-
December 21st, 2011, 11:57
پاسخ : اتحادیه مجازی فروش هاستینگ
با دروود
این که یک اتحادیه داشته باشیم تنها با بازار خراب و اقتصاد نا بسامان ایران همخوانی دارد وگرنه من ندیده ام که در جایی،بخواهند همه بهای یک سری ویژه از خدمات/محصولات را هم رده کنند!!به هر روی فاکتور های زیادی در تعیین بهای یک کالا.خدمات به کار می روند که نمی توان همه را رک محدوده بهایی قرار داد!
شاید راه حل این باشد که تنها محدوده ای برای خدمات/کالا ها مخضی کنیم و سپس هر سرویس دهنده ای بر اساس پارامتر های مورد نظر خودش،بهای خدمات/کالا ها خود را مشخص نماید
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedan
since 2009
-
تعداد تشکر ها از saeed25 به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2011 11:57
# ADS
-
December 21st, 2011, 12:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saeed25
با دروود
این که یک اتحادیه داشته باشیم تنها با بازار خراب و اقتصاد نا بسامان ایران همخوانی دارد وگرنه من ندیده ام که در جایی،بخواهند همه بهای یک سری ویژه از خدمات/محصولات را هم رده کنند!!به هر روی فاکتور های زیادی در تعیین بهای یک کالا.خدمات به کار می روند که نمی توان همه را رک محدوده بهایی قرار داد!
شاید راه حل این باشد که تنها محدوده ای برای خدمات/کالا ها مخضی کنیم و سپس هر سرویس دهنده ای بر اساس پارامتر های مورد نظر خودش،بهای خدمات/کالا ها خود را مشخص نماید
اگه توجه کنید تو گفته های اول گفتم که نسبت به سرویس دهی که میده قیمت بده . نمیشه که همشون یکسان باشن شاید یکی یه سرور خیلی پایینی داره و سرویس دهیش پایین هست نمی تونه که قیمت بالا یزنه
-
تعداد تشکر ها از vps-baran.ir به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2011, 12:41
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازm2n به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2011, 12:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsvps
ما باید از مدیران انحمن بخواهیم که نظارت بر روی فروش محصولات در این انجمن داشته باشند .
و شرکت هایی که میان و قیمت های خیلی پایین برای سرور مجازی میذارند جلوشون گرفته بشه. قوانینی بزارید تا ما هم بتونیم قیمت های خومون در سایت مطرح کنیم . من خودم چند بار خواستم تا تاپیک ایجاد کنم و محصولات خودم معرفی کنم اما این قیمت های 6000 تومانی که می دیدم منصرف می شدم
دوست عزیز
من خودم دیدم اون هایی که افرهای 6000 تومانی و ... می گزاشتند بعضی ورشکست شدند و بعضی بعد چند ماه خبری ازشون نبود
-
تعداد تشکر ها از HADNEZ-ICT به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2011, 13:05
عضو انجمن
آخه دوست من شما فرض بکن بنده شرکت دارم . ۶ نفر توش کار میکنه ، و ساعت کاریمون اداری هست.
حالا سرور من ۴ گیگ رم داره . ولی من پول حقوق کارکنانم رو ، هزینهٔ شرکت رو ، مخارج تبلیغات رو ، مالیات رو ، هزینهٔ تحقیقات رو و سود خودم رو از قیمتی که میدم در میارم .
اون طرف یه نفر ۱۸-۱۹ ساله میاد یه سرور میگیره ۱۶ گیگ رم ، بی کار هم هست ۱۸ ساعت روزی پشت کامپیوتر میشینه جواب اینو اونو میده(اگر چه تخصصی نباشه) مثل همین موضوع آقای دکتر .
حالا شما بیا مقایسه کن بگو به کدوم سر چی میخوای به عنوان صنف قیمت بعدی !!!
دونه دونه همرو از همهٔ لحاظ نمیشه تحت نظارت بگیرید که !
