صفحه 5 از 13 نخستنخست 123456789 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 140

موضوع: سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    178
    تشکر شده در
    159 پست

پیش فرض پاسخ : سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود

نقل قول نوشته اصلی توسط aalireza439 نمایش پست ها
    با این قیمت سر یک ماه نشده ، ورشکست می کنید.
    مشکلی از نظر پایدار نگه داشتن سرور ها نداریم! و مشتری هایی که تا به الان اعلام امادگی کردند و چند سایت بزرگی که 100% باما همکاری خواهند کرد این موضوع را اثبات می کند.

عضو انجمن OPENFIRE آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    81
    تشکر تشکر شده 
    649
    تشکر شده در
    326 پست

پیش فرض پاسخ : سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود

نقل قول نوشته اصلی توسط shyton021 نمایش پست ها
    مشکلی از نظر پایدار نگه داشتن سرور ها نداریم! و مشتری هایی که تا به الان اعلام امادگی کردند و چند سایت بزرگی که 100% باما همکاری خواهند کرد این موضوع را اثبات می کند.
    اگه میشه بیشتر توضیح بدید تا من قید سرور های آرشیو ovh با ماهانه 1 میلیون هزینه رو بزنم و به سرور شما مهاجرت کنم
    خوش حال میشم با 35 هزارتومان 36 ترابایت فضا داشته باشم !
    دایرکت وب:: شرکت داده پرداز اَبر زاگرس :: شماره ثبت 5708
    ارایه دهنده ی سرور مجازی و اختصاصی ایران / خدمات حرفه ای کانفیگ سرور + مانیتتورینگ .

عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط OPENFIRE نمایش پست ها
    اگه میشه بیشتر توضیح بدید تا من قید سرور های آرشیو ovh با ماهانه 1 میلیون هزینه رو بزنم و به سرور شما مهاجرت کنم
    ممنون میشم این سرور 36 تراباتی که ماهانه 1 میلیون هزینه برمیداره به بنده هم معرفی کنید
    هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری

مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو

یـــــــــــــــــــــــا دگاری

تشکر تشکر کرده 
    81
    تشکر تشکر شده 
    649
    تشکر شده در
    326 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
    ممنون میشم این سرور 36 تراباتی که ماهانه 1 میلیون هزینه برمیداره به بنده هم معرفی کنید
    از سری آرشیو و کلود استورج ovh میتونید مشاهده کنید
    ارایه دهنده ی سرور مجازی و اختصاصی ایران / خدمات حرفه ای کانفیگ سرور + مانیتتورینگ .

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    178
    تشکر شده در
    159 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط OPENFIRE نمایش پست ها
    میگم بعضی از دوستان هدفشون انحراف بحث تاپیک هست...

شما اگر چند پست پیش رو کامل می خواندید من در 2 بخش توضیح دادم:

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    دوست عزیز اگر سایت دانلود داشته باشید باید بدونید یک لینک اضافه یا دو لینکه کردن فایلهای دانلودی چه قدر به کار میاد..نیازی نیست با سرویس ایشون کل حجم فایلها و.. رو ریخت تو سرورش..میشه حداقل به عنوان لینک دوم دانلودی ازش استفاده کرد..سایتهای دانلود ماهانه 1 ترابایت فایل نمیزارند برای دانلود.. حداقل 300 گیگ نهایتش هست.میشه همین سرور رو 1 ماه یک ماه لینکها رو پاک کرد! و به عنوان لینک دوم ازش استفاده بهینه کرد...
    دقیقا این دوستمون به درستی اشاره کردند! من در چند پست بالایی هم در جواب یکی از دوستان پاسخ دادم که انتقال کل آرشیو مثلا یک سایت فیلم که در طول 2 سال جمع آوری شده و حجمی بیش از 15 ترابایت داره اصلا نه به صرفه هست نه منطقی و بسیار زمان بر! ما الان با چند سایت بزرگ موزیک همکاری می خواهیم بکنیم قرار ارشیو چند ماه اخیر به همراه پست های جدید که از این به بعد روی سایت قرار می دهند بر روی این سرور ها میزبانی کنند ...

