نقل قول نوشته اصلی توسط nic.ir نمایش پست ها
از پشتیبانی ایمیل و چت آنلاینش که بگذریم پشتیبانی تلفنیشان وقعا" توهین آمیز هست اگر برای سوالی زنگ بزنید اگر بخت با شما یار باشد و جوابتان را بدهند به شکل بسیار بدی جواب می دهند هرچه قدر محترمانه تر با آنها صحبت شود بی ادبانه تر پاسخ می دهند و گاها" هم پیش آمده که گوشی را قطع می کنند.

من برای ثبت دامنه co.ir اقدام کردم مدارک رو هم ارسال کردم جوابشان دیدنی بود زنگ زدم با برخورد بسیار بدی مواجه شدم...
در حالی که نام شرکت دقیقا" همانی بود که در nic.ir درخواست داده بودیم.
ولی کفتند برای ثبت دامنه های co.ir ما محدودیت داریم و ثبت نمی کنیم و .....

حال اینکه از این طریق و با پرداخت 120 هزار تومان شما دامنه co.ir را که ارزشی 3600 تومانی دارد را می توانید ثبت کنید :
بدون ارسال مدرک و حتی دامنه های دو حرفی:

http://www.noorolhoda.net/themes/noo...ges_/co.ir.gif

خوب همه شما متوجه شدید که چگونه پروسه ثبت دامنه co.ir انجام می شود
البته اولین بار نبود شاید در ماه 3 4 دامین ما را reject می کنند
چند بار هم قبلا" تماس گرفته بودم به صورت تلفنی که اون زمان هم گوشی رو قطع کردند.

واقعا" جای تـــــــا ســــــــف دارد.

قابل ذکر است که دست ما به هیج جا بند نیست و نمی توانیم جای شکایت کنیم ولو اینکه تعداد شکایان زیاد باشد مرجع ای برای تسلیم شکایتمان وجود ندارد.
لاجرم مجبوریم بسازیم.
تبلیغات زیاد انجام می شود اما با واقعیت فاصله دارد. اول ثبت کنید و بعد باور کنید. اون هم از طریق سایتی که نماینده رسمی نیست. تایید دامین های ir پروسسی است که نمی توانید از زیر آن فرار کنید. بعضی مواقع قیمتی گفته می شود که کسی خرید نکند. شاید با ارائه مدارک جعلی این کار را انجام می دهند.