سلام
بماند از روش استفاده شده! نمونه کاری هم دارید؟!
درصورت مثبت بودن ادرس سایتی که چنین چیزی رو روش پیاده کرده اید قرار دهید
موفق باشید
سلام
بماند از روش استفاده شده! نمونه کاری هم دارید؟!
درصورت مثبت بودن ادرس سایتی که چنین چیزی رو روش پیاده کرده اید قرار دهید
موفق باشید
بدلیل اینکه نمونه کاراشرکتیه و این شرکت ها شدیدا مخالف اینن که سایتون معرفی کنم نمیتونم تو عمومی بگم کسی نیاز داشت به ایدی یاهو بنده پیام بده
bolorhost
- - - Updated - - -
باسلام
1-از محترمانه انتقاد کردنتون ممنونم
من تو همه ی تاپیک هام گفتم به خدای احدو واحدقسم مشتریام مدام سفارش میکنن سایتاشون بعنوان نمونه کار معرفی نکنم با این وجود هرکی اومده خصوصی بنده یا یاهو بنده برخی نمونه کار ها رو دادم بررسی کردن
من از خدامه نمونه کارا رو معرفی کنم چون تا نمونه کار نباشه قطعا سفارشی هم نیست
اینترنت پرسرعت , طراحی سایت , سئو سایت , خرید اکانت مجازی , دوربین مداربسته , سامانه پیام کوتاه
MASK-ONLINE.ir - TG = @mask_online
اینترنت پرسرعت , طراحی سایت , سئو سایت , خرید اکانت مجازی , دوربین مداربسته , سامانه پیام کوتاه
MASK-ONLINE.ir - TG = @mask_online
برخی پخ شد
نمونه ها فاش نشه
فقط بررسی شه و نتیجه اعلام شه ممنون
- - - Updated - - -
عزیزم کار من خیلی فراتر از الکسا وگوگل
من صبح تا شب شب تا صبح پشت سیستم دارم کد نمیزنم که بیام اینجا بلانسبت شما ودوستان یه سری ادم بی سواد ازم انتقاد کنند
- - - Updated - - -
اگه روشی رو مطرح میکنم قطعا قبلش از همه جنبه ها بررسی کردم
فرق من وشما هم اینه شما ها فقط ادعا میکنید ولی من تموم نمونه کارام موفق بوده به لطف خدا بی ادعا
جسارتا، کدوم اعتبار؟!
حوزه وب جولانگاه افراد با تخیل بالا نیست. با این تخیلاتتون ممکنه زحمت چند مدته یک/چند نفر رو به باد بدید!
تاسفتون رو برای خودتون نگه دارید، بعدها برای ارائه به مشتریهای خیالی به دردتون میخوره!
ما بالاخره متوجه نشدیم شما هفتهای چند روش جدید به قول خودتون میزنید، یا چند سالی یکی دو تا!؟
این تاپیک مشحون از تناقص در گفتارِ خودِ شماست و با این روند مثل حالِ حاضر، هیچ مشتریای نخواهید داشت! (البته به جز مشتریهای شرکتی که مایل نیستند اسمی ازشون برده بشه!)
خب وقتی این شرکتها با معرفیشون اعلام مخالفت کردند، چه به صورت خصوصی و چه به صورت عمومی بردنِ اسمشون کار درستی نیست! البته اگر شرکتی در کار باشه!
موفق باشید.
ظاهرا شما یکی از اون رقیبایی هستید که بااومدن ما نونتون اجر شد
من احساس میکنم شما یه بچه10-12ساله ای که هنوز درست نمیتونید تفکر کنید والان دارید از رو فرهنگ لغت کلماتتون انتخاب میکنید
وگرنه مثل خیلیا ک الان دارن به من پیام میدن پیام میدادید جزییات کارمو میگرفتید
تضمیناو.....
