-
November 30th, 2012, 14:14
عضو انجمن
درخواست هاست برای سایت پربازدید (کیفیت مشابه هاست دی ال)
سلام دوستان ،
متاسفانه هاست دی ال هم داره تعطیل میکنه و باز هم مجبور به کوچ اجباری شدیم !
هاست با کیفیت عالی و آپ تایم و امنیت خوب میخوام .
10 گیگ هاست + 500 گیگ پهنای باند
صد درصد سی پنل + لایت اسپید
شرکت معتبر به همراه پشتیبانی بالا
اطلاعات و قیمت ماهیانه هر کدام از سرویس هاتون رو لطفاً بگید بهم .
بازدید بالای 50000 آی پی در روز - بیشترین آنلاین 500-600 نفر
مصرف 400 گیگ پهنای باند در ماه است .
الکسا سایت نزدیک 100 ایرانه
دوستان اگر سرویس دهنده خارجی خوبی واسم سراغ دارید هم بهم بگید.
به خاطر تجربه های تلخ گذشته اگر سرویس دهنده مناسب پیدا نکردم ، ترجیح میدم از خارج سرویس بگیرم.
------------------------------------
نتیجه گیری :
جهت کاربران و مدیران هاستینگها که الان وارد تاپیک شدن نتیجه گیری رو پایین زدم :
پی نوشت 1 : هاست رو 3 روز پیش منتقل کردم به https://clients.parsvps.net/cart.php?gid=21 - روز اول 20 دقیقه آپدیت نرم افزاری داشتند که سایت من داون شده بود .
پی نوشت 2 : 2 روزه اول کند بود و سکته داشت هاست . ولی با پشتیبانی که صحبت کردم، بررسی کردن و روز سوم اوکی کردن! بزنم به تخبته الان سرعتش عالی شده. سرعت پاسخگویی به تیکت هم مناسبه .
پی نوشت 3 : پس از 10 روز پارس وی پی اس سرور جدید از xlhost آمریکا گرفتن که کیفیتش خیلی عالی شده و تا الان سرویس عالیه .
ویرایش توسط hasun : December 13th, 2012 در ساعت 21:16
دلیل: پی نوشت 3
-
-
November 30th, 2012 14:14
# ADS
-
December 2nd, 2012, 12:05
عضو انجمن
پاسخ : درخواست هاست برای سایت پربازدید (کیفیت مشابه هاست دی ال)
با سلام
بنده نه فروشنده هاست هستم نه درو رو بره فروش هاست خواهیم رفت
2 گزینه خدمتتون عرض میکنم خواهشا" توجه کنید
1.شما الان از HOstdl میخواید نقل مکان کنید به دلایلی که کاری باهاش نداریم ولی بهتون اطمینان میدم بازم برای همچین سایت هایی بخواید هاست اشتراکی بگیرید مجبور به انتقال مجدد هستید چون تا حدودی هر هاستیگی حاضر به ارائه خدمات به شما هست یا اینکه قیمت بسیار بالایی ازتون بگیره . پس اگه دنبال یه هاست اشتراکی با قسمت متوسط به پایین هستید همین جا بهتون قول میدم که در 1-2 ماه اخیر بازم تاپیکی واسه انتقال مجدد ازتون خوام دید
2.بنده نمیخوام نه هزینه بسیار زیادی رو بهتون وارد کنم نه اینکه مشکلاتی مثل انتقال و جابجایی همیشگی رو براتون داشته باشه بهتره از یکی از فروشنده های معتبر سرورمجازی لینوکس گرفته درسته که مقداری هزینه هاتون بالا میره ولی مطمئن باشید برای سایت شما یا سرور مجازی یا حتی سرور اختصاصی جوابگو هست پس برای اینکه همیشه در حال انتقال نباشید سعی کنید یک سرور مجازی بگیرید
البته اگه دنبال همون قیمت Hostdl باشید به هیچ وجه بهش نخواهید رسید از اون فکر بیاید بیرون که یه هاست یا سرور مجازی با همون قیمت گیرتون بیاد با همون کیفیت کمی هزینه هاتون بالا خواهد رفت ولی خوب ارزششو داره
ولی اگه بازم اسرار دارید که هاست اشتراکی استفاده کنید بنده سایت های زیر رو بهتون پیشنهاد میکنم
http://mizbansite.com/
IRHostCo - پشتیبانی
رسانگار - راهکارهای مدیریت روابط سازمانی
موفق باشید
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
تعداد تشکر ها ازbabelirani به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2012, 12:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iMohsen
والا ما جرئت نمی کنیم با این قیمتای هاست دی ال اصلا آفر بدیم به کسی:D - به چند نفر پیشنهاد دادم برخورد خوبی نداشتند ترجیح دادم طبق روال عادی تبلیغ کنیم و مشتری بگیریم .
البته الان هم مشتری پر بازدید با حدود 600~500 تا آنلاین در زمان پیک مصرف و بازدید روزانه بالای 60 هزار تا داریم . ولی خب سرویس خوب میگیرن و پول هم خوب میدن .
