هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
میگم بعضی از دوستان هدفشون انحراف بحث تاپیک هست...
شما اگر چند پست پیش رو کامل می خواندید من در 2 بخش توضیح دادم:
دقیقا این دوستمون به درستی اشاره کردند! من در چند پست بالایی هم در جواب یکی از دوستان پاسخ دادم که انتقال کل آرشیو مثلا یک سایت فیلم که در طول 2 سال جمع آوری شده و حجمی بیش از 15 ترابایت داره اصلا نه به صرفه هست نه منطقی و بسیار زمان بر! ما الان با چند سایت بزرگ موزیک همکاری می خواهیم بکنیم قرار ارشیو چند ماه اخیر به همراه پست های جدید که از این به بعد روی سایت قرار می دهند بر روی این سرور ها میزبانی کنند ...
سلام
مسلما حق با شماست و برای شروع کار یکباره همچین حجم اطلاعات رو انتقال دادن به سرویس های ما کار عاقلانه ای نیست بحث میزان هارد سرور های ما هم که نباشه انتقال این میزان فایل از سرور خودتان پهنای باند زیاد و زمان زیادی رو صرف خواهد کرد.
اما ما تا همین الان با دو سایت بزرگ موزیک که فکر می کنم پر بیینده ترین سایت های موزیک باشن در بین فارسی زبانان ها تا جایی که من اطلاع دارم تا چند روز آینده 100% هم کاری خواهیم کرد اما به این صورت که دایرکتوری که مال چند ماه اخیر این سایت بوده فقط انتقال پیدا می کنه به همراه پست های جدیدی که بعد از آن قرار خواهد گرفت...
اما در مورد قیمت ! این قیمت قیمت اصلی نیست! و با تخفیف ارائه شده برای شروع کار این برآورد شده است که فقطم به دوستانی که از این تاپیک اعلام امادگی خواهند کرد تعلق خواهد گرفت.
در مورد این موضوعی که فرمودید بعد از مدتی به بهانه های مختلف محدود کردن... باید بگم که این پروژه رو ما چند ماهی هست در حال انجامش بودیم و کاملا در مورد ان تحقیق به عمل امده و با سایت های دانلود زیادی در مورد آن صحبت کردیم که احتمال بسیار زیادی خیلی از این سرویس ها به سرورهای ما انتقال خواهد یافت و همان جور که تا به همین امروز مشتریان زیادی اعلام امادگی کردند و مشکلی از نظر تامین هزینه های سرور ها نخواهیم داشت اتفاقا تا چند هفته آینده به همین صورت با دوستان همکاری کنیم از 3 سرور به 6 سرور سرویس های کلود رو افزایش خواهیم داد.
ویرایش توسط shyton021 : September 7th, 2013 در ساعت 17:03
با FTP و CURL میشه این کار رو انجام داد - تقسیم منابع و استفاده از rewrite engine برای لینک ها - این کار رو 2 سال پیش به شخصه انجام دادم
در رابطه با تکنولوژی به کار رفته اگه توضیح بدید - چون ابری نیست این تکنولوژی - اگه هم باشه جای بسیار تقدیر داره - چون اوپن استک رو داره ناسا با سرمایه های میلیون دلاری حمایت میکنه
پخش کردن فایل ها سپس جمع کردن اونها به صور ت part to part یک روش منسوخ هست
امکان افزایش سرعت لیمیت شده وجود داره؟
مثلا تا 2مگابایت؟
سلام
شما مثبت نگاه کنید !
فرض رو بر این بذارید که این دوستمون تونستن 3 تا سرور رو به عنوان یک مینی کلود آماده کنند ! با هر تکنولوژی و سطح دانشی که دارند ! اصلا مهم نیست !
