خیالتون راحت باشه
خودشون هم یوزر هارو منتقل میکنند هم موجودی و ... رو
کلا این سایت هم مال خودشونه که قراره فعال بشه
شما فقط منتظر ایمیل باشید
خیالتون راحت باشه
خودشون هم یوزر هارو منتقل میکنند هم موجودی و ... رو
کلا این سایت هم مال خودشونه که قراره فعال بشه
شما فقط منتظر ایمیل باشید
مشکل اکثر دوستان این هست که شناخت کافی از هندی ها ندارند ! و نمی دونند که هندی ها راضی به از دست دادن حتی یک مشتری هم نمیشندو همچنین سایت Resello هم مال بروبچ و هموطنای رسیلرکلاب هست و تقریبا از همون سیستم رسیلرکلاب استفاده می کنه (با تغییرات خاص) و چون رسیلرکلاب برای بین المللی شدن ماهیتش رو عوض کرده و میخواد آمریکایی بشه همه یوزرهای کشورهای تحریم شده رو به Resello منتقل میکنه تا از سوی دولت آمریکا برای کسب و کارش مشکلی ایجاد نکنند - و همینطور Resello یک شرکت کاملا هندی هست و مشکلی از طرف دولت آمریکا براش ایجاد نمیشه، و اگه دامنه های ایرانی و دیگر کشورها به این شرکت منتقل بشند هم اعتبارش بالا میره و هم رنکش !
ویرایش توسط Kian : October 16th, 2013 در ساعت 01:05
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
من فکر میکنم اینکه این سایت Resello وابسته به ریسلرکلاب هست جای خوشحالی داره
چون ریسلرکلاب تا قبل از این موضوع چند سال سایتی امن و مطمئن برای ایرانی ها بود و مطمئنا با توجه به مشتری های زیادی که از ایران دارن کاری نمیکنن که این همه مشتری رو از دست بدن
من به این سایتی که معرفی کردن خوش بین هستم
ویرایش توسط persianboy : October 16th, 2013 در ساعت 01:11
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
فقط یک سوال از دوستان به نظرتون Slab در سایت جدید صفر میشه یا نه؟
اگر صفر بشه خیلی افتضاح میشه. من سال 2007 فکر کنم اسلب 1 که اون موقع 11 هزار دلار بود رو خریدم - دلار 950 اینا بود.
اگر دات کام 11 دلار بود مثلا برای من 9.5 دلار محاسبه میشد. شما ی بررسی بکن ببین داستان اسلب چی میشه! تو بلاگ
Important: Changes in ResellerClub’s Countries of Operation
که ی چیزی خوندم مبنی بر این که قیمت ها تقریبا یکسان خواهند بود . باز اگر خبری شد بگید ممنون
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
بچه ها الان باید به اینها بگیم می خوایم انتقال بدیم Resello ؟؟؟؟
از قدیم گفتند زیاد چوب کاریش کنی بوش بلند میشه!!! پس بهتره دوستان زیاد چوبکاریش نکنن و همش سوال نپرسند.مطمعنا همه چیز رو منتقل میکنند و نیازی به سوالات مکرر نیست.اتفاقا بهتر هم شد.شرکتشون شده بود آمریکایی برامون خطری شده بود..حداقل از این به بعد دوباره خیالمون راحته بابت تحریم.. اینا هم از پول و این همه مشتری ایرانی بدشون نمیاد!! این ایرانی ها یکی از بهترین مشتریهاشون هستند و به این راحتی ها بیخیالمون نمیشوند!! وقتی هر سایتی 10 -20 تا دامین ثبت میکنه مخصوصا موزیکها که هفتگی دامین ثبت میکنند و کیلویی پول میریزند تو جیب اینا مرض ندارند ما رو با مشکل روبرو کنند و از دستمون بدند.. تو سایت جدید احتمالا بیشتر هوامون رو دارند!!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)