در ضمن فرمودید شرکت هایی که توانایی این کار رو دارن میشه بفرمایید دقیقاً توانایی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلاً فرض کنید شرکتی همین امروز ثبت شده و همین امروز نماینده ایرنیک شده و دامنه رو داره به قیمت 3600 میفروشه این شرکت الان دقیقاً کجای تواناییش کم هست؟ اصلاً توانایی پایین شرکت در ثبت دامنه یعنی چی؟؟؟؟ یعنی مثلاً دامنه اش دیر پز باشه؟؟؟؟
یه حرفی میزنید دوست عزیز
اولين توانایی اين هست که بايد وبسرويسشون رو پياده سازی کنید. نياز به برنامه نويس داريد و به موارد فنی آشنا باشيد.
دومين توانایی تعهد خريد سالانه تا بتونيد به اون سطح تعرفه ها برسيد.
ضمنا دامين برای نماينده 4 تومن تموم ميشه. 3600 ای ديگه وجود نداره و اگر کسی زير 4000 تومن ميفروشه داره زير فروشی ميکنه چون نتونسته سقف قرار داد سالانش رو پر کنه و مجبوره ضرر کنه.
درود بر شما دوست عزیز
اولین توانایی رو که تا نداشته باشی بهت نمایندگی نمیدم پس مسلماً مشتری هم نخواهی داشت
دومین توانایی هم که به خود نماینده مربوطه و در بدترین حالت اینه که سلب نمایندگی میشه حتی در این صورت هم واسه دامنه هایی که قبلاً ثبت کرده مشکلی پیش نمیاد
در ضمن یکی پول مفت داره می خواد زیر فروشی کنه؛ دوست داره واسه ملت دامنه مفت ثبت کنه؛ من و شما و یا ایرنیک می تونیم بگیم چرا؟ ایرنیک که داره سود خودش رو می کنه شما هم اگه می تونی باهاش رقابت کنی برو باهاش رقابت کن؛ نمی تونی چرا خوشی ملت رو می خوای از بین ببری؟
خوب اين ديد شما هست که دوست داريد زير فروشی کنيد و خدا رو شکر Nic فعلا اجازه نداده اين اتفاق بيفته.
کمترين مشکلی که زير فروشی برای مشتری نهایی ايجاد ميکنه عدم ارائه پشتيبانی های صحيح توسط نماينده ها خواهد بود. دقيقا مشابه بازار هاستينگ فعلی.
اتفاقا به نظرم خيلی خوب هست که نمايندگی جديد نميدن چون دادن نمايندگی به طرز فکری مشابه شما باعث خراب شدن بازار دامنه ملی و تبديل شدن به بازار نابسامان هاستينگ فعلی ميشه.
واقعا خدا رو شکر ميکنيم که برای نمايندگی جديد دادن حداقل يکسری پارامتر ها رو رعايت ميکنن تا بعضی نماينده ها دامنه ملی نيان که بخوان برای سری تو سرا داشتن زير فروشی و خرابکاری کنن.
دوست عزیز قبلاً عم خواهش کرد حرف منطقی بزن
دامنه مگه پشتیبانی داره؟ من خودم تا حالا بیش از 30 دامنه ثبت کردم (البته هیچ کدوم رو برای فروش نذاشتم؛چون کاریش داشتم ثبت کردم) تا حالا یکی تیکت هم برای پشتیبانی نفرستادم؛ چون اول تمامی "سوالات متداول" رو خوندم و بعد شروع به ثبت دامنه کردم
در ثانی شما علم غیب داری که ما پشتیبانیمون ضعیفه؟؟؟؟؟؟
خرابکاری چه ربطی به این زیرفروشی که شما میگید داره؟ مگه کسی که عشقش می کشه جنسش رو ارزون بفروشه میشه خرابکاری؟ خوبه بازم شما وزیر صنعت نشدی
بعداً این زیر فروشی چی هست اصلاً؟ فکر کنم یه اصطلاحی هست که خودتون درآوردید تا منطق خودتون رو پذیرفتنی جلوه بدید
شما فکر کنيد اصطلاح من درآوردی هست. اين يک اصطلاح رايج برای کاری هست که شما ميخواين کنيد!
من فکر ميکنم شما داريد با يک منطق ضعيف صحبت ميکنيد تا شخص من. منطق شما اين هست: برای گرفتن بازار از ديگران بايد زير فروشی کرد.در حالی که بهتر هست به جای اين طرز فکر به فکر افزايش و ارتقای کيفيت سرويس دهی خودتون باشيد.
بله ثبت دامين هم پشتيبانی داره. چرا نداره. شما فکر کن پول گرفتيد بعد به هر دليلی وبسرويستون نتونست دامين رو ثبت کنه.
