باسلام
منظورم دیتاسنتر تبیان هست.
باسلام
منظورم دیتاسنتر تبیان هست.
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
به نظر من سروش رسانه خیلی بهتره
سایت اپارات هم روی این دیتاسنتر میزبانی می شه
در کل جز مشکل نداشتن پشتیبانی خوب به نظر من مشکل دیگه ای نداره
سئوتک معتبرترین مرکز سئو در ایران
021-284294 تبلیغات در گوگل
بازاریابی دیجتال - تبلیغات گوگل - بهینه سازی سایت
آپارات در اتاق سرور ای اس پی مبنا قرار داره.
Aparat.com - آپارات - سرویس اشتراک ویدیو
کد:Server Type: Apache IP Address: 178.252.149.245 Reverse-IP | Ping | DNS Lookup | Traceroute ASN: AS51074 IP Location:- Iran, Islamic Republic Of - Gostaresh Ertebatate Mabna Co. Ltd. Response Code: 200 Domain Status: Registered And Active Website
گفنيد کجا اين موضوع رو ذکر کردند ؟خود مدیر اپارات( اقای شکوری ) داخل محسابشون این مضوع را ذکر کردند .
پهنای باند ديتاسنتر سروش به کلی تعطيل هستش. کافی هستش برای مثال سايت قناة العالم الاخبارية | Alalam News Network که روی اين ديتاسنتر هستش رو با و ی پ ی ا ن يا س ا ک س باز کنيد ببينيد جند ساعت طول ميکشه تا بالا بياد.
جالبه !!!
خودشون تو این مصاحبه دکر کردند : مصاحبه صوتی با محمد جواد شکوری، مدیر سایت کلوب و میهن بلاگ - وبلاگینا
باسلام خدمت شما
من هم عنوان تاپیک را دیدم که در مورد پارس آنلاین و سروش رسانه بود!!!
اما تمام صفحات را که دیدم متوجه شدم که یک همکار عزیز خیلی از تبیان تعریف کرده و هر کس هم که مثل من مخالف بودن را به طور کل رد کردن!!!
به خدا من خیلی ضرر کردم، و در یک کلام تمام مواردی که در مورد تبیان نوشتم همگی حقیقت بوده، من قصدم این بوده که همکاران عزیز دیگر مثل شما متضرر نشوند، چون مجموعه ما باید هوای هم دیگه را داشته باشیم و تجربیات خودمون رو بگیم تا دیگه کسی متضرر نشه.
باتشکر
سلام . بچه ها مدیر آپارات می گفت ما در ثانیه داره به 70 مگابیت پورتمون مصرف میشه همچین چیزی صحت داره ؟
زیاد از آپارات استفاده می کنم تازگی ها شدیدا مشکل پهنای باند داره .
نصب و کانفینگ : WebSitepanel . DirectAdmin
فروش ویژه سرور از : فرانسه . کانادا . آلمان
ID : Bwspeeds
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)