صفحه 7 از 8 نخستنخست ... 345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 76

موضوع: با 3 ميليون چه ميشه كرد ؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم shivahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

پیش فرض پاسخ : با 3 ميليون چه ميشه كرد ؟

اگر قصد راه اندازی کاری داری و کلا 3 میلیون سرمایه داری باید 500 هزار تومان سرمایه کنی و بقیه رو هزینه تبلیغات. شما یک هاستینگ بزن حتی نمایندگی بقیه پولت هم خرج تبلیغ در گوگل و روزنامه همشهری بکن. البته اگر اطلاعات لازم برای سرویس دهی مناسب رو دارید. تبلیغات مهمترین و بیشترین هزینه ایه که باید بکنید.

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    351
    تشکر تشکر شده 
    2,860
    تشکر شده در
    1,838 پست

freelance

چي هست ميشه توضيح بدين

ممنون

عضو انجمن ParsWebIT آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    846
    تشکر شده در
    557 پست

من دارم به این نتیجه میرسم که سرور اینا رو کلا کنسل کنم بزنم تو کار فست فود!!!
    باور کنید مردم هرچی نخرن یا هر کاری با پولشون نکند اما برای شکمشون پول خرج میکنند و غذا خوردن تا لحظه مرگ ادامه خواهد یافت.

4. تعداد تشکر ها از ParsWebIT به دلیل پست مفید

عضو انجمن talebi1372 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    180
    تشکر شده در
    136 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ParsWebIT نمایش پست ها
    باور کنید مردم هرچی نخرن یا هر کاری با پولشون نکند اما برای شکمشون پول خرج میکنند و غذا خوردن تا لحظه مرگ ادامه خواهد یافت.
    باز کردن فست فود احتیاج به یک مغازه توپ تو یک نقطه خوب شهر داره . تازه یک عالمه هزینه اولیه برای خرید تجهیزات و وسایل از ظروف اشپز خونه تا صندلی و... داره . سر جمع یک مغازه خوب تو یک نقطه متوسط با وسایل بالای 1 تومن خرج بر میداره ( میلیارد تومان )
    مگر اینکه بخوای اغذیه ی مش قربون راه بندازی و فست فود های ویتامینه پروتئینه بدی دست مردم

---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------

تازه اگه مغازه اجاره هم باشه باز هم 300 الی 500 تومن (میلیون ) خرج داره برا وسایل و اینا .....

6. تعداد تشکر ها از talebi1372 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    880
    تشکر تشکر شده 
    267
    تشکر شده در
    224 پست

اره پیشنهاد خوبی هست. یه استاد داشتیم می گفت هر وقت خواستید جایی سرمایه گذاری کنید برید تو خط کاری که پشتش شکم باشه!!! ( منظورش سرمایه گذاری در تولید یا توزیع مواد غذایی بود )

من خودم یک سال است که یه سوپر پروتئینی راه انداختم با یک فریزر و یک یخچال ایستاده! جفتش را خریدم 2 میلیون و الان همه چیز داریم ( مرغ گرم، ماهی ، میگو، گوشت گوساله، کبک، بلدرچین، بوقلمون، کالباس، سوسیس، همبر، تخم مرغ و ... )

خلاصه کار خوبی است و نیاز به زحمت خاصی نداره، فروشش هم خوبه و سود خوبی هم داره . کم کم بازار اومده تو دستم و میخوام بزنیم تو خط توزیع عمده فراورداه های پروتئینی .

یا علی

8. تعداد تشکر ها از joomla2 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    191
    تشکر شده در
    167 پست

کنار یک دانشکاه یا مدرسه بزم کارت میگیره

10. تعداد تشکر ها از areff به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    566
    تشکر تشکر شده 
    1,153
    تشکر شده در
    790 پست

آقا 100 ی چند حساب میکنی این لوازم و اینارو ؟ مک دونالد هم اینقدر خرج نمیکنه توی یه شعبش. یه مغازه ی لخ -ت رو کردیم یه کافی شاپ خیلی مدرن و قشنگ با تمام امکانات فول و فضای 35 نفره توی یک طبقه و نصفی کلا سر جمع شد 25 تومن بدون رهن مغازه . یه چیز فول شد . حالا فست فود فقط توی آشپزخونش یه سری تجهیزات میخواد که گرون هست فوقش بشه اونا روی هم 100 تومن . دیگه 500 تومن یه چیزی تو مایه های رستوران گردون برج آزادی میشه