مهم این هست که ایشون میفرمایند نامحدود ! ماهی 35 هزارتومان
بنده کنجکاو هستم بدونم
1- دیتاسنتر محل ارائه کجا هست ؟
2-چه تعداد دیسک SAS با riad0 به هم وصل شدن روی هر سرور و چه مقدار فضای قابل دستیابی برای من به عنوان یوز هست ( نگران انتقال اطلاعات و پهنای باندی که من می خواهم اطلاعات رو از اون به سرور های شما منتقل کنم نباشید سرور من 100ترابایت با پورت 1 گیگابایت رو میتونه در اختیار من بذاره که برای 20 ترابایت اطلاعاتی که میخوام به سرویس شما منتقل کنم فقط میشه 1/5 کل ظرفیت )
شما وقتی که هر کاربر رو روی 4 مگابیت محدود کردید یعنی با 2 سایت بزرگ موزیکی که روی سرورهاتون دارید شبها روی مجموعه سرورهای شما حداقل 1.5 گیگابیت ترافیم وجود داره ( این را طبق تجربه هر روزه خودموندر خصوص سرورهای سیاتهای دانلود عرض میکنم و تعداد انکشن اونها ) پس باید حداقل پورت 10گیگابیت در دسترس داشته باشد که بتونید به سرویس به سایتهای بیشتر ادامه بدید
بنابراین روی سرور شما ظرفیت کافی برای انتقال اطلاعات من وجود داره
چون ما هم ظرفیت کافی رو داریم ( 1Gbps) شما هم که ما کل پهنای باند رو استفاده کنیم تازه میشه 1/10 ظرفیت شما !
پس لطفا اگر مشکلی نیست لینک سفارش ارسال بفرمائید تا بنده سفارش بدهم.
با افتخار پرچمدار رضایتمندی کاربران هستیم
مشاوره خرید سرور اختصاصی ، نصب و کانفیگ ، بهینه سازی و رفع مشکلات نرم افزاری سرور و سرویسهای اینترنتی
سلام
من پاسخ رو کاملنگرفتم
ضمنا شما اگر نظر سنجی میخواستید ایجاد کنید نباید در بخش فروش پست میزدید!
چی شد عقب نشیدینی کردید ؟
وقتی اسم نامحدود رو میارید یا باید پالیسی هاتون رو هم ذکر کنید یا اگر گفتید نامحدود دیگه شرط نداریم که فلان سایت آرشوی جدیدش رو میاره ! من سایت سراغ دارم پست و آرشیو خریده ظرف 1 ماه کل پست ها رو درج کرد در سایت جدید و آرشیو هم آپلود کرد ! ؟
با این سایت چه می کنید ؟ میگوئید این خلاف قوانین است !؟ یا سرویس می دهید ؟
با 18 ترابایت میخواهید هاست نامحدود بدهید ؟
با سرور پورت 200 میخواهید پهنای باند نامحدود بدهید؟
دوستان پیشنهاد میکنم از بالا نگه داشتن این تاپیک بی سر و ته که هیچ پایه و اساس فنی ، علمی و اقتصادی نداره خودداری کنید و بزارید در اعماق این سایت به فراموشی سپرده بشه که افرادی مثل ایشون از عناوین فریبنده به عنوان راهکاری برای بازاریابی استفاده نکند . در نهایت هم بفرمایند
تمیممون عوض شد میخواهیم حجمی ارائه کنیم !
اخه بنده خدا ! ایرانی جماعت متخصص کپی هست 4 تا اسم دیدی و استفادش رو روی کاغذ دیدید دلیل نمیشه برای شما عملی باشه !
شما حتما میدونید که کلود حداقل چیزی که نیاز داره Replication دائمی داده ها مثلا در فایل سیستم ZFS هست !
اصلا تا به حال تست کردید 2 سرو ررد استیشن داخل دیتاسنتر با چه سرعتی میتونن با هم ارتباط داشته باشند ؟
من به شخص 4 کلاس مختلف سرور و حدود 10 سرور رو تست کردم ! حداکثر همون پورت ارتباطی که به صورت گارانتی شده ارائه شده ! دیتاسنتر هنوز نتونسته ترافیکش رو تفکیک کنه
ببینم شما با 200 مگابیتی که هم داره دانلود و آپلود کاربر رو تامین میکنه میخواهید زیرساخت ارتباطی ابر کوچیک خودتون رو فراهم کنید ؟ با چند مگابیت
!
با افتخار پرچمدار رضایتمندی کاربران هستیم
مشاوره خرید سرور اختصاصی ، نصب و کانفیگ ، بهینه سازی و رفع مشکلات نرم افزاری سرور و سرویسهای اینترنتی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)