ولش کنید این کار رو ، هر کس کار خودشو خوب انجام بده مشتری میاد . شما به جای صنفو اینا ، فکرتو بچرخون ببین چطور تبلیغات میتونی بکنی ، چطور این لشگر شکست خوردرو که هر دفعه بده ۲ ماه از دست این فروشندههای فصلی پخش میشن رو جم آوری کنی . راز موفقیت اونجاست آقایون . تاکتیک فروش میگن به این ، ذهن خلّاق میگن به این . باید بدونی دامتو کجا پهن کنی که ماهی گیرت بیفته . حالا هی بگید باید شکارچیهای کنار برکه رو قدغن کنیم که صدای تفنگ ماهی هارو فراری میده ... نه ! کسی که بلده ، روزیشو خوب میتونه از همین برکه به دست بیاره . منتها با روش ، سیستم ، برنأمه ریزیه درست و یک ذره ذهن خلّاق.
تو این جور بازارهای بی درو پیکر(wht.ir)-"که قبلان هم گفتم به بازار هاست هیچ ربطی نداره"- روال کار برای مقابل با ارزون فروشها به این صورت هست : در اون بازار چند نفر قدر هستند ، ۱-۲ تا جوجه ارزون فروش که میاد وسط ، اونا قیمتشو میارن پائین ...۱ هفته ۲ هفته خودشون ضرر میکنن ولی اجازهٔ نفس کشیدن به ارزون فروشها نمیدن ، والسلام . طرف که رفت دوباره قیمتها عادی میشه . متاسفانه اونجور قدر هم که نیست تو بازار wht.ir
پس هرکس به فکر خودش باید باشه و به بهترین نحو باید این شرایط رو با کمی ذکاوت به نفع خودش عوض کنه .
میدونید کاری که آقای دکتر کرد چی بود . زحمت جم آوری رو کشید ، گذاشت در اختیار شما . باقیش دیگه هوش شماست که این ۱۰۰ تا vps دربدر شدند رو جمع کنید . شکار آسون مثل آهوی زخمی.
به نظر من به جای اینکه جمع بشوید برای دیگران تعیین تکلیف بکنید ، باید بشینید برای خودتون و آیندهٔ تجاری تون تعیین تکلیف بکنید
بازم سرتونو درد آوردم عذر میخوام
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازcartman10mpi به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2011, 13:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HADNEZ-ICT
دوست عزیز
من خودم دیدم اون هایی که افرهای 6000 تومانی و ... می گزاشتند بعضی ورشکست شدند و بعضی بعد چند ماه خبری ازشون نبود
اره چاره ای جز فرار ندارن
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------

نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
به نظر من به جای اینکه جمع بشوید برای دیگران تعیین تکلیف بکنید ، باید بشینید برای خودتون و آیندهٔ تجاری تون تعیین تکلیف بکنید
موفق باشید
قرار نیست ما تعیین تکلیف کنیم قراره ما بتونیم جلوی کسانی که کم فروشی یا گران فروشی رو بگیریم که مشکلی نداشته باشن . ولی با این حال . قیمت رو خود فروشنده تعیین می کنه . چون خودش می دونه سروری که خریده واقعا ارژشش چه قدره .
ما وقت تعیین صلاحیت فروشنده و سابقه کارش رو میگیم که کسی که خریداره . بتونه درست انتخاب کنه . نه اینکه یه جایی قیمت پایین دید بگه اره این قیمتش خوبه .
-
تعداد تشکر ها از vps-baran.ir به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2011, 14:19
عضو جدید
سلام ، به نظر من کار بسیار خوبیه ! اما اگه شدنی بشه ! خیلی خوبه !
ویستا وی پی اس - ارائه دهنده سرورهای مجازی با کیفیت و دارای تضمین آپتایم
99.9 درصد تضمین
-
تعداد تشکر ها از vistavps-co به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2011, 14:26

نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
آخه دوست من شما فرض بکن بنده شرکت دارم . ۶ نفر توش کار میکنه ، و ساعت کاریمون اداری هست.
حالا سرور من ۴ گیگ رم داره . ولی من پول حقوق کارکنانم رو ، هزینهٔ شرکت رو ، مخارج تبلیغات رو ، مالیات رو ، هزینهٔ تحقیقات رو و سود خودم رو از قیمتی که میدم در میارم .
