پنتا سرور - سرور مجازی ایران - آلمان - هلند - فرانسه - آمریکا - تحویل آنی
شرکت آریا شبکه محمودآباد (ثبت 1265) - 01144400281
محدودیتی توی تعویض سیستم عامل نداره
سرور خرید شد اول سرور رو تحویل نداد سیستمشون بعد پنل دادن که مشکل داشت بعد سیستم عامل نصب نمیشد
بعد ۱ روز پاسخ دادن گفتم سرور جا دگ خریدم عودت بدید
۳هفتس میخوان عودت بدن
مزخرف ترین جا تخیلی ترین سرویس دهنده هستن
دوستان عزیزی که میخوان سرور بخرن اصلا پیشنهاد نمیشه اصلا
پشتیبانی به شدت ضعیفه - من خریدم اصلا پولم رفت رو هوا - بعد شش روز تیکت جواب میدن اونم با کلی زنگ و پیام تلگرام . تلگرام انلاین میشن ولی بفهمن کاری داری اصلا جواب نمیدن مگه اینکه بخای چیزی بخری جواب بدن/
به هیچ عنوان از این شرکت خدمات نخرید. من 5 ماهه که از این شرکت یک سرور مجازی خریدم. کلی قطعی داشتم تو این چند وقت و هر وقت هم تیکت میفرستادم کلی طول می کشید جواب بدن. ماهه قبل به مدت 7 روز سیستمم قطع شد ولی نه تلفن جواب میدادن و نه جواب تیکت. بعد از اون دوباره سیستم وصل شد، بنده هم ساده گفتم شاید سرشون شلوغ شده که جوا نمیدادن. بعد سیستم رو به مدت 6 ماه تمدید کردم. 10 روز پیش دوباره سیستمم قطع شد. بعد از این که علت رو جویا شدم، گفتم فایلتون سوخته و همه چیز پاک شده. 500 گیگابایت فایل!!!!!! من گفتم یعنی چیییی؟ کی جواب گوهه؟ از اون موقع دیگه جواب نمیدن. نه تلفن و نه تیکت!! هیچی! نه سیستم جایگزینی، نه خسارتی، نه جوابی! به هیچ عنوان پولتون رو دور نریزید و فایل هاتون رو در خطر نندازید.
- - - Updated - - -
کاش من این پیام شما رو زودتر می دیدم. واقعا اشتباه بزرگی کردم. بعد از کلی انرژی و وقت و پول صرف کردن، تمام فایل هام پرید هیچ کس هم جوابگو نیست.
قیمت ها بروز نیست . پشتیبانی خیلی ضعیفی دارن متاسفانه ولی دو سرور داشتم ازشون و دارم کیفیت سرور ها خوبه بشرط اینکه نیاز به پشنیبانی نداشته باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)