سلام.
بنده هر چیز که هستم برای خودم هستم و شما از من می خواید که حرف شما رو اجرا کنم و من این مورد رو رد می کنم چون دلیلی براش نمی بینم و شما میتونید این کار من رو اینطور برای خودتون معنا کنید که من دروغگو هستم.
سن و تعداد مشتری های من هم مهم نیست، شما 10 سال بزرگتر از من یا 10 سال کوچکتر از من، در هر حال شما هستید که دارید به حریم بنده تجاوز می کنید !
سواد بنده اونقدر هست که بتونم تشخصی بدم آدم هایی که اینطور حرف می زنند چقدر سطح دانش دارند!
همینطور خدا و پیامبر و ... رو برای من رو نکنید، من اصلاً مسلمون نیستم محض اطلاع شما!
درضمن، آقای مومن، خمس یادگیری آموزش هست، شما کی هستید که یک آموزش هم در این انجمن ارائه نکردید و حالا بنده رو زیر سوال می برید که با مسلمان نبودنم دارم خمس سوادم رو میدم ؟
در مورد تاپیک شکایت، می تونید بگردید و متوجه بشید که مشتری شما از سایت شما هاست یا سرور مجازی خریده بودند و به چه روزی دچار شدند به دلیل غیر حرفه ای بودن شما و سودجویی محض شما با تبلیغ بی جا در مورد سرویس هایی که قدرت میدریتشون رو ندارید و فقط برای چند هزار تومان سود، دارید سر هموطن و برادر دینی خودتون رو کلاه میزارید. اینم نوع جدید مسلمانی هست، درسته ؟؟
بردید دنبال زندگیتون و اینقدر خودتون رو با آویزون شدن به افرادی مثل من خسته نکنید، به هیچ جا نمی رسید !
درضمن، یک نکته یادم رفت:
دیتاسنتر ما
دیتاسنتر ما
دیتاسنتر ما
دیتاسنتر ما
موفق باشید
با تشکر.