی نزنیم.انشالله درست میشه![]()
.......
ویرایش توسط sniper000man : September 8th, 2012 در ساعت 00:28
این پستمم پاک کردم
ویرایش توسط sniper000man : September 8th, 2012 در ساعت 00:43
سلام
میشه این آقای فرانتورک بگه که کی ایمیل داده اطلاعات رو بکاپ بگیرید ؟
من الان برای یک سری از مشتریهام هاست و دامین از فرانتورک گرفت ، سایت رو ساختم آپ کردن تو هاست ، حالا اگه دیتا ها بپره من جواب تخیر مشتریهامو چی بدم ؟ الان دامین این مشتری من کجاست چرا موقیه خرید میگه اطلاعات دامین رو میدم ولی ایمیل نکرده ؟!
من 200 هزار تومان بابت هاست خودم پول دادم ، بهشون تیکت میدم که : آقا سایت مشکل داره میگه مشکل از isp تون هست به من ربطی نداره !!!!!
ایشون بیاد یه تلفن که جواب میده و یا یک آیدی رو اعلام کنه حداقل ببینیم دامین ها ، اطلاعات و پول هاستی که من 20 روز هم استفاده نکردم رو چه توری و کی میخواد پس بده ........
منتظر یک جواب قانع کننده از ایشون هستیم . ( عزیز اون موقه که تیکت میدم میگم به این دلیل به این دلیل سرور مشکل داره میگی تو این 7 سال کار نشنیدم و بورو isp تو دوروست کن فکر اینجا هارو هم بکن عزیزیم )
ویرایش توسط ali mohammad : September 8th, 2012 در ساعت 00:48
قبول دارید این واژه چاله میدون دیگه خیلی خز شده؟
هر کی هر حرفی میزنه طرف میگه چاله میدون نیست
سلام.
من مدير p30full. Com هستم و انجمني با ۵ هزار عضو و ٢٠ هزار ارسالي معلقه و منم معلق!!!!
جواب داره؟؟؟!!!
صبر تا کي؟
تا وقتي که به کل انجمن نابود بشه؟؟!!؟؟
من ميخوام طوري بشه که فقط بتونم انتقال بدم و برم.
ايميل دادم و اميدوارم جواب بدين.
من همه رو درک ميکنم و الان ميخوام درک بشم.
ممنون.
ياعلي
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)