برای جلوگیری حواشی میبایست نمونه کار داشته باشید.
تضمین های کلامی ملاک نیست!
برای جلوگیری حواشی میبایست نمونه کار داشته باشید.
تضمین های کلامی ملاک نیست!
سلام
بنده یک سوال فنی داشتم.!
میتونید برای من توضیح بدید glts چی هست؟
بعد بنده از شما سفارش میگیرم.
فقط نه قصد تخریب داشتم و نه بی احترامی(پس لطفا محترمانه پاسخ بدید)
کل پست های دوستان رو از اول تاپیک خودنم.(پس لطفا نگید از اول بخونم تاپیک رو)
اون کلمه ای که در بالا عرض کردم هم در دروس کارشناسی ارشد (در بخش دیتا و الگوریتم نویسی گوگل) به کار میرود.
هیچ وبساتی هم در این زمینه هنوز اطلاعاتی منتشر نکرده است.
این روش رو فقط در دانشگاه ها و مراکز تخصصی خصوصی مانند (مجتمع فنی تهران(البته فکر میکنم)) توضیح میدهند.
اگر شما واقعا الگوریتم های گوگل رو دور میزنید حتما و حتما باید بدونید این مبحث چی هست؟
منتظر باسخ شما هستم.
موفق باشید.
دوستان انجمن .
هرچند این تاپیک به نظر عجیب و تخیلی میاد اما حالا که این آقا تاپیک زدن .
در مقابل هزینه ای که میدید بهتون تضمین هم میکنند .
قرار داد هم به صورت رسمی میبندن که در صورتی که سئو به شکلی که میخواید انجام نشد خسارتش رو میدن .
=== پس با این چیز ها جای شکی نمیمونه ===
اگه هم کارشون رو درست انجام ندن راحت با اون قرارداد میتونید پول پس بگیرید .
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++
دوستان امدن میگن با این تاپیک به جایی نمیرسی و ما همکارتیم و خیرتو میخوایم ...
جواب : داداشی یک نفر پیدا شده پول اضافه داره به قول شما میخواد ضرر کنه .. خوب به ما چه ربطی داره .. بزار ضرر کنه
میگن با چندین نام کاربری ثبت نام کردی .....
جواب : به مدیریت ریپورتش بدین خوب ... شما مدیر انجمن نیستید که .
میگید هزینه زیاد هست ...معقول قیمت بدید ..
جواب : این خدمات با این کیفیت ارائه میدن نمیتونیم از قیمتشون ایراد بگیریم .. کسی که براش نمی ارزه نخره .. راحت
البته شاید دلشون بخواد یک کلمه که قیمتش x تومن هست از شما y تومن بگیره .. اما این چونه زنی توی تاپیک فروش درست نیست .
خواهشن همکارای ایشون خیر ایشون نخوان و بزارن ایشون با خیال آسوده کارشو انجام بده .
تاپیک فروش خراب نکنید .
من اگه جای دوستان بودم کلمه کلیدی مورد نظر میگفتم ... قرارداد رسمی میبستم .
هزینه بالا میگیرن اما سایت اول توی گوگل هم کم چیزی نیست ... مطمئنآ برای دوستانی که میخوان با سئو و گوگل به جایی برسن خیلی خوبه .
باسلام مجدد
۱)بنده مشابه این روشی که فرمودید در چند سایت با تعداد انلاین ۲۰۰۰ و بالاتر از ان مشاهده کردم
۲)دوستان لطف کنند تخریب را کنار بگذارند البته سوالات همیشه نشان از تخریب نیست (تخریب = اتلاف وقت خودتان + تضعیف استاتر )
۳)استارتر عزیز نیز لطف کنند پاسخ دقیق به سوالات بدهند.
باتشکر از همه ی دوستان
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
با سلام خدمت دوستان عزیز
من مدیر سایت صرافی هستم که ایشون در پایین امضا متنشون هست.
در جهت شفاف سازی دوستان بگم که ایشون مورد تایید می باشند. به چند دلیل : متعهد به کار و زمان، راستی و درستی در کار و ....
در مورد اون دوستانی که می گفتند در پایین سایت چرا لوگو و اسم یک شرکت دیگه هست : این شرکت در زمان عقد قرارداد اعلام کرده بودن که لوگو تا پابان قرارداد در پایین صفحه بماند.
