عزیز جان من خودم چند بار میخواستم انجمنتو پاک کنم کلی از بیخ سایتتو تعطیل کنم همین آقا احسان که بهش تهمت میزنی گفت نه نکن گناه داره بچه خوبیه رفیقمه وگرنه من اگر بخوام به همین حرف شما ملاک قرار بدم برم اون انجمنت پاک کنم تا ادب بشی اون اسکریپتیم که داداشم احسان ارائه کرد که اسمشم ریواس بود خودشم چندبار عذر خواهی کرد که اشتباهی داده بیرون حواسش نبوده شل را پاک کنه اگه تو برنامه نویس هستی برو باگ xss انجمنتو بگیر تا پاکش نکردم تا ادب بشی من خودم تا به حال چندتا سایت پیدا کردم از دولتی بگیر تا شخصی باگ داشت ولی به مدیرش گفتم که سیستمت باگ داره نه اینکه ارائه اش بدم بعد دوستان اینو بدونید سیستمی که نال ارائه میشه یا اسکریپتی که دست این واونه بدونید امنیتش صفره پس انتظار نداشته باشید از این دوتا سایت که بیان باگ اسکریپتهای ارائه شدشونو بگیرن و ارائه بدن اینجوری باشه باید کل وقتشنو بزارن سر اینکار شما ها که برنامه نویس هستیدید خودتون اینکارو بکنید نه اینکه از این دو تا بخواهید میگن مفت باشه کوفت باشه اسکریپت مفتی از این دردسرها هم داره
آقایون دوستان یکی مردونه بیاد بگه ازین تاپیک چی فهمیده ؟ همگی مغزا اکسس دیناید داده از دوستان آقا امید برادر احسان آقای امیری عزیز آقای وی بی ایران و آقای ایران آشیانه برادر مستر بهرام / برادر مستر حسام و دیگر دوستان خودم سینای عزیز از مشهد تیم کلن بریم بخوابیم که از بس بحث الکی کردیم مغزمون دیگه جواب گو نیست به قول یکی از دوستان
یکی موضوع میزنه به نام پی سی ول بعدش تاپیک شله توی فایل های نالرز
بعدش دیگری میاد سایت خودشو این جا با یه سایت دیگه مورد سنجش قرار میده
بعدش جامعه وب هاستینگ ایران و میبرن زیر سوال ویروس ادامه پیدا میکنه برنامه نویسا هم میان اینجا کشیده میشه به جامعه برنامه نویسان بهدش یه شخصیت رو میان نقدش میکنن
یکی میاد جای یکی دیگه پست میده یه نفر یکی در میون حمایت می کنه بعدش پست ضد مقابل میده
کار فرا تر هم رفت کشیده شد به قدیما بحث Lammer بازی و این حرفا
پای آشیانه اومد وسط پایه شخصی به اسم حمید .
تا شخصیت هایی مثل اسپارتا*** / خواجه نظام الملک / حافظ و سعدی شیرازی مرحوم سیروس قایقران و دیگر دوستان وسط نیومده پروندرو همینجا مخدومه اعلام کنیم
با یه شب بخیر هم دیگرو خوشحال کنیم
شب همگی خوش
باید مدیر این سایت نسبت به این تاپیک ها حساسیت نشون بده اگه حرفی هست خوده اون شخص بره با مدیران سایتهای مذکور بحث کنه نه اینکه بیاد حرف کشی کنه و همه را بندازه به جون هم
حاشیه تو فوتبال بود به اینجا هم کشیده شد
*
*
*
*
*
*
الان ننه قزی میاد همه رو میزنه ریلکس ریلکس ریلکس تر
*
*
*
سایت ننه قزی را کسی اسکریپتشو ارائه نده وگرنه یک فیلیپینی از ننه قزی میخوره
*
*
*
*
بقیه ماجرا با ننه قزی (خودش به کار رسیدگی میکنه)
ویرایش توسط ArYaIeIrAn : November 22nd, 2010 در ساعت 22:12
ميدونيد چرا هندی و پاکستانی مسغرمون ميکنن :دی
چون يک سری سايت های خودی برنامه های خودمون رو مي***ن و ميزارن برای استفاده عموم.
