تشکر اقای کوهی
الان ساعت 6 صبح هست و تماس تلفنی گرفتن و به محض این که متوجه شدن من ابیور انتی هک دارم راهنمایی کردن و تونستم سرور رو روشن کنم و اقدام به بکاپ گیری کنم
تشکر اقای کوهی
الان ساعت 6 صبح هست و تماس تلفنی گرفتن و به محض این که متوجه شدن من ابیور انتی هک دارم راهنمایی کردن و تونستم سرور رو روشن کنم و اقدام به بکاپ گیری کنم
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
با سلام خدمات همی دوستان من خودم هم از آقای رضا کوهی سرور داشتم اما این مشکل واقعان دسته آقای کوهی نیست . همین که ایشون هنوز هم اینجاست و جواب گو هست نهسون دهاندی معرفته ایشونه . دوستان همه از سرور هاشون بک اپ تهیه کنن ممنون . آقای رضا کوهی میتونن تل رو هم خاموش کنن اما این کارو نکردن . با تشکر
ویرایش توسط rezahd : August 26th, 2012 در ساعت 06:21
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
انشا الله مشکل بطور کامل بر طرف شه
آقای کوهی و آقای پارسیان
از لینک زیر میشه تمدید زد به سرور ها :
https://www.ovh.com/fr/cgi-bin/order/renew.cgi
اما لطفا رسیدگی کنید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
من هم با آقای کوهی و هم با آقای پارسیا ن و هم خودم تست کردم در مرحله آخر پرداخت ایدی و پسورد biling میخواد که از ovh حذف شده به جز این شخص هیچکس نمیتونه پرداخت بزنه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)