حالا من چیکار کنم سایتم خوابیده و دارم ضرر میکنم.
حالا من چیکار کنم سایتم خوابیده و دارم ضرر میکنم.
از سيستمهاي ديگه مثل whmcs استفاده كنيد . ساپورتش هم عاليه .
اگه با ساپورتشون صحبت كنيد فكر كنم واستون به سيستم جديد كانورت كنن .
WHMCS - Switching to WHMCS
البته بهتره با خودشون صحبت كنيد .
ولی خدایش 10 ساله تو وب ها رفتم امدم از 86 وبلاگ دارم خیلی ها تو این اینترنت سرم کلاه گذاشتن بهر حال حس تجربه ام میگه یه جای کار اقای داوری(بهش برنخوره یه وقتی بگیم داوری تنها) لنگ میزنه ولی بهت دارم میگم اقای داوری یه هفته است تو همه نال کنندها میگردم تو همشون سرزدی یکی یکی هم نظر دادی تهدید کردی که اقا لینک حذف شه که بعضی ها کوتاه امدن من که وارز میگیرم برای سیستم نال شده شما عزیز میگیرم نه برای اپلود ستنر این جور چیزا میگیرم و .....
دوست عزیز لینک نال شده سیستم عزیزت بالاخره پیدا کردم بچه های عزیز هم خواستن به خودم پیام بدن رو هاست خودم لچ کردم بفرستم براشون
خوب بریم سر اصل مطلب
دوست عزیز خیلی خوش هال باش امدم نال کردن سیستم تو , ونگو این ور اون ور داد بیداد سر ملت نزن همین نال شدن سیستم شما باعث شده منی که پست کم میدم بیام شعر های ادبی شما رو بخونم بعدش بیام مطلب بنویسم حالا
پس نال شدن سیستم شما یه نوع تبلیغ هم هست برادر عزیز
بعدش این که میدونی کجاست دیگه هی نیا بگو شکایت نمیدونم گاوتر میکنم سایتتو
برو تو نت داد بیداد نکن سیستمم خوبه برای شما خوبه
ولی وجدادن میدونم از همین سیستم های خارجی گرفتیش یه شب نشستی چندتا عکس کد تغییر دادی دادی بیرون شده سیستم اقای داوری
وجدان بیا برو اسکن ثبت سیستم تو بیار که نمونه خارجی نداشته باشه یعنی شب خوابیدی صبح هم نشستی خودت با فکر با هوشت نوشتیش
شما یه نفر ادمی یه نفر یه نفر کد نویس به شما جال بدن میشی برنامه نویس خوب اون شرکت whmcs بیچاره یه ملت کارمندش نمیاد تو کل جهان داد بزنه اهای ملت کپی نکنید نال نکنید که من ناراضی نیستم
بعدش شمای که معلوم نیست از کجا سیستم رو اوردی داری بعدش داری من من می کنی
از اخلاقت معلومه از خوب میبودی کسی نمی امد و بگه بعد با من صحبت کردی
برو برادر اعصاب خورد نکن
یادت باشه همیشه حق با مشتری هست چه مشتری قصد خرید هم نداشته باشه و بخواد اذیتت کنه
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
در ضمن دوستان درخواخت کننده اسکریپت ادونیس adonis من لینک نال شده اش رو دارم هرکی میخواد ایمیل بده بدم بهش
ویرایش توسط mortezafox : November 22nd, 2011 در ساعت 14:23
1- نال دوست عزیز نه نایل!
2- شما نال نصب کن (یا هر کس دیگه) لینک به داوری بده 24 ساعت بعد بیا به سایتت سر بزن بعد می فهمی چه خبره
3- در ضمن فکر کنم یه گوگل ترنسلیت باید بیاد و حرفای شما رو ترجمه و جمله بندی کنه چون متوجه صحبت هاتون نمیشیم.
4- شما که داری ادعا می کنی سورس مال ایشون نیست با دلیل و مدرک بیا حرفت رو ثابت کن وگرنه رو هوا حرف زدن که کاری نداره! منم میگم قرآن 2 جلده یه جلدش هنوز اجازه چاپ نگرفته!!!
5- درباره whmcs شما گویا مطلع نیستید.بخشی برای چک کردن لایسنس در سایتشون هست که شما می تونی چک کنی که فلان سایت نسخه قانونی رو داره استفاده می کنه یا نال. اگه نال باشه می تونی بهشون بگی و در اسرع وقت پیگیری می کنن.
6- با همون لینک نال برید خوش باشید
پ . ن = کسی که می خواد کار هاستینگ کنه مهمترین ویژگیش اینه که بچه بازی رو بزاره کنار و دنبال نال و ... نره.
واقعا خاک بر سر کسی که اومده تو کار هاستینگ و انقدر پول نداره که ماهی 10-20 تومان پول بده و یه سیستم لایسنس دار و قانونی بخره و ازش استفاده کنه.
