با سلام دوست من واقعا بتون حق میدم.من دیگه نمیدونم جواب مشتریا خودم رو چی بدم. تازه من از آرنا وب گرفتم که ایشون هم پاسخ گو نیستند.منو پاس میدن به اینورو اونور خستم کردن.بی کفایتی خودشونو میندازن گردن این اون
با سلام دوست من واقعا بتون حق میدم.من دیگه نمیدونم جواب مشتریا خودم رو چی بدم. تازه من از آرنا وب گرفتم که ایشون هم پاسخ گو نیستند.منو پاس میدن به اینورو اونور خستم کردن.بی کفایتی خودشونو میندازن گردن این اون
آقای موسوی فقط یک سوال از خدمتتون دارم
خواهش میکنم واقعا" خواهش میکنم که جواب بدید آیا امیدی هست سرور ها فردا درست بشن ؟
دیتاسنترهای اروپایی کلا مزخرف هستند ... قوانین من دراوردی ، سخت گیری های بی مورد.
ایشون بر فرض 7 روز دیر کرده ، خوب دیتاسنتر نمی تونست حالا 3 روز فرصت می داد ؟
البته آقای موسوی هم مقصر هستند و خیلی هم مقصر هستند . ما یه چیزی هست سرور خیلی مهمی رو از ایشون تهیه نکردیم. وگرنه ....
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
از واسطه خرید نکنید.
هت زنر هم اش دهن سوزی نیست.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
انتخاب واسطه مناسب و پاسخگویی سریع و پیگیری امور و ارتباط دائم با دیتاسنتر همگی از مواردیست که میبایست رعایت بشه!
اخیرا هم هتزنر کمی بد قلق شده و با برخی همکاران داره سر به ناسازگاری زده!
وگرنه دیتاسنتری که هزینه هاش به موقع پرداخت بشه ، پاسخ ابیوزها به موقع داده بشه! کاربر دیتاسنتر رو به حرکاتی وادار نکنه ، دیتاسنتر بیکار نیست بزنه سرورهای کاربر رو خاموش کنه!
دوستانی که به مشکل برخوردید کمی صبور باشید.انشالله مشکل ایشون هم حل میشه!سرویس هاتون بالا میاد!
تو سرو کله هم زدن و توهین یا ایجاد جو روانی برای سرویس دهنده ، جز اینکه دغدغه فکری برای وی ایجاد بکنه هیچ سود دیگری نداره! خوشبختانه از سرویس دهنده های متعهدی بودند تا به اینجا و مسلما ایشون خیلی بیشتر از شما نگران سرورها و هزینه ای که کرده است هست.
ویرایش توسط itjavani : August 9th, 2012 در ساعت 04:23
ببخشید مگه الان پشتشونو نگاه کرده اند ایشون ؟ وقتی تو WHT پی ام میدیم جوابی نمیاد ، آیدی یاهو بالا نمیاد ، خود سایت که بالا نمیاد ،، ایشونم لج کرده یا هر چیز دیگری به خاطر پول ندادن یه مشتری کل سرور رو با یوزر های مربوطه قطع کرده عین خیالشم نیست . بنده خدا وقتی می خوای پول بگیری تو یاهو در کمتر از 0.09 صدم ثانیه جواب میدادی الان چی ؟ من که کامل قطع امید کردم . بی زحمت بیا سرورو روشن کن یه بکاپ ور دارم بریزم رو سرور جدیدم که از یه نفر تو همین WHT خریدم مطمئنم اونقدرم پول تو حسابش هست که وقتی یه مشتری پول نداد از اون برداره
مصداق بارز کم فروشی و توهین به شعور کاربر ( با جواب ندادن ) شاخ و دم نداره که ! همینه ! من که هیچ وقت ایشونو حلال نمی کنم ایشالا این پولایی که می خورن خدا چند برابرشو ازش بکشه زندگیش به مشکل بخوره . یا علی
این باگه؟ صفحه 70 رو باز نمی کنه - 3 پست باید اونجا باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)