-
July 23rd, 2019, 23:42
عضو انجمن
** فروش فوق العاده سرور مجازی آلمان ، آمریکا و فنلاند ** NVMe SSD HDD ** تحویل آنی و فوری **
ویرایش توسط M.D.A : August 28th, 2019 در ساعت 16:18
-
تعداد تشکر ها ازM.D.A به دلیل پست مفید
-
July 23rd, 2019 23:42
# ADS
-
August 2nd, 2019, 11:46
عضو انجمن
پاسخ : ** فروش فوق العاده سرور مجازی آلمان و آمریکا ** NVMe SSD HDD ** تحویل آنی و فوری **

نوشته اصلی توسط
irsorat
برای من هم سایت و پنل بالا نمیاد . ولی سرور فیکس هستش .
آیا در حال بروز رسانی هستید ؟
تغییراتی در حال انجام هست که فعلا سایت در برخی از isp ها باز نمیشه.
-
-
August 3rd, 2019, 18:11
عضو انجمن
پاسخ : ** فروش فوق العاده سرور مجازی آلمان و آمریکا ** NVMe SSD HDD ** تحویل آنی و فوری **

نوشته اصلی توسط
masoud92m
یک عدد سرور ازشون گرفتم، خیلی سریع تحویل داده شد و کیفیت بالایی داشت، البته به علت مسائلی دیگه نیاز نداشتم که بدون مشکلی سرویس رو لغو کردن و مبلغ هم عودت دادن، خیلی سریع هم به تیکت ها جواب میدن، در کل خیلی راضی بودم و نیاز به سرور داشته باشم ازشون تهیه میکنم و به دوستانم هم پیشنهاد میکنم.
عرض سلام و تشکر از لطف شما دوست عزیز
خوشبختانه جدا از اینکه تمام سعی ما این هست که پشتیبانی بسیار عالی ارائه بدیم
یکی از مواردی که ما به اون توجه زیادی داریم گارانتی بازگشت وجه هست تا کاربر با خیال راحت بتونه سرویس دریافت کنه.
اصلا هم برای ما مهم نیست که سرویس ما مشکل داشته باشه یا اینکه کاربر به هر دلیلی یا حتی بدون دلیل بخواد مبلغ پرداختی رو پس بگیره و سریعا بازگشت وجه انجام میشه.
امید واریم بتونیم بهترین سرویس و خدمت رو به شما کاربران عزیز ارائه بدیم.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
maziarbe
یک عدد سرور خریداری شد
تحویل فوری
کیفیت عالی
انشالله که کیفیت و قیمت پایدار باشد و ما هم مشتری همیشگی
تشکر از خرید و اعتماد شما دوست عزیز
مطمئنا همینطور خواهد بود.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mehran2245
سلام این افر تا کی هست؟ من ده روز بعد سفارش خواهم داد و اینکه هر هسته پردازنده چند مگاهرتزه؟ ایا کانفیگ دایرکت ادمین رایگانه یا هزینه داره؟
عرض سلام و وقت بخیر
احتمالا این آفر تا 2 هفته دیگه فعال خواهد بود.
هر هسته پردازنده 2000 مگاهرتز
بله نصب و کانفیگ دایرکت ادمین و سی پنل به همراه نصب فایروال و... رایگان انجام خواهد شد.
سوال دیگه ای باشه در خدمتیم.
-
-
August 8th, 2019, 12:17
سلام
دوستان کسی از این دوستمون خرید کرده؟ من تابحال ندیدم اسم ایشونو. البته جسارت نباشه. دلیلش اختلاف زیاد قیمتهای شما با همکاراتون هست
..:: فروش ویژه دعوتنامه های زیر ::..
RED-MTEAM-AVISTAZ-HDT
-
-
August 8th, 2019, 16:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
enable
سلام
دوستان کسی از این دوستمون خرید کرده؟ من تابحال ندیدم اسم ایشونو. البته جسارت نباشه. دلیلش اختلاف زیاد قیمتهای شما با همکاراتون هست
سلام
خرید که زیاد انجام شده،اما معمولا کاربر بعد خرید به تاپیک سر نمیزنه.
جهت تست سرویس هم میتونین تیکت ارسال کنین.
- - - Updated - - -
قابل توجه کاربران عزیز:
کد تخفیف 35 درصدی از امروز تاریخ 1398/05/17 منقضی شد و برای سفارشات جدید 20 درصد تخفیف اعمال خواهد شد.
مشتریان عزیزی که از کد تخفیف 35 درصدی استفاده کرده بودند،تمدید با همان تخفیف 35 درصدی انجام خواهد شد.
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از M.D.A به دلیل پست مفید
-
August 8th, 2019, 20:48

نوشته اصلی توسط
irsorat
برای من هم سایت و پنل بالا نمیاد . ولی سرور فیکس هستش .
آیا در حال بروز رسانی هستید ؟
سرور با کیفیت و مشکل خاصی تا الان وجود نداشته
ممنون از شما
-
تعداد تشکر ها از irsorat به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2019, 10:26
عضو جدید
اومدم سفارش بدم دیدم کد تخفیف 20 درصد شده
-
-
August 9th, 2019, 11:14
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازM.D.A به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2019, 15:55
عضو جدید
سلام. برای MTproxy میخوام. نظری دارین ؟
-
-
August 9th, 2019, 17:06
عضو انجمن
عرض سلام مجدد خدمت کاربران عزیز
سرویس های جدید سرور مجازی از کشور فنلاند به این فروش ویژه اضافه شدند.
-
تعداد تشکر ها از M.D.A به دلیل پست مفید
-
August 11th, 2019, 12:49
چند روز قبل یک سرو از این شرکت تهیه کردم و تو این چند روز انواع تست انجام دادم ، کیفیت سرور و پاسخگویی به تیکت ها بسیار عالی بود به جرات میتونم بگم حتی از شرکت های مادر مثل VOH و Hetzner که خودم مستقیما از شون سروریس داشتم خدمات بهتری از نظر پاسخگویی ارائه میدهند امیداورم همین راه رو ادامه بدهند و همیشه موفق باشند.
ویرایش توسط DVB_SS2 : August 11th, 2019 در ساعت 12:51
دلیل: تصحیح اشتباه تایپی
-