دوستان این شرکت نت افراز نه تلفن شرکت رو جواب میده و نه گفتگوی آنلاین....
اینکه از حالا اینجوریه وای به حال اینکه بخواهیم باهش کار کنیم.
من دیروز برای یکی از سایت های کوچیکم ازش سرویس گرفتم . امروز جابه جا کردن برام تا ببینم چی میشه . شنیدم برای سایت های کوچیک آپ تایم خوبی داره .
ولی این سایت اصلیمو میزبانی نکردن ، پکیج الماس2 رو گفتن نهایتاً تا 35000 آی پی بازدید جواب میده . سایت من بالای 40000 تا آی پی بازدید داره .
سلام
من بالاخره تصمیم گرفتم هاست اصلی سایت را از irhostco بگیرم و هاست دانلود را به یک سرور مجازی نیمه مدیریت شده ببرم
من توی نت افراز با سرویس الماس 2 هم سایتم جوابگو نبود که به هاست دی ال انتقال دادم
دیشب کارهای انتقال انجام شد و امروز نیم سرورهای جدید را ست کردم اگر دوست داشتی صبر کن تا سایت بیاد بالا تا بگم آیا irhostco جوابگو هست یا نه
البته خودشون که می گفتن جوابگو هست-خدا کنه جواب بده دوباره دربدر نشم
اتفاقا چون مصرف پهنای باند زیاد دارید بهتره که به سرور های داخل ایران منتقل کنید . با استفاده از اینترانت کشوری در دیتاسنتر های داخلی میتونید مصرف پهنای باند و هزینه پهنای باند رو بیش از 50% کاهش بدید .
چون اینترانت در سراسر کشور در دسترس هست و هزینه پهنای باند مصرفی در اون خیلی کمتر از پهنای باند اینترنتی هست .
والا ما جرئت نمی کنیم با این قیمتای هاست دی ال اصلا آفر بدیم به کسی:D - به چند نفر پیشنهاد دادم برخورد خوبی نداشتند ترجیح دادم طبق روال عادی تبلیغ کنیم و مشتری بگیریم .
البته الان هم مشتری پر بازدید با حدود 600~500 تا آنلاین در زمان پیک مصرف و بازدید روزانه بالای 60 هزار تا داریم . ولی خب سرویس خوب میگیرن و پول هم خوب میدن .
اما از نظر پهنای باند اطمینان دارم . چون برای یک سیستم پیامک و انتقال پیام بین 2 نقطه در کشور استفاده کردم . پینگ نقاط در اینترانت بین 0.1 تا 0.5 میلی ثانیه بود . در حالی که همین نقاط از طریق اینترنت پینگشون بالای 180 میلی ثانیه بود . ضمن این که درخواست از اینترانت اصلا از کشور خارج نمیشه . فقط تنها ایرادی که وجود داره اینه که dns ها باید حتما روی .ir ست بشن .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)