نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 213

موضوع: VPS / VDS = Netherlands & Germany & USA & Switzerland ♣ Warez-Host.IR

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم Warez-Host.IR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

پیش فرض پاسخ : VPS / VDS = Netherlands & Germany & USA & Switzerland ♣ Warez-Host.IR

دوست عزیز ما به شما توی یاهو پی‌ام می‌دیم جواب نمی‌دین توی سایت پیام می‌ذاریم میگید برو سایت تیکت بزن یا ایمیل بزن می‌زنیم یهفتس جواب نگرفتیم !!! اگر میتونید سرویس ارائه بدین و وضع پشتیبانی‌ تون اینطوری نیست من یه سرور می‌خوام همین الان البته اگر به درخواستم که ایمیل کردم جواب بدین.
    سلام
    1 - برای من امروز سه نفر در همین انجمن پیغام خصوصی ارسال کرده اند که یوزر شما بین آنها نبوده
    2 - در مورد ایمیل وارزهاست نیز تنها ایمیلی که بنده داشتم از شخصی به نام اشکان بوده که درخواست کانفیگ کلی سرورشون را داشته بودند که بهشون اعلام کردن الان وقت ندارم و اگر نیاز دارند که من انجام بدم 24 ساعت دیگر ولی می تونن به همکاران در سایت تیکت ارسال کنند که براشون انجام بدن (( قابل توجه کاربران که ایشون از کاربران ما نبودند ))
    3 - وقت من اونقدری ارزش داره که مثل خیلی ها تو یاهو و ... هدر نردم
    اصولاً پشتیبانی که در یاهو ... بشه را قبول ندارم , وقتی که ما یک سایت با امکانات کامل رابر سوالات , رفع مشکلات و ... ایجاد کرده ایم کاربران باید از طریق همان سایت اقدام به تمام موارد نمایند
    4 - اصولاً کاربرانی که در پیغام خصوصی انجمن درخواستهای عجیب و غریب دارند بنده ارجاع میدن به سایت مراجعه کنند :
    دلیل اصلی این است که شاید دوستی که الان به من پیغام خصوصی ارسال میکنه وقتی برای انجام موردش نداشته باشم ولی اگر تیکت ارسال کنه در سایت سریعتر رسیدگی میشه
    و ...
    این را باید همه دقت کنند که در این انجمن فقط من هستم ولی در سایت وارزهاست متوسط بین 3 تا 4 نفر که پاسخ ارائه می کنند و سریعتر مسائل پیگیری می شود

سوالی یا انتقادی بود در خدمت هستم

موفق باشید

☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼

.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    37
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    6 پست

پیش فرض پاسخ : VPS / VDS = Netherlands & Germany & USA & Switzerland ♣ Warez-Host.IR

نقل قول نوشته اصلی توسط Warez-Host.IR نمایش پست ها
    سلام
    1 - برای من امروز سه نفر در همین انجمن پیغام خصوصی ارسال کرده اند که یوزر شما بین آنها نبوده
    2 - در مورد ایمیل وارزهاست نیز تنها ایمیلی که بنده داشتم از شخصی به نام اشکان بوده که درخواست کانفیگ کلی سرورشون را داشته بودند که بهشون اعلام کردن الان وقت ندارم و اگر نیاز دارند که من انجام بدم 24 ساعت دیگر ولی می تونن به همکاران در سایت تیکت ارسال کنند که براشون انجام بدن (( قابل توجه کاربران که ایشون از کاربران ما نبودند ))
    3 - وقت من اونقدری ارزش داره که مثل خیلی ها تو یاهو و ... هدر نردم
    اصولاً پشتیبانی که در یاهو ... بشه را قبول ندارم , وقتی که ما یک سایت با امکانات کامل رابر سوالات , رفع مشکلات و ... ایجاد کرده ایم کاربران باید از طریق همان سایت اقدام به تمام موارد نمایند
    4 - اصولاً کاربرانی که در پیغام خصوصی انجمن درخواستهای عجیب و غریب دارند بنده ارجاع میدن به سایت مراجعه کنند :
    دلیل اصلی این است که شاید دوستی که الان به من پیغام خصوصی ارسال میکنه وقتی برای انجام موردش نداشته باشم ولی اگر تیکت ارسال کنه در سایت سریعتر رسیدگی میشه
    و ...
    این را باید همه دقت کنند که در این انجمن فقط من هستم ولی در سایت وارزهاست متوسط بین 3 تا 4 نفر که پاسخ ارائه می کنند و سریعتر مسائل پیگیری می شود

سوالی یا انتقادی بود در خدمت هستم

موفق باشید
    بنده هم نگفتم که امروز پیامی ارسال کردم از روزهای گذشته صحبت کردم که ۲ ایمیل من بی‌ پاسخ مونده من هم نیاز به پشتیبانی‌ نداشتم که توی یاهو و یا سایت پی‌ام دادم قصد خرید سرویس داشتم اگر که شما اینجا تبلیغ سرویس تانه را انجام می‌دهید بهتر است پاسخ گو درخواست مشتریانتان باشید بنده از شما سوال داشتم که آیا بکاپ سرور بنده را منتقل خواهید کرد و یا خیر این فکر نکنم درخواستهای عجیب و غریب باشد ، دوست عزیز ما هم وقت مون رو از سر را نیوردیم اگر صحبت از یاهو کردم یک این بود که میخواسم کارم را بیفته دو اینکه هرچه سریعتر انجام بشه بهتره برای وقت دیگران هم ارزش قائل باشید نه فقط برای خودتون

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)