روی صحبت من به شما نبود این الفاظم واسه سر خیابون چاله میدونم نبود معلومه اصلن با اینورا آشنایی نداریدها ایشالا قسمت شد الفاظ چاله میدونرو خاور میکنم میفرستم برات
شما کلا نه سر پیازی نه ته پیاز
شما کلا" همه جا که ما دیدیم جنالی شد کل پیاز بودی شاید ما هم یه جای پیاز باشیم مطمئنی نیستیم ؟

شما نفهمیدی یا خودتو زیدی به نفهمی ایشون اصن به کسی نگفته بود پنل بسته شده یه بحث مسخره راه انداخته بودن از اینکه قراره دی سی پرت این قسمت از دیتاسنتر رو بکنه 10 گیک جناب آقای پر از اطلاعات و هزار بار مستقیم خرید کرده ، شما تاسفتو نگه دار واسه خودت
زیدی که نیستم اینو کامل میدونم چون فقط خودتون میتونی اینو معنی کنی . نفهم هم کلا" بحث همون چاله میدونه عزیز دلم در مورد پورت اینام خودشون جوابگو باشن بهتره چون شاید اطلاعات من ناقص باشه
ایشون دو هفته من و به تمسخر گرفتن یه جواب چرت دادن توی تیکتها از اولم میدونستم چرته پول برگردودن هم فیلمه میخوای باور کن میخوای نکن چون قصد ایشون این بود که این مسئله به انجمن نرسه منم این و فهمیدم و همکاری که باهاشون کردم نیومدم تاپیک بزنم
شما تاپیک نمیزنی کلا" اینو میدونم ولی کلا" توی تایپیک دوستان هرچی به دل تنگت میاد میگی بهتره در مورد برگردوندن این پول چند روز دیگه جواب کاربرا رو بشونیم اگه برگشت نخوره که میدونم چیکار میکنید اگه هم برگشت بخوره بازم راست راست میاد و کلا" خودتون رو به اون راه میزنید که چیزی بوده یا حرفی زدید
منم یادم نمیاد اطلاع رسانی کرده باشه که مشکل وجود داره داخل سایت میزدم دان فور مین تینیست اگه نمیدونید یعنی چی براتون معنی کنم درست زمانی که من استرس داشتم سرویس چی میشه سایت ایشون بسته بود
جدی شما سطح سواد انگلیسیتون اینقد بالا خیلی ایول دارید دوست عزیز . کلا" شما استرس زیاد داری و این استرس میزنه به کلامتون مطمئنن تعداد کسایی که از ایشون سرور گرفتن و دارن در همین انجمن کم نیست ولی این طرف حرف زدن فقط .......
مطمئنی الان کار نمیکنم
بهتون کامل میاد بی شوخی
آره به همون شکل که لیاقتشه
لیاقت پس لیاقت خودتون رو هم میدونید ؟

به قول شما با تشکر