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
    با سلام

ببخشید من در حال حاضر یه سایت دارم که 18 ترابایت فایل روشه احیانا" اصلا" میتونید به این مقدار فایل سرویس بدید با 35 هزار ؟

دوست عزیز بارها شده که این موضوع پیش اومده که بعضی از شرکت ها خواستن به این عنوان هاست دانلود نامحدود بدن ولی بعد از مدتی یا با بهانه های مختلف محدود کردن امکان اپلود فایل مجدد یا کلا" در رفتن و عزیزان موندن و حوضشون
    سلام
    مسلما حق با شماست و برای شروع کار یکباره همچین حجم اطلاعات رو انتقال دادن به سرویس های ما کار عاقلانه ای نیست بحث میزان هارد سرور های ما هم که نباشه انتقال این میزان فایل از سرور خودتان پهنای باند زیاد و زمان زیادی رو صرف خواهد کرد.
    اما ما تا همین الان با دو سایت بزرگ موزیک که فکر می کنم پر بیینده ترین سایت های موزیک باشن در بین فارسی زبانان ها تا جایی که من اطلاع دارم تا چند روز آینده 100% هم کاری خواهیم کرد اما به این صورت که دایرکتوری که مال چند ماه اخیر این سایت بوده فقط انتقال پیدا می کنه به همراه پست های جدیدی که بعد از آن قرار خواهد گرفت...
    اما در مورد قیمت ! این قیمت قیمت اصلی نیست! و با تخفیف ارائه شده برای شروع کار این برآورد شده است که فقطم به دوستانی که از این تاپیک اعلام امادگی خواهند کرد تعلق خواهد گرفت.
    در مورد این موضوعی که فرمودید بعد از مدتی به بهانه های مختلف محدود کردن... باید بگم که این پروژه رو ما چند ماهی هست در حال انجامش بودیم و کاملا در مورد ان تحقیق به عمل امده و با سایت های دانلود زیادی در مورد آن صحبت کردیم که احتمال بسیار زیادی خیلی از این سرویس ها به سرورهای ما انتقال خواهد یافت و همان جور که تا به همین امروز مشتریان زیادی اعلام امادگی کردند و مشکلی از نظر تامین هزینه های سرور ها نخواهیم داشت اتفاقا تا چند هفته آینده به همین صورت با دوستان همکاری کنیم از 3 سرور به 6 سرور سرویس های کلود رو افزایش خواهیم داد.
    ویرایش توسط shyton021 : September 7th, 2013 در ساعت 17:03

تشکر تشکر کرده 
    81
    تشکر تشکر شده 
    649
    تشکر شده در
    326 پست

با FTP و CURL میشه این کار رو انجام داد - تقسیم منابع و استفاده از rewrite engine برای لینک ها - این کار رو 2 سال پیش به شخصه انجام دادم
    در رابطه با تکنولوژی به کار رفته اگه توضیح بدید - چون ابری نیست این تکنولوژی - اگه هم باشه جای بسیار تقدیر داره - چون اوپن استک رو داره ناسا با سرمایه های میلیون دلاری حمایت میکنه
    پخش کردن فایل ها سپس جمع کردن اونها به صور ت part to part یک روش منسوخ هست

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

امکان افزایش سرعت لیمیت شده وجود داره؟
    مثلا تا 2مگابایت؟

عضو انجمن wanener آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    152
    تشکر تشکر شده 
    1,375
    تشکر شده در
    815 پست

سلام
    شما مثبت نگاه کنید !
    فرض رو بر این بذارید که این دوستمون تونستن 3 تا سرور رو به عنوان یک مینی کلود آماده کنند ! با هر تکنولوژی و سطح دانشی که دارند ! اصلا مهم نیست !
    مهم این هست که ایشون میفرمایند نامحدود ! ماهی 35 هزارتومان
    بنده کنجکاو هستم بدونم
    1- دیتاسنتر محل ارائه کجا هست ؟
    2-چه تعداد دیسک SAS با riad0 به هم وصل شدن روی هر سرور و چه مقدار فضای قابل دستیابی برای من به عنوان یوز هست ( نگران انتقال اطلاعات و پهنای باندی که من می خواهم اطلاعات رو از اون به سرور های شما منتقل کنم نباشید سرور من 100ترابایت با پورت 1 گیگابایت رو میتونه در اختیار من بذاره که برای 20 ترابایت اطلاعاتی که میخوام به سرویس شما منتقل کنم فقط میشه 1/5 کل ظرفیت )
    شما وقتی که هر کاربر رو روی 4 مگابیت محدود کردید یعنی با 2 سایت بزرگ موزیکی که روی سرورهاتون دارید شبها روی مجموعه سرورهای شما حداقل 1.5 گیگابیت ترافیم وجود داره ( این را طبق تجربه هر روزه خودموندر خصوص سرورهای سیاتهای دانلود عرض میکنم و تعداد انکشن اونها ) پس باید حداقل پورت 10گیگابیت در دسترس داشته باشد که بتونید به سرویس به سایتهای بیشتر ادامه بدید
    بنابراین روی سرور شما ظرفیت کافی برای انتقال اطلاعات من وجود داره
    چون ما هم ظرفیت کافی رو داریم ( 1Gbps) شما هم که ما کل پهنای باند رو استفاده کنیم تازه میشه 1/10 ظرفیت شما !
    پس لطفا اگر مشکلی نیست لینک سفارش ارسال بفرمائید تا بنده سفارش بدهم.

