من هم 60 دلار خریدم ...
خیلی سریع و خوب و مطمئن ...
من هم 60 دلار خریدم ...
خیلی سریع و خوب و مطمئن ...
به غیر از خرید هایی که تا امروز ایشون واسم انجام دادن که خودش تقریبا 1500-2000 دلار میشه .
دیشب 3000 دلار واسمون به حساب یکی از دوستان انجام دادن
فقط 10 دقیقه ..
راضی بودم و هستم.
"آنچه كه عيان است چه حاجت به بيان است"
دوستان این آقا کارش خیلی درسته ولی نباید هرکسی بیاد ازش تعریف کنه ! اینطوری اینکار لوس میشه ! این که ایشون 50 دلار خرید انجام بدن بعد خریدار بیاد بگه خریدم با موفقیت انجام شد کار جالبی نیست ! مثل این می مونه که بنده هاست 100 مگابایت برای فروش قرار بدم هرکی خرید بیاد بگه خرید من با موفقیت انجام شد! خواهش می کنم یکم درک کنید! من مطمئنم الان این پست حذف می شه ولی گفتم که وظیفم رو انجام داده باشم.
من چند ساله که از اینترنت خرید می کنم همیشه هم با کلی دنگ وفنگ و ریسک
ولی انصافا ایشون یه چیز دیگست کل مراحل کار 1:30 دقیقه طول کشید.
خدا خیرش بده
فکر می کنم این نظر در رابطه با مثالی که زدید فقط جور در بیاد .
ولی واسه کاری که ایشون می کنن وقتی تعدادی میان و میگن که مطمئن هست و کارش درسته , خیلی هم خوبه !
چون باعث میشه بقیه اعتماد کنن و خریداشونو با ایشون انجام بدن.
اما به عنوان مثال شما سایت دارید مشتری دارید آفر دارید دیگه اون نیاز به اعتماد نیست .
با تشکر از جناب guerillamethod،
خوب و سریع انجام دادند....
سپاس.
من عادتی به این جور خریدا ندارم...اما همین الان به یکی از دوستان ایشون رو معرفی کردم.طبق گفته دوستان که تاییدشون کردند ما هم نشناخته معرفیشون کردیم به دوستان خودمون....موفق باشید
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
کار امیر جان که کاملا درست هست و تایید شده ! .
من و خیلی از دوستان فروم با ایشون کار کردیم و تایید میشن![]()
Coming soon
با تشکر از جناب guerillamethod،
کار ما هم ردیف کردن
آقا ما پیپال نداریم..چه طوری باید تهیه کنیم؟![]()
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)