ویرایش توسط mohsen1 : November 22nd, 2011 در ساعت 14:04
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
2
- ببخشید دیگه گوگل زبان شما زرنگ ها رو بلده ولی مال منو نه
دیگه وقتی این قدر بدبختی یه برنامه نویس رو میبینم که جمله بندی هم به مراتب این گونه خواهد شد که نال میشه نایل
3-خوب عزیز من adonis به من چه ربطی داره شما با همون اقای داوری بیاین مدرک بیارین به دیگران چه ربطی داره که دنبال یه ادم ناشناخه در سرزمین اینترنت باشیم (مارو سه سنه نه ) اش خوردی پاش باش پول میگیری جوابگو هم باش
5- من متوجه هستم شما نمی فهمی منظورمو
whmcs سایت یا شرکت نمیاد هرجا که نال سیستم خودشو ببینه بیاد تهدید کنه و تو قسمت نظر ها بگه اقا منم داوری پاک کن شکایت می کنم ما
خیلی با حال امده یه فرم یا هرچی که شما املاء شو بلدی گذاشته گفته ملت شما دیدین گزارش بدین
whmcs سایت بیکار نیست مثل امثال داوری که بیاد من منم را بیاندازه
پ ن پ هم بلدی نا قلا (پ.ن) مدل کجاست نوشتی (پ ن پ ) درستشه
10-20 هزار تومان بله واقعا من تائید می کنم که کسی که 500 تا خرج میکنه باید هم نال نگیره این خیلی بد بختی هست
ولی بدبخت تر از اون اینه بیای سیستم adonis دکتر داوری رو بگیری و ببینی باگ داره و ساپورتش وقت امتحان های دانشگاه یه ساعت در روز است
لطفا بحث منحرف نکنید
به داوری عزیز و شما و کسانی که دلسوز این اقا و سیستم adonis هستن فقط این رو میشه گفت که
حداقل 10 نفر از مشتری های که راضی هستن معرفی کنید
مدرک قانون پسند اسکن همون چیزی که دکتر داوری میخواد فردا بیان بر اساس ان ادعا کنه در این جا قرار دهید تا همه دشمنان و مخالفان و همه استفاده کنندگان نال شده حساب کار دستشون بیاد
خودم هم مشتری adonis شما میشوم
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
یادت باشه همیشه حق با مشتری هست چه مشتری قصد خرید هم نداشته باشه و بخواد اذیتت کنه
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
نوشته من غلط املای داره درست
ولی چیزی خیلی بدتر از غلط املای بنده هست اینه که این اقای داوری نمیتونه درست صحبت کنه
سندش هم سرچ تو اینترنت و دیدن نظرات این اقا در وب سایت ها است دیگه منکه دکتر داوری adonis مجبور نکردم که بیاد بد با دیگران صحبت کنه عزیزم
خوب حرف زدن و تهدید و عصبانی نشدن مهمه نه چیزای که دکی تو نت نوشته ان
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
و لطف کن مدرکی از کم باگ داشتن سیستم adonis یا هر برنامه که اقا نوشتن
که تائید کنه سیستم های جناب داوری هک نمیشه استاندارد ان متوسط هست
مدرک خارجی نمی خواد ارائه بده یه مدرک داخلی باشه هم قبوله
کلا اجنبی ها نمی خوان دست تو کدنویسی زیاد بشه
ویرایش توسط mortezafox : November 22nd, 2011 در ساعت 14:48
بدبختی یه برنامه نویس باعث شده !؟ یا سواد فارسی شما
شما که ادعا می کنی سورس مال ایشون نیست باید دلیل بیاری نه ایشون ! عجب روزگاری شده اتهام می زنن بعد مدرکی ندارن میگن شما باید مدرک بیارین!
یه برنامه نویس حق داره که از سیستمش دفاع کنه. برای سیستمش زحمت کشیده ، کد نوشته وقت گذاشته واسه همین دلش میسوزه یه مشت مفت خور بیان و از زحماتش سوء استفاده کنن. مطمئنم تا بحال یه صفحه تماس با ما هم نتونستی کدنویسی کنی وگرنه می فهمیدی که ضایع کردن حق برنامه نویس یعنی چی!
کسی که سیستم ایشون رو می خره می تونه قبل از خرید درباره شرایط ساپورت ، قیمت و ... همه سوال ها رو بپرسه و بعد خرید کنه. اسلحه رو پیشونی کسی نزاشتن که از ایشون خرید کنه. گاها برای هر کس شرایطی پیش میاد که امکان ساپورت دائم نداره . این به شعور یوزر بر می گرده که درک کنه و ایشون هم درباره ساپورت محدودشون در اون ایام توضیحات لازم رو ارائه دادن.
whmcs گزارش می کنه به دیتاسنتر که فلان آی پی شما ازسیستم نال ما داره استفاده می کنه. دیتاسنتر هم به صاحب سرور گزارش میده.صاحب سرور به کاربر.اگه طی 24 ساعت تا 48 ساعت جواب قانع کننده ای داده نشه سرور بسته میشه.اگه دیتاسنتر تخطی کنه whmcs می تونه شکایت بکنه و دادگاه دیتاسنتر رو جریمه می کنه و ...
