2
- ببخشید دیگه گوگل زبان شما زرنگ ها رو بلده ولی مال منو نه

دیگه وقتی این قدر بدبختی یه برنامه نویس رو میبینم که جمله بندی هم به مراتب این گونه خواهد شد که نال میشه نایل
3-خوب عزیز من adonis به من چه ربطی داره شما با همون اقای داوری بیاین مدرک بیارین به دیگران چه ربطی داره که دنبال یه ادم ناشناخه در سرزمین اینترنت باشیم (مارو سه سنه نه ) اش خوردی پاش باش پول میگیری جوابگو هم باش
5- من متوجه هستم شما نمی فهمی منظورمو
whmcs سایت یا شرکت نمیاد هرجا که نال سیستم خودشو ببینه بیاد تهدید کنه و تو قسمت نظر ها بگه اقا منم داوری پاک کن شکایت می کنم ما
خیلی با حال امده یه فرم یا هرچی که شما املاء شو بلدی گذاشته گفته ملت شما دیدین گزارش بدین
whmcs سایت بیکار نیست مثل امثال داوری که بیاد من منم را بیاندازه
پ ن پ هم بلدی نا قلا (پ.ن) مدل کجاست نوشتی (پ ن پ ) درستشه
10-20 هزار تومان بله واقعا من تائید می کنم که کسی که 500 تا خرج میکنه باید هم نال نگیره این خیلی بد بختی هست
ولی بدبخت تر از اون اینه بیای سیستم adonis دکتر داوری رو بگیری و ببینی باگ داره و ساپورتش وقت امتحان های دانشگاه یه ساعت در روز است

لطفا بحث منحرف نکنید
به داوری عزیز و شما و کسانی که دلسوز این اقا و سیستم adonis هستن فقط این رو میشه گفت که
حداقل 10 نفر از مشتری های که راضی هستن معرفی کنید
مدرک قانون پسند اسکن همون چیزی که دکتر داوری میخواد فردا بیان بر اساس ان ادعا کنه در این جا قرار دهید تا همه دشمنان و مخالفان و همه استفاده کنندگان نال شده حساب کار دستشون بیاد
خودم هم مشتری adonis شما میشوم
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
یادت باشه همیشه حق با مشتری هست چه مشتری قصد خرید هم نداشته باشه و بخواد اذیتت کنه