اگه نظارت باشه واقعا عالیه.اونوقت دیگه ما مشتری ها هم سر در گم نبودیم که قیمت پایین را باور کنیم یا کیفیت را؟
اگه نظارت باشه واقعا عالیه.اونوقت دیگه ما مشتری ها هم سر در گم نبودیم که قیمت پایین را باور کنیم یا کیفیت را؟
من هم با نظر شما موافقم سرور های بی کیفیت و مدیران بی تجربه و کلا ادمهای کلاهبردار باید از این سایت برن.
دوستان عزیز ما همه با اینکه این بازار یه سر و سامانی بگیره موافقیم
اما همه می دونید تا نظارت یه نهاد قانونی که حرفش همه جا برو داشته باشه پاش وسط ماجرا نباشه همه این کارا نقش بر آب زدنه
فرض کنید یه نفر به من سرور گران فروخته یا ارزان یا اصلا پولم رو خورده هیچی هم نداده
چه کاری از دست این اتحادیه بر میاد وقتی که مدیرانش فقط به یوزر نیم و پسورد سایت خودشون دسترسی دارن؟![]()
سرور مجازی - هاست - تلفن :09360039315
الان شما میتونی از سایتی مثل hostiran.net ایرادی بگیری؟اصلا کی جرأتشو داره؟ نمیشه به خدا نمیشه این چیزا جواب نمیده هاستیران با این همه گرونی و کیفیت کم و تازه اینم بگم بعد از این همه سال تازه تو اخبار هاش اعلام کرده که ما سرور رو مجهز به https کردیم والا الان خیلی از دوستان که سرویس های خیلی ارزونی هم دارن همچینی چیزی رو از همون اول رو سرور میذارن کلا میخوام بگم الان چند سایت دارن هکمرانی میکنن و بسیار قیمت هاشون بالاست دلیلشم نمیدونم والا
من که ازشون پرسیدم گفتن اصلا هم بالا نیست!
چندتا از دلایلی هم که آوردن :
1. هزینه اجاره دفتر شرکت - آب -برق -تلفن....!
2. نیروی متخصص و حرفه ای که با هزینه کم حاضر به کار کردن نیست (فکر کنم گفت 12 نفر نیروی اصلی بقیه قراردادی هستند!)
3. هزینه بیمه برای کارمندان
4.مالیات (به مقدار زیاد!) عددی که به من گفتن 5 تومن بود!
و چندتا هم کوبیدن رو سر کله wht و اینا ! دیگه چیزی یادم نمی یاد!
Fresh Start Again!
همه این صحبتها ساده اندیشی است
به جای این کار باید اگاهی کاربران را ارتقا دهید
در ضمن وضع اقتصادی هم به شدت دخیل هست
اگر کاربران اطلاعات فنی مناسبی داشته باشندیا مشاوره صحیحی قبل وبه هنگام خرید دریافت کنند مسلما سرویس ارزان با کیفیت وخدمات نامناسب رو انتخاب نمی کنند
-من مخالف این قضیه هستم چون تو اینجور انجمنی هر کسی رئیسبشه میزنه برای خودش
در ضمن ما وقتی مشتریمون بیشتر شد باید قیمت هامونو بیاریم پایین نه اینکه هر چند تا مشتریت بیشتر شد قیمت هاتونو بکشین بالا
الان هاستینگ های بزرگ هم قیمت هاشون پایینه نه مثل ایران که هر چی بیشتر شد مشتریشون قیمتو میکشن بالا نمیخوام از هاستینگی اسم ببرم
ببنید دوست عزیز این کاری که شما میخواهید انجام بدید فقط به افرادی که قیمت پایین میدن و شرکت ندارند ضرر میزنید و اونها رو از دور بر کنار میکنید. ولی قادر نیستند که شرکتهای بزرگی که فعالیتشون در این زمینه هست متقاعد کنید چون بعضی ها دارن پول اسمشون رو میگیرن و خیلی هم قدرت دارند و هیچ وقت حاضر به همکاری نمیشن خودتون که میبینید اینهایی که نظر دادن تو این موضوع از دوستانی که خیلی شناخته شده هستند کسی نیست ولی یه آفر بدبد تا ببنید چطور رو سرتون میریزن.
به زودی با قدرتی بیشتر در خدمت شما خواهیم بود.
با عرض سلام و احترام
دوستان بنده قبلا یک پست مبنی بر راه اندازی انجمن فناوری اطلای ایجاد کره بودم که واقعا جای تقدیر و تشکر دارد و افراد زیادی هم علاقه مند همکاری با ما بودند !
کارای انجمن فعلا به عقب موکول شده تا یک بررسی دقیق در مورد همه موارد انجام بدیم !
اما در مورد اتحادیه این رو عرض کنم که ما یک سایت نه با عنوان اتحادیه بلکه با عنوان یک باشگاه میزبانی وب در نظر گرفتیم برای این کار که فقط هاستینگ و شرکت هایی که دارای تعداد بالایی مشتری هستند بیان مشخصات سرویس ها و قیمت های خودشون رو در این سامانه ثبت کنند ! و هر هاستینگ 6 تومانی نتونه بیاد تو این کلوب مشخصات خودشو قرار بده و باعث گمراهی مشتری بشه !
چندی از مزایای این باشگاه :
1 - وجود شرکت ها و سایت های معتبر
2 - عدم وجود سایت هایی که با 6 تومان هاست می فروشند !
و ...
برای این کار هم یک دامنه خیلی زیبا و همچنین به قیمت بالایی خریداری شده :
.:: WebHostingClub.ir::.امیدواریم با همکاری همه شما دوستان بتونیم یک سایت کاملا ایده آل برای خریداران ایجاد کنیم !!
به زودی ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)