(تو ایران هم اگه چنین روالی می بود قطعا کار به کامنت و .. نمی کشید)
پس کار غیرمجاز همه جا پیگیری میشه ربطی به ایشون و غیره نداره.
پ.ن ==> پی نوشت . گویا ادبیات شما ...
راضی بودن / کردن امثال شما کار خدا هم نیست! شما قبل از خرید آدونیس دموی اون رو می بینی دوست نداشتی خوب نخر - به کارت نمیاد خوب نخر! دیگه راضی کردن این وسط یعنی چیه من نمی دونم. نیازی به مشتری شدن شما و امثالهم نیست. الان به اندازه کافی مشتری و درآمد دارن که نیاز به امثال جناب عالی نیست.
موفق باشید.
ادامه دیگه نمیدم --- دوست داشتی به سخنرانی تون ادامه بدید![]()
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
آقای باستانی
کارشون درسته
این آقایی هم که غلط املایی داره بهتره غلطهاشو درست کنه نایل چیه بابا نال null درسته
شما اگه از ادونیس خوشت نمیاد برو یچیز دیگه استفاده کن کار مردم رو خرابش نکن
چیکار داری آخه![]()
شما که ادعا می کنی سورس مال ایشون نیست باید دلیل بیاری نه ایشون ! عجب روزگاری شده اتهام می زنن بعد مدرکی ندارن میگن شما باید مدرک بیارین!
ولی میتونم از کسی که داره تو اینترنت چیزی میفروشه سوال کنم مدرکی بر معتبر بودن گفته هایتان ارئه دهید من اتهام میزم و خواهم زد که کد نویسی adonic کپی شده است و نمونه داره این کلا متعلق به شماست و شما باید ثابت کنی و خود را از این که کپی نکرده ای مبرا کنی نه من که نقد کننده شما و سیستم adonis دکتر داوری هستم
یه ماشین یا هرچیزی که میخوای بخری یا بفروشی بعد اینکه پسند شد (دیدن دمو) میگن سند بیار بخرمش یا قولنامه یا هرچی بلاخره نشون بده این چیز شما ارئه می دهید شناسنامه و دارای اصالت است و میشه به شما اعتماد کرد
یه برنامه نویس حق داره که از سیستمش دفاع کنه. برای سیستمش زحمت کشیده ، کد نوشته وقت گذاشته واسه همین دلش میسوزه یه مشت مفت خور بیان و از زحماتش سوء استفاده کنن. مطمئنم تا بحال یه صفحه تماس با ما هم نتونستی کدنویسی کنی وگرنه می فهمیدی که ضایع کردن حق برنامه نویس یعنی چی!
]
شما از واژه مفت خور استفاده کردین
دوست گرامی نمی دانم در چه جای میشه اسکریپت سند زد
و کجا تعیین میکنه سلامتی یه برنامه را
ولی
اینو با اطمینان بهتون میتون بگم شما هم باید یه خرج های برای همون سند شش دانگ میکردین ولی فکر میکنم که انجام ندادیم
باید پول خرج میکردین که نکردین
بنده و هیچ کس دیگه ای برای حضور در این مکان فرش قرمز پهن نکرده
نمی دونم من کجا گفتم من کدنویس هستم که شما داغ کردی
من وبلاگ نویس هستم اینو میتونم بهتون ثابت کنم
whmcs گزارش می کنه
این قصه پیگیری رو همه ملت حفظ کردن
این به شعور یوزر بر می گرده که درک کنه و ایشون هم درباره ساپورت محدودشون در اون ایام توضیحات لازم رو ارائه دادن
بله به چیز بسیار خوبی اشاره کردید شور فرد که بعدش هم همین گرد خاک بی مورد شما
راضی بودن / کردن امثال شما کار خدا هم نیست
من هیچ وقت با این چینین کسانی کار نمیکنم در ضمن راضی کردن در زمان های میشه گفت که کلای مورد نظر ایراد داره که باید طرف رو قانع کنید
شاید در فرهنگ لغت شما راضی کردن صحبت کردن در مورد محاسن سیستم باشه به قول معروف مخ بزنی
قانون مداری و احترام به قانون به هیج عنوان مصداق قانون فراری و بی احترامی به قانون نمیباشد
لطفا مدارک ارئه دهید
بامبول در نیارین سعی نکنین را راست را به سمت خود راست کنید بلکه خود را در راست قرار دهید
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
اگه امثال ما به این اقایون گیر ندن
نتیجه اش این میشه این اقای محترم میاد این جمله رو مینویسه
پس من شما باید وظیفه خود بدانیم تا روال اگر داخل ایران طی نمیشه خودمون روال رو طی کنیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)