1
1
ویرایش توسط hamedmj : December 16th, 2013 در ساعت 20:00
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
کاربر hamedmj
پیام فرستادن که مبلغ بنده واریز خواهد شد
بعد از واریز همینجا اعلام میشه
ویرایش توسط todaybazar : December 18th, 2013 در ساعت 03:25
به جهت مانیتورینگ سرور ها به مدت 3 روز محدودیت رم بر روی تمام سرویس ها برداشته شده است
این اتفاق به این معنی خواهد بود که کاربران رم 512 مگابایت نیز می توانند تا 10 گیگ از توان رم سرور استفاده بفرمایید
این رفع محدودیت برای پردازنده اعمال نشده است
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
روش دریافت سرور ها و یا پایدار نگهداشتن سرویسآسمان ارتباط شرق - پرداخت آنلاین
مراحل به شکل زیر می باشد
1.
در فرم باز شد مشخصات زیر را وارد نماییدak984 و برای سایر پلن ها zg374
قيمت به تومان : 4000
پرداخت کننده : نام ثبت شده شما در کلون سرور
ايميل معتبر : ایمیل ثبت نام شده در کلون سرور
موبایل معتبر : یک شماره تماس مستقیم و واقعی ( فعالسازی سرور مجازی از طریق پیام کوتاه اطلاع داده خواهد شد)
نوع سرویس : آی پی سرور مجازی مورد نظر
کد پیگیری : برای کاربران رم یک گیگ
پس از پرداخت
2. با همین مشخصات در سایت رو به رو نیز ثبت نام به عمل آورید صفحه اصلی پورتال - آسمان ارتباط شرق
مراحل تحویل سرور مجازی
1. انتقال سرویس شما به سرور جدید
2. کاهش رم به 512 برای کاربران رم 1 گیگ
3. بررسی کنترل کیفیت سرور مجازی مورد نظر
زمان راه اندازی نیز بین 5 تا 15 دقیقه خواهد بود
پس از پرداخت نیز احتیاجی به هماهنگی نمی باشد تمام اطلاعات در سیستم ثبت خواهند شد
دوستانی که سرویس های خودشون تحویل گرفتن نیز به همین شکل عمل کنن
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
جناب عبید هزینه ها و پرداختها داخل سایت مشخصه
بنده یک 21ت و یک 15ت پرداخت کردم
سرویس نداشتم عزیز
من یک روز سرویسو تحویل گرفتم و منتظر بودم تا تازه ایشون بیاد برنامه هارو کانفیگ کنه برای اسپم که کلا تو اون بازه به شما فروختند و کافیگ نکردند و هزینرو گرفتند
شما داخل کلون یوزر بندرو و تیکتها و پرداختهارو چک کنید و جهت اطلاعات بیشتر همین تاپیک صفحه 16تا 19 پستهای بندرو دنبال کنید (در صورت نیاز بنده پیام های خصوصی ایشون ه برای شما نمایش میدم )
![]()
Telegram : amirho3in_gh_m
دوستان گرامی توجه بفرمایند
تا 2 ساعت آینده فقط سرور های که هزینه ماندگاری سرور و پرداخت فرمودن فعال خواهد ماند
دیگر سرور ها که دیروز به جهت تهیه بک آپ راه اندازی شد لغو خواهند شد
سپاس
ویرایش توسط viasky : December 19th, 2013 در ساعت 17:59
حیف این تاپیک پایین باشه. گفتم بیاریمش بالا.
پرچم این تاپیک باید همیشه بالا باشه تا دوستان تازه واردی که به این فروم میاند و قصد تهیه سرویسی از فروشنده های این فروم را دارند با دقت بیشتری انتخاب کنند.
تیکت زدم فرمودید اینجا رو مطالعه کنم
خب الان یعنی من هنور 7 روز تا پایان موعد تمدیدم مونده باید پول بدم برای ماه بعد تا سرویسم فعال بشه؟
بعد این قضیه چرا اطلاع رسانی نشده ؟
ویرایش توسط miladsadsad : December 19th, 2013 در ساعت 18:18
خیر نیازی به پرداخت جهت راه اندازی ندارید
صفحه اصلی پورتال - آسمان ارتباط شرق ثبت نام بفرمایید و یک تیکت جهت راه اندازی سرور ارسال نمایید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)