تا تکی به توکی می خوره حرف شکایت میشه.
مااشالله یه عده هم دوست دارن از آب گل آلود ماهی بگیرن.
تا تکی به توکی می خوره حرف شکایت میشه.
مااشالله یه عده هم دوست دارن از آب گل آلود ماهی بگیرن.
من راه حلی ندارم.
واسه بعضی از همکاران متاسفم که می خوان از آب گل آلود ماهی بگیرن همین.
پ.ن: دوستانه مشکل خودتون رو حل کنید ببینید به چه صورت می تونید حل کنید. با شکایت مشکل حل میشه ولی دردسر داره و زجر آور هم برای شما هم برای طرف مقابل تا زمانی که میشه با آرامش مشکل رو حل کرد نیازی نیست شکایت و ...
پست رو هم واسه این گذاشتم که یه کمی همکاران...
خداشاهده که من نمیخواستم کار بالا بگیره. ولی متاسفانه این دوست ما اصلا متوجه نیست و جالبه حالا فکر میکنه حق هم با اونه. من امروز مجبور شدم با وکیل مشورت کنم. والبته هزینه 50 تومانی مشاوره هم دادم. خوشبختانه خیالم راحت شد که 100 % در این جریان ایشون مقصر هستند و من برنده این دعاوی میشم. ولی باز هم اگه قضیه دوستانه حل بشه خوشحال میشم .اما....
کاملا مشهود هست این سایت هیچ مشتری نداره و بالا و پر می زنه تا مشتری نگه داره
فکر نکنم دو گیگ ، ده گیگ مقداری باشه که هزینه بر باشه !
این فرد قصدش اذیت کردن هست ، شما هم پیگیری کنید به نتیجه می رسید
هاست شما از ایران بوده ؟
اگر از ایران نبوده دو گیگ هیچ هزینه ای نداره !
خیلی جالبه اگر به رایگان اضافه کردند و خودشون تایید کردند حق هیچ گونه هزینه اضافی را ندارند
متاسفم برای اینجور افراد واقعا
خیلی جالبه هاست ایران با اون عظمتش که دیتاسنتر داره ، داخلی مدیریت را بگیری می تونی متسقیم با مدیریت صحبت کنی !
واقعا متاسفم برای این جور افراد متوهم![]()
ویرایش توسط Reza.exe : January 22nd, 2013 در ساعت 17:25
خبر جدید : دیگه داره به جوک تبدیل میشه
آخرین تیکت ایشون:
ا عرض سلام و ادب
طبق دستور بخش حقوقی ، به دلیل نقض بند پنجم قوانین هاست اشتراکی ، فعلا دامنه ی شما نیز امکان انتقال نداره تا مشخص بشه شما به چه دلیل سرویس رو از شخص ثالث دریافت کردید بدون هماهنگی.
البته در این بین ما دامنه رو مسدود نمیکنیم - فقط و فقط برای اینکه به کار شما خدشه ای وارد نشه-
همچنین مورد مسدود شدن هاست شما نیز دقیقا با همین بند قوانین قابل استناد هست.
همچنین به دلیل عدم پذیرش قوانین (که چندین بار به صورت مکتوب بهش اشاره کردید) نیز ما میتونیم از ارائه ی سرویس به شما خودداری کنیم.
دیدین مشکل از طرف شما بوده!
بدون هماهنگی با این شرکت سرویس رو از شخص دیگه خریداری کردین بعد انتظار دارید معلق نشید
حالا حق با شما نیست ، حق با این شرکت است چون خلاف مقررات عمل کردید
دوست من
من سایت رو از یک نفر خریدم. بعد تو سایت این شرکت یک پنل به نام خودم ایجاد کردم و اون آقا با تیکت به شرکت درخواست انتقال دادن به پنل بنده و این انتقال صورت گرفت. کجای این کار خلافه؟
به هر حال
الان مسئول شرکت با بنده تماس تلفنی گرفتن و بسیار آدم محترمی بودن. بعد یک صحبت نسبتا طولانی و مودبانه کل مشکل حل شد. از همه دوستان ممنون.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)