webhostingtalk.com
به نظر من فعلا برای شروع برید اینجا و یه پست بزنید و ریویو بزنید بقیه بچه ها هم میان تایید میکنن و ریویو میزنن. کلا من اونجا بودم وی پی اس لنوکس میساختم لاگین نکرده کار نکره دست یوزر نداده ایمیل abuse dep میمود که اتک کردین با این
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
کجا بودید آن موقعها وقتی میگفتم این دیتاسنتر آشغالی بیش نیست و فرت و فرت پول میگیره میگفتید فلان هاستینگ ایرانی داره ازش استفاده میکنه و راضی هست. حالا که خودتون به مشکل خوردید شد آشغال؟ از اولم من یکی میگفتم هر کی رو دیدم رو این دیتاسنتر بوده داشتند میچاپیدنش.اینا کلا کارو زندگی ندارند. هر چی آپلود کنی رو هاست کلا نمیدونم چطور میفهن! انگار یکی رو گزاشتند مسئول اینکه فایلهای روی هاست رو بگرده و بیخودی گیر بدن و پول زور بگیرن. رو یکی از همین سرورهای آشغالشون یک فایل زیپ داشتم که اسمش هم اصلا چیز دیگری بود! بهم گفتن شما ویندوز آپ کردی 250 یورو بده بابت ضرر کپی رایت! بهشون گفتم خود مایکروسافت گیر نمیده شما الکی گیر میدی میگی شکایت شده ضرر بدید؟گفتند یا میدید این مبلغ رو یا .... روم به دیوار 4 تا فحش بارشون کردم گفتم سرویستون مال خودتونیک vps در پیتی که هیچ. سرورهاشون کلا از ریسلر هم بدتره! خدا نگه داره این آمریکا و هلند رو
بابا دستتون درد نکنه. تا دیروز همه تعریف کردن و هر کی اومد گفت خوب نیست همه بهش اعتراض کردن. تا ما سرور رو گرفتیم طرفدارای دیروز اومدن گفتن کار نکنید. این مسائل همه به خاطر اینه که تعریف و تمجید ها و بدگویی و ... خیلی وقت ها از روی تعصب هست که من نمی دونم چه جایی در بیزینس داره.
Giga International the worst - Web Hosting Talk
How Giga International ruined my business - Web Hosting Talk
Giga-international.com - 3 day review - Web Hosting Talk
Giga-hosting / Giga-international sluggish support - Web Hosting Talk
opinions about giga-international - Web Hosting Talk
giga-international.com review - Web Hosting Talk
Giga-International - don't use! - Web Hosting Talk
My experiences with giga-international.com - Web Hosting Talk
از این تاپیک ها زیاد هست فرقش اینه از این مشتری ها پول نمیگیرن ولی از ایرانی ها خوب پول میگیرن چون راهش رو یاد گرفتن . تاپیک زدن تو این فروم ها هم مشکلی رو حل نمیکنه بهترین کار این هست که قبل از خرید تحقیق کنید و اینکه دنبال ارزونی نباشید . هر کسی رفت دنبال ارزونی این مشکلات را داشته و چند برابر ضرر داده و هنوز هم جالبه تو فروم برخی ها دنبال سرور ارزون هستند و باید بیان این تاپیک ها رو ببینند .
ویرایش توسط AfraWeb.net : April 24th, 2010 در ساعت 05:54
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
مثل اینکه حجم بیشتر درآمد این دیتاسنتر از جریمه ها به دست میاد! :دی
من که بهتون میگم.انگار تمام فایلهای روی سرور مشتری های ایرانی ها رو میگردند.با مال بقیه کاری ندارند اما مال ماها رو میشینن میگردند و یک فایل پیدا میکنند و جریمه میگیرند! والا آمریکا که اینهمه دنبال اطلاعات ایرانیهاست از این کارا نمیکنه اما اینا میشینن فایلها رو همینطوری سرچ میکنند.
نتیجه گیری از گفته های دوستان:
گیگا جان دستت درد نکه ایرانی ها رو اذیت می کنی شاهری جنبه کلاهبرداری شما رو نداشت
مشکل از شاهری هست
شما راحت باش
تک وب (تک تارنما)
شرکت فناوری اطلاعات تک تارنما تنکابن
ارائه دهنده خدمات هاستینگ،پیامک،دامنه های ملی و بین المللی
تاسیس 1386
پس چرا رفتید رو گیگا ؟ آیا قیمت پایین سرور های گیگا باعث این کار نشد ؟ در هر صورت بهتره دیگه تجربه ها را تجربه نکنیم . و با هزینه بیشتر به فکر بهترین ها باشیم
http://www.webhostingtalk.ir/f34/tal...html#post45105
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
تک وب (تک تارنما)
شرکت فناوری اطلاعات تک تارنما تنکابن
ارائه دهنده خدمات هاستینگ،پیامک،دامنه های ملی و بین المللی
تاسیس 1386
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)