9. تعداد تشکر ها از wanener به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    178
    تشکر شده در
    159 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط wanener نمایش پست ها
    سلام
    شما مثبت نگاه کنید !
    فرض رو بر این بذارید که این دوستمون تونستن 3 تا سرور رو به عنوان یک مینی کلود آماده کنند ! با هر تکنولوژی و سطح دانشی که دارند ! اصلا مهم نیست !
    مهم این هست که ایشون میفرمایند نامحدود ! ماهی 35 هزارتومان
    بنده کنجکاو هستم بدونم
    1- دیتاسنتر محل ارائه کجا هست ؟
    2-چه تعداد دیسک SAS با riad0 به هم وصل شدن روی هر سرور و چه مقدار فضای قابل دستیابی برای من به عنوان یوز هست

1- فعلا
    redstation
    2-
    2x 3TB SAS 7,200 RPM بر روی هر سرور که در کل 3 سرور می شود 18 ترابایت فعلا در صورت نیاز اضافه خواهیم کرد.

ولی با صحبت هایی که شد تصمیم به فروش افر به صورت حجمی داریم

عضو انجمن wanener آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    152
    تشکر تشکر شده 
    1,375
    تشکر شده در
    815 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shyton021 نمایش پست ها
    1- فعلا
    redstation
    2-
    2x 3TB SAS 7,200 RPM بر روی هر سرور که در کل 3 سرور می شود 18 ترابایت فعلا در صورت نیاز اضافه خواهیم کرد.

ولی با صحبت هایی که شد تصمیم به فروش افر به صورت حجمی داریم

سلام
    من پاسخ رو کاملنگرفتم
    ضمنا شما اگر نظر سنجی میخواستید ایجاد کنید نباید در بخش فروش پست میزدید!
    چی شد عقب نشیدینی کردید ؟
    وقتی اسم نامحدود رو میارید یا باید پالیسی هاتون رو هم ذکر کنید یا اگر گفتید نامحدود دیگه شرط نداریم که فلان سایت آرشوی جدیدش رو میاره ! من سایت سراغ دارم پست و آرشیو خریده ظرف 1 ماه کل پست ها رو درج کرد در سایت جدید و آرشیو هم آپلود کرد ! ؟
    با این سایت چه می کنید ؟ میگوئید این خلاف قوانین است !؟ یا سرویس می دهید ؟
    با 18 ترابایت میخواهید هاست نامحدود بدهید ؟
    با سرور پورت 200 میخواهید پهنای باند نامحدود بدهید؟

دوستان پیشنهاد میکنم از بالا نگه داشتن این تاپیک بی سر و ته که هیچ پایه و اساس فنی ، علمی و اقتصادی نداره خودداری کنید و بزارید در اعماق این سایت به فراموشی سپرده بشه که افرادی مثل ایشون از عناوین فریبنده به عنوان راهکاری برای بازاریابی استفاده نکند . در نهایت هم بفرمایند
    تمیممون عوض شد میخواهیم حجمی ارائه کنیم !
    اخه بنده خدا ! ایرانی جماعت متخصص کپی هست 4 تا اسم دیدی و استفادش رو روی کاغذ دیدید دلیل نمیشه برای شما عملی باشه !
    شما حتما میدونید که کلود حداقل چیزی که نیاز داره Replication دائمی داده ها مثلا در فایل سیستم ZFS هست !
    اصلا تا به حال تست کردید 2 سرو ررد استیشن داخل دیتاسنتر با چه سرعتی میتونن با هم ارتباط داشته باشند ؟
    من به شخص 4 کلاس مختلف سرور و حدود 10 سرور رو تست کردم ! حداکثر همون پورت ارتباطی که به صورت گارانتی شده ارائه شده ! دیتاسنتر هنوز نتونسته ترافیکش رو تفکیک کنه
    ببینم شما با 200 مگابیتی که هم داره دانلود و آپلود کاربر رو تامین میکنه میخواهید زیرساخت ارتباطی ابر کوچیک خودتون رو فراهم کنید ؟ با چند مگابیت
    !

12. تعداد تشکر ها از wanener به دلیل پست مفید

صفحه 5 از 13 نخستنخست 123456789 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)