12. تعداد تشکر ها ازhoka به دلیل پست مفید

عضو انجمن talebi1372 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    180
    تشکر شده در
    136 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hoka نمایش پست ها
    آقا 100 ی چند حساب میکنی این لوازم و اینارو ؟ مک دونالد هم اینقدر خرج نمیکنه توی یه شعبش. یه مغازه ی لخ -ت رو کردیم یه کافی شاپ خیلی مدرن و قشنگ با تمام امکانات فول و فضای 35 نفره توی یک طبقه و نصفی کلا سر جمع شد 25 تومن بدون رهن مغازه . یه چیز فول شد . حالا فست فود فقط توی آشپزخونش یه سری تجهیزات میخواد که گرون هست فوقش بشه اونا روی هم 100 تومن . دیگه 500 تومن یه چیزی تو مایه های رستوران گردون برج آزادی میشه
    مونده دستگاه چی باشه .
    یکی میشه مک دونالد اونیکی مش دونالد .
    فرق فکوله !

---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------

به نظر من بهترین کار تو نت دادن هاست اشتراکی هست .

14. تعداد تشکر ها از talebi1372 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    15 پست

واسه موفقیت داخل یه کار شما باید یکی از این سه شرط رو داشته باشی یا اولین باشی یا بهترین باشی یا متفاوت ترین باشی حالا با توجه به میزان سرمایه رزومه و شرایط شما میشه به این نتیجه رسید که داخل یه کار شما اولین نیستی بهترین هم نیستی در نتیجه واسه موفقیت باید متفاوت ترین باشی !متفاوت بودن یعنی اینکه با این سرمایه کم شما باید بری سمت کاری که نیاز اولیه مردم باشه نه نیاز ثانویه اونم تو مملکت ما که مردم نونشونم باید به نرخ روز بخورن!حالا این یعنی چی؟!با یه مثال منظورم رو میرسونم ببین وقتی وضع اقتصادی مردم خراب باشه خوب نمیرن فست فود وبسایت راه اندازی نمیکنن سینما نمیرن لباس مارک نمیخرن گوشی یه تومنی نمیگیرن دست اما مجبورن برنج روغن شیر ماست و پنیر رو بخرن که قضای روزمره شون هست لباس معمولی میخرن اما نمیشه لباس نخرن گوشی 100 تومنی میگیرن دست با یه ایمیل خودشونو داخل دنیای مجازی معرفی میکنن تا اینکه بیان داخل این نداری وبسایت شخصی راه بندازن در نتیجه شما باید بری سراغ شغلی که مردم هر روز بهش نیاز داشته باشن و نیاز اولیه شون رو به واسطه شغل شما تامین کنن راستی یه پیشنهاد با این سرمایه و یه خورده غرض میتونی یه مرغ فروشی بزنی که الحق این روزا درآمدش فوقالعاده سکه هست با توجه به گرونی گوشت قرمز و ماهی و میگو! فقط باید حلال خور باشی و خیلی حواست باشه چون مرغ فروشی واسه زیرابی رفتن راههای زیادی داره که به واسطه سود زیادش هر آدمی رو میتونه وسوسه کنه!!!من دوستی داشتم که 2 سال پیش یه سوپر مرغ راه اندازی کرد با داداش نفری 5 تومن گزاشتن الان نفری یه سوناتا 2011 دارن!ولی حلال و حرومش گردن خودشون راه حروم خوریشم اگر کسی خواست میگم که بدونین چقدر ساده هست راستی من چون خودم دنبال یه کار بودم با همین مقدار سرمایه الان کاملا تورو درک میکنم و سعی کردم هر چیزیرو که لازم هست بهت بگم اینو هم فراموش نکن بازار سکه و ارز به درد آدمایی مثل منو شما نمیخوره که سرمایمون کمه و با هزارتا مصیبت جور کردیم ماله کسی هست که یه پولی داره بهش نیاز نداره در دراز مدت میاد سکه میخره ولش مینه تا ارزش پولش کم نشه همین این نظر شخصی من هست ببخشید دوستان سرتون رو درد آوردم

16. تعداد تشکر ها ازq8x به دلیل پست مفید

عضو انجمن behrooz_iri آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    697
    تشکر شده در
    421 پست

نت و مت رو ولش هچی ازش در نمیاد چون کلا نت ایران بالای 26 سال نداره و کلا بچه بازیه برو تو کار شکم آدما از هر چی بگذرند از شکمشون نمیگذرند
    Je vous aime wht , pour ses spammeurs
    اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )

18. تعداد تشکر ها از behrooz_iri به دلیل پست مفید

صفحه 7 از 8 نخستنخست ... 345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)