آخه دوست من شما فرض بکن بنده شرکت دارم . ۶ نفر توش کار میکنه ، و ساعت کاریمون اداری هست.
حالا سرور من ۴ گیگ رم داره . ولی من پول حقوق کارکنانم رو ، هزینهٔ شرکت رو ، مخارج تبلیغات رو ، مالیات رو ، هزینهٔ تحقیقات رو و سود خودم رو از قیمتی که میدم در میارم .
اون طرف یه نفر ۱۸-۱۹ ساله میاد یه سرور میگیره ۱۶ گیگ رم ، بی کار هم هست ۱۸ ساعت روزی پشت کامپیوتر میشینه جواب اینو اونو میده(اگر چه تخصصی نباشه) مثل همین موضوع آقای دکتر .
حالا شما بیا مقایسه کن بگو به کدوم سر چی میخوای به عنوان صنف قیمت بعدی !!!
دونه دونه همرو از همهٔ لحاظ نمیشه تحت نظارت بگیرید که !
ولش کنید این کار رو ، هر کس کار خودشو خوب انجام بده مشتری میاد . شما به جای صنفو اینا ، فکرتو بچرخون ببین چطور تبلیغات میتونی بکنی ، چطور این لشگر شکست خوردرو که هر دفعه بده ۲ ماه از دست این فروشندههای فصلی پخش میشن رو جم آوری کنی . راز موفقیت اونجاست آقایون . تاکتیک فروش میگن به این ، ذهن خلّاق میگن به این . باید بدونی دامتو کجا پهن کنی که ماهی گیرت بیفته . حالا هی بگید باید شکارچیهای کنار برکه رو قدغن کنیم که صدای تفنگ ماهی هارو فراری میده ... نه ! کسی که بلده ، روزیشو خوب میتونه از همین برکه به دست بیاره . منتها با روش ، سیستم ، برنأمه ریزیه درست و یک ذره ذهن خلّاق.
تو این جور بازارهای بی درو پیکر(wht.ir)-"که قبلان هم گفتم به بازار هاست هیچ ربطی نداره"- روال کار برای مقابل با ارزون فروشها به این صورت هست : در اون بازار چند نفر قدر هستند ، ۱-۲ تا جوجه ارزون فروش که میاد وسط ، اونا قیمتشو میارن پائین ...۱ هفته ۲ هفته خودشون ضرر میکنن ولی اجازهٔ نفس کشیدن به ارزون فروشها نمیدن ، والسلام . طرف که رفت دوباره قیمتها عادی میشه . متاسفانه اونجور قدر هم که نیست تو بازار wht.ir
پس هرکس به فکر خودش باید باشه و به بهترین نحو باید این شرایط رو با کمی ذکاوت به نفع خودش عوض کنه .
میدونید کاری که آقای دکتر کرد چی بود . زحمت جم آوری رو کشید ، گذاشت در اختیار شما . باقیش دیگه هوش شماست که این ۱۰۰ تا vps دربدر شدند رو جمع کنید . شکار آسون مثل آهوی زخمی.
به نظر من به جای اینکه جمع بشوید برای دیگران تعیین تکلیف بکنید ، باید بشینید برای خودتون و آیندهٔ تجاری تون تعیین تکلیف بکنید
بازم سرتونو درد آوردم عذر میخوام
موفق باشید