اما از نظر پهنای باند اطمینان دارم . چون برای یک سیستم پیامک و انتقال پیام بین 2 نقطه در کشور استفاده کردم . پینگ نقاط در اینترانت بین 0.1 تا 0.5 میلی ثانیه بود . در حالی که همین نقاط از طریق اینترنت پینگشون بالای 180 میلی ثانیه بود . ضمن این که درخواست از اینترانت اصلا از کشور خارج نمیشه . فقط تنها ایرادی که وجود داره اینه که dns ها باید حتما روی .ir ست بشن .
منم آمارم همین قدره . 500-600 تا آنلاین میگره . و بالای 40 هزار تا بازدید داریم .
البته 400 گیگ الان پهنای باند مصرف داریم .
آفرتون چقدره ؟
-
-
December 2nd, 2012, 13:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
babelirani
با سلام
بنده نه فروشنده هاست هستم نه درو رو بره فروش هاست خواهیم رفت
2 گزینه خدمتتون عرض میکنم خواهشا" توجه کنید
1.شما الان از HOstdl میخواید نقل مکان کنید به دلایلی که کاری باهاش نداریم ولی بهتون اطمینان میدم بازم برای همچین سایت هایی بخواید هاست اشتراکی بگیرید مجبور به انتقال مجدد هستید چون تا حدودی هر هاستیگی حاضر به ارائه خدمات به شما هست یا اینکه قیمت بسیار بالایی ازتون بگیره . پس اگه دنبال یه هاست اشتراکی با قسمت متوسط به پایین هستید همین جا بهتون قول میدم که در 1-2 ماه اخیر بازم تاپیکی واسه انتقال مجدد ازتون خوام دید
2.بنده نمیخوام نه هزینه بسیار زیادی رو بهتون وارد کنم نه اینکه مشکلاتی مثل انتقال و جابجایی همیشگی رو براتون داشته باشه بهتره از یکی از فروشنده های معتبر سرورمجازی لینوکس گرفته درسته که مقداری هزینه هاتون بالا میره ولی مطمئن باشید برای سایت شما یا سرور مجازی یا حتی سرور اختصاصی جوابگو هست پس برای اینکه همیشه در حال انتقال نباشید سعی کنید یک سرور مجازی بگیرید
البته اگه دنبال همون قیمت Hostdl باشید به هیچ وجه بهش نخواهید رسید از اون فکر بیاید بیرون که یه هاست یا سرور مجازی با همون قیمت گیرتون بیاد با همون کیفیت کمی هزینه هاتون بالا خواهد رفت ولی خوب ارزششو داره
ولی اگه بازم اسرار دارید که هاست اشتراکی استفاده کنید بنده سایت های زیر رو بهتون پیشنهاد میکنم
http://mizbansite.com/
IRHostCo - پشتیبانی
رسانگار - راهکارهای مدیریت روابط سازمانی
موفق باشید
ممنون دوست عزیز ،
ترجیح میدم سرور مجازی هم بگیرم مدیریت شده و با پشتیبانی بگیرم . چون من تخصصی ندارم .
برای همین اصرارم به هاست اشتراکیه . قبلاً زیاد وی پی اس گرفتم . پشتیبانیش خیلی بده !
با میزبان سایت صحبت کردم ، گفت ارائه نمیدیم . پر شده سرور .
رسانگار سرویس های کوچیک داره ، به کار ما نمیاد .
به IRHostCo الان ایمیل زدم که ببینم سایت من رو میزبانی میکنند .
-
تعداد تشکر ها از hasun به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2012, 13:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mr_samyar
دوستان این شرکت نت افراز نه تلفن شرکت رو جواب میده و نه گفتگوی آنلاین....
اینکه از حالا اینجوریه وای به حال اینکه بخواهیم باهش کار کنیم.
من دیروز برای یکی از سایت های کوچیکم ازش سرویس گرفتم . امروز جابه جا کردن برام تا ببینم چی میشه . شنیدم برای سایت های کوچیک آپ تایم خوبی داره .
ولی این سایت اصلیمو میزبانی نکردن ، پکیج الماس2 رو گفتن نهایتاً تا 35000 آی پی بازدید جواب میده . سایت من بالای 40000 تا آی پی بازدید داره .
-
-
December 2nd, 2012, 13:53

نوشته اصلی توسط
hasun
من دیروز برای یکی از سایت های کوچیکم ازش سرویس گرفتم . امروز جابه جا کردن برام تا ببینم چی میشه . شنیدم برای سایت های کوچیک آپ تایم خوبی داره .
ولی این سایت اصلیمو میزبانی نکردن ، پکیج الماس2 رو گفتن نهایتاً تا 35000 آی پی بازدید جواب میده . سایت من بالای 40000 تا آی پی بازدید داره .