عزيز جان شما از کار خودت دست بر نميداری من مطمئنم :دی اين بحثا هم برای اين هستش که اون روز که بايد حساب پس بديد برنگرديد بگيد من نميدونستم حواسم نبود.
بلاخره يک خدایی هست يک حق و ناحقی هست يک ***ی هست :دی
استدلال هاتون هم اصلا قابل توجيه نيست. بهتون گفتم اکثر برنامه های کوچيک و بزرگ دنيا نال و کرک شدن :دی منطق شما ميگه همه اينا بايد ادب بشن :دی ؟
اصلا آقای x اصلا نميدونه سیلور لایت چيه ؟ اين چه دخلی به بقيه داره ؟ دوست داشته برنامشو نوشته داره ميفرشه هر کس عقل داره چشم داره ميخره يا نميخره. شما کی هستی که ميخوای ادبشون کنی ؟
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
امیری جان ادامه نده این تاپیک از بنیان اشتباه هست بهتره که بیخیال همه این جوابا بشیم و حساسیت نشون ندیم
آقای آریای ایران لطفا ادامه ندید ایشالا یه تاپیک تخصصی با میزبانی طرفموافق یا مخالف
الان کار به جاهای باریک میکشه دعوا میشه بی احترامی میشه سابقه یکی میره زیر سوال شخصیت ها پایمال میشه
باز شدن این تاپیک اشتباه هست و ادامه دادنش هم اشتباه در اشتباه !!!!
کاملا موافقم
واقعا بحث بی سر و تهی هست
من هم هرچی خوندم هیچی نفهمیدم ظاهرا یه سریا دلشون پره اینجا داره خودشون رو خالی میکنن.
حدود 10 سال پیش از توی انجمن دانشگاه به خاطر مطرح شدن چنین مباحثی اومدم بیرون.
یادمه توی یکی از پستهام انیجا گفتم که بیام به جای حاشیه و صفحه گذاری برای دیگران از پتانسیل و ظزفیتهای یکدیگر جهت توسعه و پیشرفت استفاده کنیم و به صورت یک بدنه واحد کار کنیم نه این که کار همدیگه رو خراب کنیم.
عزیز من می خواستم دیگه تو بحث شرکت نکنم اما نشد.خندم گرفت از دست تو عزیز من این که در نهایت بی سوادیه از بیخ و بن که کار خاندان قاجار نیست .بدی من و مشکل من می دونی چیه این که ادعایی ندارم واسه همین یک مشت جقله........ ما هر 12 ساعت بک آپ داریم .حتی بک آپ ترمینال داریم که پس از 10 دقیقه ریستور میشه.دوما با این چیزا ما پس نمی کشیم دفعه بعد برو یکی رو تهدید کن که شلوارشو خیس کنه .اینم حرف آخرم
اگر دوستان حرفی دارن پیغام خصوصی بدن .حتما توجه می کنم.
دوستان همگی خوش باشید تا ورژن 3 خدا نگهدار.فقط مجبورم نکنید که جواب بدم.چون دندون می شکنم.
به نظر من هر کسی که تازه کار باشه سعی میکنه خودشو هی مطرح کنه و به قول فلانی میگه که: بگم! بگم!
اما اونهایی که دیگه توی کار جا افتادن و اولا برای خودشون برنامه دارن واز اون مهمتر جایگاه خودشون رو میدونن خیلی به تهدیدات و نسیمهای شخصیتی که تازه کارها طوفان میپندارن، توجهی ندارن
(البته همیشه استثنا وجود داره اما خب کمه)
به هرحال فکر کنم خیلی نباید به این مسایل توجه کرد.
توی همین تاپیک یکی حرف قشنگی زد گفت که:
شما ها که من رو نمیشناسید پس همونهایی که من رو میشناسن برام کفیه.
شاید یکی بخواید با هر قصد و نیتی اطلاعاتی رو دریت یا غلط مطرح کنه اما شنونده باید عاقل باشه.
انجمنهای این چنینی مثل بازی مافیا میمونه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)