اون طرف یه نفر ۱۸-۱۹ ساله میاد یه سرور میگیره ۱۶ گیگ رم ، بی کار هم هست ۱۸ ساعت روزی پشت کامپیوتر میشینه جواب اینو اونو میده(اگر چه تخصصی نباشه) مثل همین موضوع آقای دکتر .
حالا شما بیا مقایسه کن بگو به کدوم سر چی میخوای به عنوان صنف قیمت بعدی !!!
دونه دونه همرو از همهٔ لحاظ نمیشه تحت نظارت بگیرید که !
ولش کنید این کار رو ، هر کس کار خودشو خوب انجام بده مشتری میاد . شما به جای صنفو اینا ، فکرتو بچرخون ببین چطور تبلیغات میتونی بکنی ، چطور این لشگر شکست خوردرو که هر دفعه بده ۲ ماه از دست این فروشندههای فصلی پخش میشن رو جم آوری کنی . راز موفقیت اونجاست آقایون . تاکتیک فروش میگن به این ، ذهن خلّاق میگن به این . باید بدونی دامتو کجا پهن کنی که ماهی گیرت بیفته . حالا هی بگید باید شکارچیهای کنار برکه رو قدغن کنیم که صدای تفنگ ماهی هارو فراری میده ... نه ! کسی که بلده ، روزیشو خوب میتونه از همین برکه به دست بیاره . منتها با روش ، سیستم ، برنأمه ریزیه درست و یک ذره ذهن خلّاق.
تو این جور بازارهای بی درو پیکر(wht.ir)-"که قبلان هم گفتم به بازار هاست هیچ ربطی نداره"- روال کار برای مقابل با ارزون فروشها به این صورت هست : در اون بازار چند نفر قدر هستند ، ۱-۲ تا جوجه ارزون فروش که میاد وسط ، اونا قیمتشو میارن پائین ...۱ هفته ۲ هفته خودشون ضرر میکنن ولی اجازهٔ نفس کشیدن به ارزون فروشها نمیدن ، والسلام . طرف که رفت دوباره قیمتها عادی میشه . متاسفانه اونجور قدر هم که نیست تو بازار wht.ir
پس هرکس به فکر خودش باید باشه و به بهترین نحو باید این شرایط رو با کمی ذکاوت به نفع خودش عوض کنه .
میدونید کاری که آقای دکتر کرد چی بود . زحمت جم آوری رو کشید ، گذاشت در اختیار شما . باقیش دیگه هوش شماست که این ۱۰۰ تا vps دربدر شدند رو جمع کنید . شکار آسون مثل آهوی زخمی.
موفق باشید
قرار نیست پول کارمندان یک شرکت از طریق گرانفروشی (البته جسارت نباشه و جواب اون جمله رو فقط عرض میکنم ) در بیاد
مشتری چه گناهی کرده که باید هم هزینه سرویس بده هم هزینه ای برای کارمندان یک شرکت
قیمت ها بازه ای تعریف شوند بهتر است.
تغییر نام گروه طراح و توسعه ...
-
تعداد تشکر ها ازplastic به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2011, 15:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
plastic
قرار نیست پول کارمندان یک شرکت از طریق گرانفروشی (البته جسارت نباشه و جواب اون جمله رو فقط عرض میکنم ) در بیاد
مشتری چه گناهی کرده که باید هم هزینه سرویس بده هم هزینه ای برای کارمندان یک شرکت
قیمت ها بازه ای تعریف شوند بهتر است.
کسی که گران میفروشه مشتریش کمتره و به خودش مربوط میشه که مشتریش کم باشه یا زیاد !
من فکر می کنم این سیستم شما با هدف جلوگیری از گران فروش می خواد وارد بشه (که حمایت بشه) ولی در اخر از ارزان فروشی جلوگیری کنه
-
تعداد تشکر ها ازMohammad_reza به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2011, 15:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
کسی که گران میفروشه مشتریش کمتره و به خودش مربوط میشه که مشتریش کم باشه یا زیاد !
من فکر می کنم این سیستم شما با هدف جلوگیری از گران فروش می خواد وارد بشه (که حمایت بشه) ولی در اخر از ارزان فروشی جلوگیری کنه

این شد حرف حساب
-
تعداد تشکر ها از HADNEZ-ICT به دلیل پست مفید