يا موردی که ما زياد داريم اين هست که برای دامنه هایی که تازه آزاد ميشن همزمان چندين درخواست از چندين کاربر ارسال ميشه. اگر اين کاربرا نتونن پشتيبانی و توجيه بشن و هزينه هاشون به درستی برگشت نخوره مشکل بوجود مياد.
يا مشتری مياد به جای ثبت Nic هندل در زمان ثبت دامين يک ايميلی رو ميزنه که اصلا باهاش تو Nic هم عضو نيست و بعد ميگه چرا دامين ثبت نشد.
و ....
همه اين حالت ها نياز به يک اپراتور داره برای پشتيبانی. کسی که دامين رو ميخره 4000 تومان و بعد ميفروشه 4000 ديگه بودجه ای نداره برای اينکه يک اپراتور بزاره برای پشتيبانی. نتيجه اش مشتری های سردرگم ميشه.
من نگفتم شما پشتيبانيتون ضعيف هست. گفتم کاری که شما ميخواين کنيد نتيجه نهائی اون چيزی هست که الان تو بازار هاستينگ داره ديده ميشه و به نظر من خود هست که يک مرجعی که زورش ميرسه (حداقل برای دامنه ملی) اجازه نده به اون وضعيت گرفتار بشيم.
سلام
تمام صحبت های جدید رو خوندم
همکار خوبمون samansystems درست بیان کردن
بنده نمیگم طرز فکر و ایده شما درست نیست
ولی در بازار زیر فروشی و ارزون فروشی دلیل بر جذب مشتری نیست
مثال بنده از اون موقع که نمایندگی دامنه ملی رو کنسل کردم دامنه هام رو روی وب سایت فراسو ثبت میکنم
با اینکه قیمت زیر 4800 تومن همه جا هست
ولی من به هرکس اعتبار نمیکنم
چون خیلی جاها انلاین ثبت نمیشه
خیلی جاها برگشت اعتبار نمیزنن در صورتی که مشکل ساز بود دامنه
مردم لنگ 200 تک تومن نیستن که بخوان بگن کی چقدر میده کی چقدر
یک سرویس خوب با یک پشتیبانی خوب میسر میشه
مثال همکارمون samansystems زدند در این باره
ولی یک مثال هم بنده میزنم براتون
شما فکر کنید کسی از فرایند دامنه ملی اطلاعی نداره که چطور ثبت میشه
وقتی شما رو دامنه سود کنید
میتونید اپراتوری رو بزارید که تلفنی و یا ایمیل و هرچی راهنمای مشتری باشه
وقتی شما این اپراتور رو میزارید شخص میاد با اپراتور صحبت میکنه راهنمایی میشه که چطور دامنه رو ثبت کنه
ولی وقتی شما 4000 بخری بعد 4000 یا کم تر از اون بدی دیگه نمیتونی کسی رو در این زمینه استخدام کنید
پس پشتیبانی ضعیف میشه خودی خود
به نظر بنده الان هزینه ثبت دامنه ملی باید بین 5500 تا 6000 تومن باشه تا سود آور باشه
انشالله که موفق باشید عزیزجان
البته این رو بگم بنده خودم از مخالفان این طرح نیک هستم چون باعث میشه دولت الکترونیک و دامنه های ملی که روش کار کرده بودند تا زیاد بشه دوباره کاهش پیدا کنه
بهتر این بود که شرایط نمایندگی رو سخت میکردن
به نماینده میگفتن شما باید 3600 بفروشی
بعد دامنه رو به نماینده مثلا 2600 میدادند
تا اینطوری هم نماینده سود کنه
هم دامنه ملی کم نشه
موفق باشید
دقیقاً همین منطق هست که میگه چون خودروی بنز به نسبت امکانات خیلی ارزون تر از پراید هست پس برای اینکه بازار خراب نشه 90% گمرک بهش ببندیم (در زمانیکه دلار وضعیت عادی داشت) تا بازار خراب نشه و مردم فقط پراید سوار بشن. من سوالم از شماست مقصر بنز هست یا سایپا؟؟؟؟؟؟؟؟
شما دارید از سایپا حمایت میکنید و میگید چون بنز داره زیر فروشی! میکنه پس داره بازار رو خراب میکنه؛ غافل از اینکه بنز با همین خدماتش بیش از هر شرکت خودرو ساز دیگه ای بازار رو در دست گرفته و پشتیبانی خوبی هم داره؛ ما هم قرار پشتیبانی خوبی داشته باشیم
این منطق شما حذف رقیب بجای بالابردن کیفیت هست دوست عزیز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)