جناب جای خوبی پسدا کردید یک خبر خم به من بده
دربدر شدیم بخدا
-
-
December 2nd, 2012, 14:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
beh11111
جناب جای خوبی پسدا کردید یک خبر خم به من بده
دربدر شدیم بخدا
راستش چند نفر اوکی دادن ولی سایتای پربازدید ندارن و من موندم که ریسک کنم یا نه
اگر جابه جا کردم و خوب بود بهتون اطلاع میدم .
-
-
December 2nd, 2012, 14:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hasun
منم آمارم همین قدره . 500-600 تا آنلاین میگره . و بالای 40 هزار تا بازدید داریم .
البته 400 گیگ الان پهنای باند مصرف داریم .
آفرتون چقدره ؟
وب سایت در مورد چی هست ؟ مصرف پهنای باند بیشتر بر اساس چی هست ؟ فایل دانلود میکنن یا نه تصویر و فایلهای الحاقی صفحات وب هستند ؟
در صورت امکان آدرس وب سایتی که قصد دارید انتقال بدید به صورت خصوصی ارسال بفرمایید .
-
تعداد تشکر ها از iMohsen به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2012, 17:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hasun
ممنون دوست عزیز ،
ترجیح میدم سرور مجازی هم بگیرم مدیریت شده و با پشتیبانی بگیرم . چون من تخصصی ندارم .
برای همین اصرارم به هاست اشتراکیه . قبلاً زیاد وی پی اس گرفتم . پشتیبانیش خیلی بده !
به IRHostCo الان ایمیل زدم که ببینم سایت من رو میزبانی میکنند .
سلام
دوست عزیز
از شما دعوت میکنم مشخصات سرویس مورد نیاز خودتون رو از طریق بخش فروش در پورتال کاربران ارسال و استعلام نمائید
همانطور که در تاپیک قبلا عرض کردیم پهنای باند سرویس ها بسته به نیاز شما تا ترابایت قابل افزایش هست
ضمنا این هاست اشتراکی هست اما مخصوص وب سایتهای پر بازدید ! و چون تعداد وب سایت مشخصی روی سخت افزار و شبکه با کیفیت و هارد دیسک های اس اس دی قرار داده کیفیت آنها تضمین شده است .
ما ترجیح میدیم همون طور که در گذشته فقط با کیفیت و پاسخ گویی صادقانه شناخته شدیم سابقه خودمون رو به خاطر چند 10 هزار تومان در ماه خراب نکینم
پس وقتی ادعا میکنیم توانایی میزبانی وب سایتهای بزرگ را داریم حتما تمهیدات لازم رو برای پاسخ گویی به این نیاز در نظر گرفته ایم
امیدواریم تجربه خوبی با سرویس های رسانگار داشته باشید
-
-
December 2nd, 2012, 17:24

نوشته اصلی توسط
wanener
سلام
دوست عزیز
از شما دعوت میکنم مشخصات سرویس مورد نیاز خودتون رو از طریق بخش فروش در پورتال کاربران ارسال و استعلام نمائید
همانطور که در تاپیک قبلا عرض کردیم پهنای باند سرویس ها بسته به نیاز شما تا ترابایت قابل افزایش هست
ضمنا این هاست اشتراکی هست اما مخصوص وب سایتهای پر بازدید ! و چون تعداد وب سایت مشخصی روی سخت افزار و شبکه با کیفیت و هارد دیسک های اس اس دی قرار داده کیفیت آنها تضمین شده است .
ما ترجیح میدیم همون طور که در گذشته فقط با کیفیت و پاسخ گویی صادقانه شناخته شدیم سابقه خودمون رو به خاطر چند 10 هزار تومان در ماه خراب نکینم
پس وقتی ادعا میکنیم توانایی میزبانی وب سایتهای بزرگ را داریم حتما تمهیدات لازم رو برای پاسخ گویی به این نیاز در نظر گرفته ایم
امیدواریم تجربه خوبی با سرویس های رسانگار داشته باشید
الان شما نمونه سایت پربازدید
که هاست کردید
رو ادرس میدید؟
-
-
December 2nd, 2012, 20:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hasun
ممنون دوست عزیز ،
به irhostco الان ایمیل زدم که ببینم سایت من رو میزبانی میکنند .
با سلام
دوستانی در همین انجمن هستن که vps میفروشن و شما میتونید با هزینه ی کمی ازشون پشتیبانی خوب + مدیریت خوب انتظار داشته باشید خواستید بهتون چند نفر از دوستان رو معرفی میکنم
ولی در واقع سایت هایی مثل شما نیاز به سرور اختصاصی دارن ولی خوب حتما" شما چندان درامدی از سایت ندارید که دور و بر سرور اختصاصی نرفتید
رسانگار سرور های بزرگتری هم میتونه بهتون ارئه بده
ما خودمون الان 5 سایتمون روی یک سرور اختصاصی هستش یکم هزینه بردار شده ولی خوب می ارزه
ویرایش توسط babelirani : December 2nd, 2012 در ساعت 20:22
-
تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید