نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 87

موضوع: سروش رسانه یا پارس آنلاین؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن iMohsen آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    517
    تشکر شده در
    379 پست

پیش فرض پاسخ : سروش رسانه یا پارس آنلاین؟

بنده هم در تبیان سرور دارم هم سروش .
    این که میفرمایند تبیان چند لینک پشتیبان داره واقعیت نداره . حداقل برای ما که نداشت . تبیان به طور کل یک لینک e1 روی فیبر داره که پهنای باندش رو هیچکس نمیدونه چه قدر هست ! ما که بیش از ۱۲ مگ نتونستیم بکشیم و اون هم ساعت ۲/۵ نصفه شب !‌

ترافیک در تبیان به دلیل جذب بیش از حد مشتری throttle میشه . یعنی میزان پورت دریافتی و ارسالی شمال نامتقارن و در اکثر مواقع پورت ارسال شما محدودیت داره . پشتیبانی خوبی نداره و رسیدگی به مشکلات شبیه پیگیری پرونده تو اداره دولتیه . این به اون میگه اون به این میگه آخرش هم میگن این درخواست باید بره پشتیبانی لایه ۲ که الان نیستند !

ولی سروش بک بون سایت های معروف زیادی هست . به علاوه این که node اولشون میزبان پورت و ارتباطات دانشگاهی هست . پشتیبانی برخط ندارند ولی معمولا برخورد و پیگیری شون براساس تماس تلفنی خیلی خیلی بهتر از تبیان هست .
    پورت های ارتباطی در سروش بدون محدودیت استفاده از پهنای باند ارایه میشن و فقط پول پورت رو میگیرن . در حالی که سرویس دهنده های دیگه محدودیت مصرف با پورت های اشتراکی میدن .
    response time در سرورهای سروش نسبت به تبیان در شهرهای مختلف اعم اصفهان / مشهد / شیراز / بندرعباس / همدان / یزد که بنده از افرادی در این شهرها پرسیدم بسیار بهتر از تبیان هست و در بعضی شهرها حتی وب سایت ها روی سرور های تبیان اصلا باز نمیشن .

در هر حال توصیه اکید میکنم حتی اگر قصد به کولوی شخصی گرفتید از میزبانی سرور در تبیان پرهیز کنید .
    ▪ نصب و کانفیگ انواع نرم افزارهای مانیتورینگ
    ▪ پشتیبانی سرورهای لینوکس

پروفایل در Linkedin

2. تعداد تشکر ها ازiMohsen به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iMohsen نمایش پست ها
    این که میفرمایند تبیان چند لینک پشتیبان داره واقعیت نداره . حداقل برای ما که نداشت . تبیان به طور کل یک لینک e1 روی فیبر داره که پهنای باندش رو هیچکس نمیدونه چه قدر هست ! ما که بیش از ۱۲ مگ نتونستیم بکشیم و اون هم ساعت ۲/۵ نصفه شب !‌

ترافیک در تبیان به دلیل جذب بیش از حد مشتری throttle میشه . یعنی میزان پورت دریافتی و ارسالی شمال نامتقارن و در اکثر مواقع پورت ارسال شما محدودیت داره . پشتیبانی خوبی نداره و رسیدگی به مشکلات شبیه پیگیری پرونده تو اداره دولتیه . این به اون میگه اون به این میگه آخرش هم میگن این درخواست باید بره پشتیبانی لایه ۲ که الان نیستند !

ولی سروش بک بون سایت های معروف زیادی هست . به علاوه این که node اولشون میزبان پورت و ارتباطات دانشگاهی هست . پشتیبانی برخط ندارند ولی معمولا برخورد و پیگیری شون براساس تماس تلفنی خیلی خیلی بهتر از تبیان هست .
    پورت های ارتباطی در سروش بدون محدودیت استفاده از پهنای باند ارایه میشن و فقط پول پورت رو میگیرن . در حالی که سرویس دهنده های دیگه محدودیت مصرف با پورت های اشتراکی میدن .
    response time در سرورهای سروش نسبت به تبیان در شهرهای مختلف اعم اصفهان / مشهد / شیراز / بندرعباس / همدان / یزد که بنده از افرادی در این شهرها پرسیدم بسیار بهتر از تبیان هست و در بعضی شهرها حتی وب سایت ها روی سرور های تبیان اصلا باز نمیشن .

در هر حال توصیه اکید میکنم حتی اگر قصد به کولوی شخصی گرفتید از میزبانی سرور در تبیان پرهیز کنید .
    از توضیحات شما خیلی ممنونم

از نظر بک بون مخابراتی و سایر شرایط بین سروش و افرانت هم مقایسه ای دارید؟ آیا سروش چون دولتی هست شرایط بهتری داره؟

از دوستان دیگه کسی در مورد افرانت اطلاعات داره؟

4. تعداد تشکر ها از hamed2050 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iMohsen نمایش پست ها

به نظر مياد شما اطلاعاتتون خلاف واقعيت هستش.
    تبيان همونطور که عرض کردم خدمتتون دو پهنای باند اصلی و يک پهنای باند پشتيبان داره.

کافی هستش يکبار به اين ديتاسنتر سر بزنيد (در صورت تمايل ميتونيم هماهنگی لازم برای بازديد از اين ديتاسنتر رو برای ساير دوستانی که مايل باشند فراهم کنيم) توی سيستم مانيتورينگ اتاق پشتيبانی خواهيد ديد که 3 تا پينگ داره انجام ميشه که يکی از اونها (همونطور که گفتم پشتيبان هستش و قطع) و دوتای ديگه متصل هستش.

سرعت هم همونطور که عرض شد هستش و شبها به 100 مگابيت هم ميرسه. سايت نمونه ای که الان روی رک اختصاصی شرکت قرار داره zarinpal.com هستش که ميتونيد تست کنيد.
    در کل به نسبت ديتاسنتر های ايرانی يکی از بهترين ديتاسنتر ها هستش.

6. تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)