-
January 28th, 2012, 18:41
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2012 18:41
# ADS
-
February 19th, 2012, 13:08
عضو دائم
پاسخ : VPS / VDS = Netherlands & Germany & USA & Switzerland ♣ Warez-Host.IR
سلام.شما مسنجر ندارید؟چون من باید قبل سفارش یک مقدار با شما صحبت کنم.من چندتا رم 2گیگ به بالا می خواستم
سلام
من در مسنجر ها و ... آنلاین نمی شم
در صورتی که سوالی داشتید از طریق بخش تیکت های شرکت (( لینک زیر )) :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - ارسال تیکت
با سوالات خود را برای من پیغام خصوصی کنید
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها از Warez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
February 19th, 2012, 14:27
دوست عزیز ما به شما توی یاهو پیام میدیم جواب نمیدین توی سایت پیام میذاریم میگید برو سایت تیکت بزن یا ایمیل بزن میزنیم یهفتس جواب نگرفتیم !!! اگر میتونید سرویس ارائه بدین و وضع پشتیبانی تون اینطوری نیست من یه سرور میخوام همین الان البته اگر به درخواستم که ایمیل کردم جواب بدین.
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------

نوشته اصلی توسط
Armingodi
همین نیم ساعت پیش یک وی پی اس ازشون گرفتم واقعاً 20 دقیقه نشده سرور تحویل داده شد
پشتیبانیشون عالیه
انشاالله همیشه تو کارتون موفق باشید
با تشکر
شما بیس دیقم نیس سرویس تون رو تحویل گرفتید بد از پشتیبانی تعریف میکنید !!!
-
-
February 19th, 2012, 14:32
عضو دائم
دوست عزیز ما به شما توی یاهو پیام میدیم جواب نمیدین توی سایت پیام میذاریم میگید برو سایت تیکت بزن یا ایمیل بزن میزنیم یهفتس جواب نگرفتیم !!! اگر میتونید سرویس ارائه بدین و وضع پشتیبانی تون اینطوری نیست من یه سرور میخوام همین الان البته اگر به درخواستم که ایمیل کردم جواب بدین.
سلام
1 - برای من امروز سه نفر در همین انجمن پیغام خصوصی ارسال کرده اند که یوزر شما بین آنها نبوده
2 - در مورد ایمیل وارزهاست نیز تنها ایمیلی که بنده داشتم از شخصی به نام اشکان بوده که درخواست کانفیگ کلی سرورشون را داشته بودند که بهشون اعلام کردن الان وقت ندارم و اگر نیاز دارند که من انجام بدم 24 ساعت دیگر ولی می تونن به همکاران در سایت تیکت ارسال کنند که براشون انجام بدن (( قابل توجه کاربران که ایشون از کاربران ما نبودند ))
3 - وقت من اونقدری ارزش داره که مثل خیلی ها تو یاهو و ... هدر نردم
اصولاً پشتیبانی که در یاهو ... بشه را قبول ندارم , وقتی که ما یک سایت با امکانات کامل رابر سوالات , رفع مشکلات و ... ایجاد کرده ایم کاربران باید از طریق همان سایت اقدام به تمام موارد نمایند
4 - اصولاً کاربرانی که در پیغام خصوصی انجمن درخواستهای عجیب و غریب دارند بنده ارجاع میدن به سایت مراجعه کنند :
دلیل اصلی این است که شاید دوستی که الان به من پیغام خصوصی ارسال میکنه وقتی برای انجام موردش نداشته باشم ولی اگر تیکت ارسال کنه در سایت سریعتر رسیدگی میشه
و ...
این را باید همه دقت کنند که در این انجمن فقط من هستم ولی در سایت وارزهاست متوسط بین 3 تا 4 نفر که پاسخ ارائه می کنند و سریعتر مسائل پیگیری می شود
سوالی یا انتقادی بود در خدمت هستم
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
-
February 19th, 2012, 14:51