اگه سوالی بود دوستان می تونستند با خود ایشون (mchteh )تماس گرفته و با من ارتباط میدادن.
دوستان عزیز لطفا همهدیگه رو تخریب نکنید.
من هم در روزهای اول شک داشتم ولی بعداز دیدن کارهای انجام شده اطمینان کردم و بعد هزینه رو پرداخت کردم.
دوستانی هم که اطلاعات بیشتر میخوان میتونن به یاهو اینجانب پیغام بدن
yahoo id : team_poshtibani
ممنون از دوستان عزیز مخصوصا آقا سجاد
سلام
بالاخره از دوستان کسی هست که به ایشون سفارش داده باشه؟ نتیجش چطور بوده؟
با تشکر
خیر کسی نبوده !
استارتر عزیز نمونه رسمی هیچی ندارید ؟ سایت صرافی که در بالا اومدن برای اینکه باهاشون مکاتبه کنیم آیدی یاهو گذاشتن ! در صورتی که کلاً رسمی کار میکنند ( 1 ثانیه برید داخل سایتشون از شماره تلفن گرفته تا ایمیل مکاتبه ) بعد میان آیدی یاهو قرار میدن خیلی جالبه برام !
:: گروه 98 طرح :: ارائه خدمات : طراحی و کدنویسی تحت وب
1-نمونه های من همه رسمی هستند و شرکتی
2-اقای محترم اولا انتظار نداری ک یه تلفن بذارن توصرافی ک پاسخگوی شما باشن؟؟؟ثانیا داخل سایت ادرس صرافی و شماره صرافی رو زده شماره پاسخگویی به یه سری افراد بی سواد متظاهر(البته منظورم باشما نیست عذرمیخوام)نیست که
ثالثا این دوست عزیز که اومدن ایدی گذاشتن کسی که سایت صرافی داد دست من اوردمش بالا و گفت ک قابلیت تغییر کپی رایت و...نیست درعوضشم پول خوبی بهم دادند.حالا اگ باز شک دارید باخودشون مکاتبه کنید
اگ نمونه کار میخواید یا بیاید یا هو بنده یا صبر کنید من 30خرداد تاپیک سوم بانمونه کارای زیاد میذارم ک دهن همه بسته شه
ایدی بنده:bolorhost
وشما دوست عزیز وقتی از جریانی خبر ندارید اظهار نظر نکنید و الکی نظر ندید چون جو بهم میریزه
نکته:اونایی که خیلی ادعاشون میشه ک شرکت دارند و سئو کارند و......از این چرندیات خوشحال میشم یه تاپیک بزنیم کار بندازیم وسط که ببینیم من سئوکار بهتریم یا شما
منی که نه از بک لینک استفاده میکنم نه افزونه نه اسپمر و ........یا شمایی ک هیچی بارتون نیست کلا چهار تا تگ و برچسب چرند میریزید تو سایت مردم و با چهارتابک لینک سایت بنده خداها رو میارید بالا دوماه بعدم گندش در میاد
باز میگم سفارشات با اخذ قرارداد رسمی هست برای کسایی ک شک دارن به کارم
دوست عزیز ازشما هم عذر میخوام منظورم شمانبودی از حرفام.خواسم ب در بگم بعضی دیوارا بشنون که ادعاشون نشه
- - - Updated - - -
در ضمن بوسیله همین تاپیک تاالان 4نفر سفارش دادن که بعد اتمام کار سایتشون خودشون میان تو تاپیک اعلام میکنند.سایتاشون هم در زمینه و ی پ ی ا ن هست
- - - Updated - - -
بعضی دوستان اومدن میگن چرا لحنت تنده و....
من از همه عذر میخوام اما تو کتم نمیره بعضیا.....
طرف اومده سه صفحه تخریب کرده بعد تهش میگ من نه سئو کار م و...... خب اخه ادم.....تو که نه سئو کار و....هیچی نمیدونی واسه چی میای گند میزنی توتاپیک
کلاهرکی هرتاپیکی میزنه همه میشن انیشتین دست به دست هم میدن که بگن استارتر خوب نیسو دروغ میگه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)