-
May 11th, 2010, 09:17
پاسخ : شکایت علیه سازمان فیزیک نظری

نوشته اصلی توسط
pouyasazan
این شرکت هم احتمالا با سند جعلی دامنه it برای شما ثبت کرده است چون it شرایط خاصی دارد و صاحب دامنه باید حتما فرم را ارسال کند. دامنه به نام شما ثبت شده است؟ کنترل پنل به شما داده است؟ دامنه it نیاز دارد که صاحب دامنه در کشور ایتالیا صاحب آدرس باشد. این لینک هم برای اثبات گفته ها:
What is a Letter of Assumption of Responsability (LAR)? — Registro .it
گوگل یا یاهو هم می خواهید ثبت کنید؟ چیزی راجع به حق مالکیت شنیده اید؟ چه کسی nic را مسئول ثبت دامنه های ir کرده است؟ دولت؟ خیر یک سازمان جهانی به نام ICANN همانجایی که verisign را مسئول دامنه های com کرده است. enom و name.com و directi و ... همه این شرکت ها با گرفتن عنوان registrar از ICANN می روند و یکی یکی نماینده verisign و یا nic.it و ... می شوند تا بتوانند پسوند های مختلف را ارائه دهند. پس الان شما بفرمایید چرا verisign انحصار دامنه های .com را دارد؟ پس این هم نیازی به قانع کردن کسی ندارد چون انحصاری است؟ انحصاری بودن دامنه ها دلایلی دارد که اینجا قابل ذکر نیست اما فکر می کنم با کمی فکر برای شما قابل درک باشد که چرا باید انحصاری باشد.
را جع به اینکه می فرمایید ایرانی ها خوب قانع می شوند فکر کنم شما خارجی هستید!!! یا شاید شرمسارید از ایرانی بودن؟ هر جایی شرایط خاص خودش را دارد. در هر جامعه ای که زندگی می کنید باید به قوانین آن پایبند باشید. حالا این که به قانون عمل کنیم می شود زود قانع شدن؟ این نظریه شما است. اینکه وزارت کشور به nic می گوید دامنه هایی که اسم ائمه است را ثبت نکنید و ثبت این دامنه ها برای ارگان های دولتی است حالا nic جرم کرده است؟
در مورد انحصار الان nic خودش ثبت و كار تجاري ميكنه .it تو name.com آدرس نميخواهد حتما آدرس جعل ميكنند
همون طور اصولا شما نمي تونيد جواب بديد و من هم انتظاري ندارم گفتم web2 ali همين وب2 برا من نشد برا يكي شد اين چه ربطي به ايتاليا و دايركت آي و نيم داره بحث رفت تو تعصبات كور ملي ميهني تا خليج فارس و هولوكاست و صهيونيست هم وارد اين بحث نشده بهتر خارج بشيم
-
-
May 11th, 2010 09:17
# ADS
-
May 11th, 2010, 10:05
عضو انجمن
در مورد .Co.ir
IRNIC .ir ccTLD> na ma in ro taeed nemikonim
IRNIC .ir ccTLD> va reserve har damaneyi az tarighe ma soorat migire
IRNIC .ir ccTLD> yani ma taeed mikonim
IRNIC .ir ccTLD> va hamchin chizi taeed nemishe
IRNIC .ir ccTLD> bale hatman check mishe
ویرایش توسط takweb.ir : May 11th, 2010 در ساعت 10:08
تک وب (تک تارنما)
شرکت فناوری اطلاعات تک تارنما
تنکابن
ارائه دهنده خدمات هاستینگ،پیامک،دامنه های ملی و بین المللی
تاسیس 1386
-
-
May 11th, 2010, 10:27
عضو انجمن
من که یه دامنه رو دور زدم ندیدن حواسشون نبود
دامنه هم نمی گم شاید دوربین مخفی کار گذاشته باشند
حالا منتظرم کی مفهمن
مالی که نابودی آن تو را پند میدهد، از دست نرفته است.
--------------------------------------------------------------
بد گويي پشت سر ديگران آخرين كوشش ناتوان است.
----------------------------------------------------------
-
-
May 11th, 2010, 12:07

نوشته اصلی توسط
H+R
در مورد انحصار الان nic خودش ثبت و كار تجاري ميكنه .it تو name.com آدرس نميخواهد حتما آدرس جعل ميكنند
همون طور اصولا شما نمي تونيد جواب بديد و من هم انتظاري ندارم گفتم web2 ali همين وب2 برا من نشد برا يكي شد اين چه ربطي به ايتاليا و دايركت آي و نيم داره بحث رفت تو تعصبات كور ملي ميهني تا خليج فارس و هولوكاست و صهيونيست هم وارد اين بحث نشده بهتر خارج بشيم
nic برای این کار تجاری می کند که هنوز شرکتی در ایران نیست که بتواند registrar این سازمان بشود. شما یک شرکت معرفی کنید که برای خدمات خودش api ارادئه داده باشد!!! در ضمن به زودی امکان ثبت مستقیم از داخل nic برداشته می شود و به قول شما nic دیگر کار تجاری نخواهد کرد. شاید کمتر از یک ماه این پروسه انجام شود.
شاید جواب های من برای شما جواب نیست!!! یا شاید قابل درک نیست که مرجعی بالاتر ازnic حکم می کند که این دامنه ها نباید تایید شوند و روزی حکم می شود موردی ندارند. اگر پای صحبت و درد دل مسئولان nic بنشینید متوجه می شوید که آنها دوست ندارند دامنه ها را تایید کنند اما چاره ای ندارند. در ضمن خلیج فارس هم تعصب کور ملی میهنی نیست بخشی از سرزمین ما است لطفا در پست ها دقت بفرمایید. زمانی که شما می فرمایید ایزانی ها فلان طور هستند فکر نمی کنم جواب شما غیر از این باشد مگر اینکه ایرانی بودن تعصب کور کورانه باشد.!!!
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------

نوشته اصلی توسط
takweb.ir
در مورد .Co.ir
لطفا متن گفتگو را کامل قرار دهید و یک طرفه نباشد.
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------

نوشته اصلی توسط
sadegh
من که یه دامنه رو دور زدم ندیدن حواسشون نبود
دامنه هم نمی گم شاید دوربین مخفی کار گذاشته باشند
حالا منتظرم کی مفهمن
دقیقا چون هر زمانی متوجه شوند می توانند دامین را کنسل کنند و یا اینکه دیگر تمدید نکنند.
-
-
May 11th, 2010, 13:58
بحث من هم سر قانون قانونگريزي و بي قانوني نيك هست. وگرنه از لحاظ برخورد كاركنان خيلي خوبه و از برنامه نويسي و امنيت در بين دامنه هاي ملي واقعا خوبه
-