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
1 - برای من امروز سه نفر در همین انجمن پیغام خصوصی ارسال کرده اند که یوزر شما بین آنها نبوده
2 - در مورد ایمیل وارزهاست نیز تنها ایمیلی که بنده داشتم از شخصی به نام اشکان بوده که درخواست کانفیگ کلی سرورشون را داشته بودند که بهشون اعلام کردن الان وقت ندارم و اگر نیاز دارند که من انجام بدم 24 ساعت دیگر ولی می تونن به همکاران در سایت تیکت ارسال کنند که براشون انجام بدن (( قابل توجه کاربران که ایشون از کاربران ما نبودند ))
3 - وقت من اونقدری ارزش داره که مثل خیلی ها تو یاهو و ... هدر نردم
اصولاً پشتیبانی که در یاهو ... بشه را قبول ندارم , وقتی که ما یک سایت با امکانات کامل رابر سوالات , رفع مشکلات و ... ایجاد کرده ایم کاربران باید از طریق همان سایت اقدام به تمام موارد نمایند
4 - اصولاً کاربرانی که در پیغام خصوصی انجمن درخواستهای عجیب و غریب دارند بنده ارجاع میدن به سایت مراجعه کنند :
دلیل اصلی این است که شاید دوستی که الان به من پیغام خصوصی ارسال میکنه وقتی برای انجام موردش نداشته باشم ولی اگر تیکت ارسال کنه در سایت سریعتر رسیدگی میشه
و ...
این را باید همه دقت کنند که در این انجمن فقط من هستم ولی در سایت وارزهاست متوسط بین 3 تا 4 نفر که پاسخ ارائه می کنند و سریعتر مسائل پیگیری می شود
سوالی یا انتقادی بود در خدمت هستم
موفق باشید
بنده هم نگفتم که امروز پیامی ارسال کردم از روزهای گذشته صحبت کردم که ۲ ایمیل من بی پاسخ مونده من هم نیاز به پشتیبانی نداشتم که توی یاهو و یا سایت پیام دادم قصد خرید سرویس داشتم اگر که شما اینجا تبلیغ سرویس تانه را انجام میدهید بهتر است پاسخ گو درخواست مشتریانتان باشید بنده از شما سوال داشتم که آیا بکاپ سرور بنده را منتقل خواهید کرد و یا خیر این فکر نکنم درخواستهای عجیب و غریب باشد ، دوست عزیز ما هم وقت مون رو از سر را نیوردیم اگر صحبت از یاهو کردم یک این بود که میخواسم کارم را بیفته دو اینکه هرچه سریعتر انجام بشه بهتره برای وقت دیگران هم ارزش قائل باشید نه فقط برای خودتون
-
-
February 19th, 2012, 15:05
تظمین سرعت به صورت واقعی روی سرور آمریکا چقدره ؟
-
-
February 19th, 2012, 15:11
عضو دائم
بنده هم نگفتم که امروز پیامی ارسال کردم از روزهای گذشته صحبت کردم که ۲ ایمیل من بی پاسخ مونده من هم نیاز به پشتیبانی نداشتم که توی یاهو و یا سایت پیام دادم قصد خرید سرویس داشتم اگر که شما اینجا تبلیغ سرویس تانه را انجام میدهید بهتر است پاسخ گو درخواست مشتریانتان باشید بنده از شما سوال داشتم که آیا بکاپ سرور بنده را منتقل خواهید کرد و یا خیر این فکر نکنم درخواستهای عجیب و غریب باشد ، دوست عزیز ما هم وقت مون رو از سر را نیوردیم اگر صحبت از یاهو کردم یک این بود که میخواسم کارم را بیفته دو اینکه هرچه سریعتر انجام بشه بهتره برای وقت دیگران هم ارزش قائل باشید نه فقط برای خودتون
سلام
ما برای مشتریانمون کم و کاستی نمی زاریم , مگر موردی باشه که در حد توان ما نباشه و بدون هیچ مشکلی اعلام می کنیم , نه
انجمن محلی برای ارائه آفرها یا معرفی محصولات است اما سیستم پاسخ به سوالات مشتریان , سرویس دهندگان نیست
هر سرویس دهنده سایت دارد
سیستم تیکتینگ دارد و ... که مطابق سیاست کاری خود عمل میکند
همانطور که بارها و بارها اعلام کردیم , کاربر باید از طریق سیستم تیکت سایت اقدام برای هر مورد کند
خرید , فروش , رفع مشکل , کانفیگ و ...
اصل حضور بنده در این انجمن تنها پاسخ به سوالات کاربران تازه کار است که مشکلاتی در مورد سرورهای مجازی خود دارند و بس
نهایت آفری که بنده در بخش فروش بدم , هر یک ماه یا دو ماه یک بار ایجاد یک تاپیک فروش جدید است که جنبه اطلاع رسانی کلی دارد
در کنار آن نهایت کار دیگر شرکت در بعضی از تاپیک ها که مطابق با معیارهای ما است و ارائه لینک این تاپیک است
پس قرار نیست که این انجمن بخش پشتیبانی شرکت یا گروهی باشد
در مورد ایمیل هم که ذکر کردید بنده inbox ایمیل info@warez-host.ir را چک کردم که موردی نبود
اگر تاریخ دقیق ارسال ایمیل را ارسال کنید دقیقتر می تونم بررسی کنم
موفق باشید
اطلاع رسانی به نمایندگان و کاربران :
سرورهای آمریکا مجدد آماده ارائه سرویس است
در حال حاضر از 4 لوکیشن امکان ارائه سرویس است
-
تعداد تشکر ها از Warez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
February 19th, 2012, 15:13
اشتباه شد
خواهشمندم این پست را پاک بفرمایید
ویرایش توسط 1337 : February 19th, 2012 در ساعت 17:31
-
-
February 19th, 2012, 17:50
عضو دائم
تظمین سرعت به صورت واقعی روی سرور آمریکا چقدره ؟
سلام
پورت گارانتی 80 مگابیت است
موفق باشید
-
-
February 21st, 2012, 00:43
با تمام احترامی که برای آقا رحمان قاعل هستم
ولی سرور هلند شون خیلی کیفیتش افت کرده مثل 4 5 ماه پیش نیست به طور مثال فایر فوکس وقتی بالا میاد هنگ میکنه چه برسه به اینکه صفحه باز کنه. سرور های دگشون رو نمی دونم!!
-
-
February 21st, 2012, 01:45

نوشته اصلی توسط
arman4343
با تمام احترامی که برای آقا رحمان قاعل هستم
ولی سرور هلند شون خیلی کیفیتش افت کرده مثل 4 5 ماه پیش نیست به طور مثال فایر فوکس وقتی بالا میاد هنگ میکنه چه برسه به اینکه صفحه باز کنه. سرور های دگشون رو نمی دونم!!
شما از Google chrome استفاده کنید حتما بهتره. این مشکل وی پی اس نیست.
-