خب این نشون میده شما فقط برا تخریب اومدید که این باعث تاسف وشرم من برای شما میشه
من هفته ای چند روش میزنم اما روش هایی رو که بخوام تضمین کنم اون دسته از روش هامه که تا یکسال تستشون میکنم
اونا مخالفت کردند قرار نیست من تواتیششون بسوزم من فقط عمومی نمیگم خصوصی هرکی بیاد معرفی میکنم
- - - Updated - - -
عرض سلام واحترام
1-ببخشید ملاک سنجش شما چی بوده؟؟
2-صرافی کپی رایت بنده نیست چون یکتاپرداز دسرسی ب سورس نداده
ام بنظرتون عاقلانه نبود تماس میگرفتید استعلام میکردید از مدیرسایت؟
3-خرید سریال ایرانی در بیش از5کلمه در حال سئو
4-خرید وی پی ان در گوگل لینک 3چطور شما میگی در دسرس نیستید
5-الان شما مثلا سرچ کن خرید کریو بازدید این سایت ها صفره اما بالای چندصد بک لینک دارن شما این سایتارو ضعیف حساب میکنید ک بقیه نمونه های بنده رو حساب نکردید
لطفا اگ قرار چیزی رو مطرح کنید درست بررسی کنید
- - - Updated - - -
شما مهندس
- - - Updated - - -
بله گوگل والکسا برای من یک سایت عادی هستن چون راحت دورشون میزنم
اما خودم سرتر ندونستم بنده تلاش میکنم زحمت میکشم تحقیق میکنم و مزدش هم دارم میگیرم
ویرایش توسط mchteh : May 22nd, 2015 در ساعت 13:12
من اصلا وارد این کارها نمیشم! از امضای بنده و تاپیکهام میتونید متوجه بشید که کارم چیه! پس بین من و شما رقابتی نیست. تنها دلیل من برای ریپلای کردن پستهای شما جلوگیری از برداشته شدن کلاهِ هموطنامه!
من اگر الان ۱۰ سالم باشه، یعنی سال ۲۰۰۹ که عضو شدم ۴ سالم بوده. البته که این با منطق شما ۱۰۰٪ سازگاره و جای تعجبی نیست!
پست شماره ۴۱ نتیجه تماس با شما و دریافت جزئیات رو نشون میده کاملا!
اینکه شما برای فهمیدن عرائض بنده از فرهنگ لغات استفاده میکنید، دلیل بر این نیست که من برای گفتنشون احتیاج به فرهنگ لغت داشته باشم!:دی
ضمنا قبل از من شما رو تخریب که چه عرض کنم، با خاکِ کوچه یکی کردن! نیازی نیست من بخوام تخریبتون کنم بزرگوار.
فکر میکنم تا همین حد هم دوستان پستها رو مطالعه میکنند و متوجه قضیه خواهند شد.
موفق و راستگو باشید.
کسی بابنده تماس نگرفت جز 3نفر که دونفر سفارش دادند یک نفر سوال
12نفر در یاهو پیام دادن ک دارن نمونه کارهای بنده رو میبینند
و این اقایی ک میگ مثلا نمونه کارهای بنده رو ببررسی کرده واقعا نمیدونم ملاک بررسی ایشون چی بوده اگر ادعا میکنند اون کلمات ضعیفه بنده حاظرم تو همون موضوع سایت بزنم بدون بک لینک اگ بیارن بالا بابت هرسفارش چندمیلیون تقدیمشون میکنم
شما ک میگید تواین کارا نیستیدو ...ببخشید چرا دخالت میکنید؟؟/
شما که منطقتون دراین حد که بدون دیدن نمونه و دریافت جزییات قضاوت کنید چرا توتاپیک دخالت میکنید
خب کاملا مشخصه از کجاحرفاتون منشا میگیره
موفق باشید و بامنطق
- - - Updated - - -
1-ازتون ممنونم کاش همه مثل شما بودند
خیلی از این دوستان سواد کافی ندارن و کاملا میشه اینو اثبات کرد
البته قصد بی احترامی ندارم
2-شما میگی اگ گوگل بفهمه:
پاسختون:بنده کارهام رو6ماه الی دوسال تضمین میدم و بعدازاون یه مبلغی دریافت میکنم و مجدد6ماه الی2سال تضمین میدم و مجدد و... پس اگر مشکلی پیش بیاد بنده تمام خسارت هاشو میپذیرم اگ سایتی افت کنه بنده مسئولم قرار نیست مدیر سایت بخاطر اطمینان ب بنده ضرر کنه
- - - Updated - - -
وقتی قراره چیزی بسنجید باید از جنبه:
بازدید و الکسا
میزان بک لینک
میزان سئو
و...بسنجید شما معلوم نیست چجوری سنجش کردید
2-اینک وی پی ان اومده سایتشو ریدایرکت کرده جای ددیگ مشکل بنده نیست شما تو گوگل سرچ کن سایتو لینک سه میبینی و تا قیام قیامتم تو صفحه یک میمونه
3-بنده هرچی رو که نمونه اعلام کنم مدرک برای اثباتش دارم شما مدرک خواستی و بنده ندادم؟شما گفتی تماس میگیری باهاشون منم گفتم چشم
پس بیخود جو ندید
- - - Updated - - -
درباره اینک بعضی دوستان شک کنند و......بهتر نیست قبل هر اقدامی بیشتر تحقیق کنند
یک درصد احتمال بدید بنده راست گفته باشم اون دنیا میتونید جواب خدا رو بدید؟؟؟
اینجا تخصصی ترین انجمن کشور و شما بهترین های کشورید درست نیست اینقد عجولانه برخورد کنید و بی منطق عزیزان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)