صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 61

موضوع: این مشکل آیا نباید پیگیری بشه؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    113
    تشکر تشکر شده 
    75
    تشکر شده در
    54 پست

پیش فرض پاسخ : این مشکل آیا نباید پیگیری بشه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen1 نمایش پست ها
    بحثی با شما ندارم.
    خوشحال میشم پیگیری کنید
    سایر موارد هم که مربوط به شما میشه از امروز استارت می خوره...

شما مناتظر بمون بخاطر عدم انجام تعهدت که تو قرارداد ما هست 1 سال موظفی بخاطر پولی که گرفتی به ما سرویس بدی و زدی پنل رو بستی در حالیکه تو زمان قرارداد هیچ تخلفی از ما صورت نگرفته باید در دادسرا پاسخگو باشی من همین فردا به جرم عدم رعایت مفاد قرارداد زا شما شکایت میکنم وقانونا باید پاسخگو باشی هیچ حرف اضافی نزن و فقط منتظر باش اخطاریه دادگاه بیاد و بیای پاسخگو باشی

مرتیکه....

2. تعداد تشکر ها از هاست برتر به دلیل پست مفید

عضو انجمن parsibox آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    389
    تشکر شده در
    223 پست

به به جناب دانا که تخصص در پیدا کردن خودشیرین داره! سلام علیکم ، طاعات و عبادات قبول
    با بچه 10ساله که صحبت نمیکنی برادر؟! خیلی ادعات میشه! شخصا وقت کردی تو تایم فراغت تشریف بیار گرگان ، من شخصا حاضرم باهات گفتگو فنی داشته باشم! نگران جا و مکان نباش ، اینجا هتل 5ستاره نداریم ولی 4ستاره واست میگیرم راحت باشی ، ببینم این همه ادعا واقعا تو عمل چی میگه؟!یک ساله اومدی تو این کار فکر کردی کجای دنیا رو گرفتی؟!از تو گنده تر هاش همچین ادعاهایی که شما میکنی رو نکردند!خیلی وقت بود دوست داشتم یه صحبتی باهات داشته باشم، هم تو کد نویسی ادعات میشه!حالا هم اس ام اس! گل پسر جواب این جملات من رو حضوری تشریف بیار گرگان با خرج من ، حضوری بده چون واقعا من خیلی مشتاقم این همه مغر متفکر رو حضوری ببینم!
    اولا بلیط رفت برگشت هواپیما بگیر و هتل را رزرو کن برای بعد از ماه رمضون من خدمتتون میرسم چون کارایی کردم که شما توی خواب هم نمیبینی و اینقدر به دانشی که دارم مطمئن هستم که حاضرم بیام اونجا توی محله ی خودتون اطلاعاتم را به رخت بکشم
    شما واژه ای به نام p-r-o-x-y server در مورد پیامک میدونی چی هست؟
    شما که اینقدر ادعا میکنی من از ۲۰۰۰ خط ۱۲ رقمی میفروشم
    اگه راست میگی یک خط ۱۲ رقمی ۲۰۰۰ برو بخر ببین بهت میدن یا نمیدن!
    و آخرین حرفی که میزنم این هست دوست عزیز من اصلا در زمینه پیام کوتاه خودم تنها نیستم و ۲۰ نفر دیگه بامن همراه هستند که هر کدومشون دانششون در زمینه ی خاصی هست من فقط یک کد نویس ساده هستم و هیچ ادعایی هم ندارم و هیچ موقع قصد خود شیرین کردن نداشتم
    =============
    من خودم شخصا با آقای چلبی صحبت داشتم و من را میشناسن بهشون سلام مخصوص برسونید و بگیر تا ۱۵ روز دیگه چیزی که خواسته بودند را براشون ارسال میکنم
    ما با آقای چلبی بسیار رابطه ی خوبی داریم و حتی کدهای php که برای نمونه به متشری ها میدن را هم ما براشون اصلاح کردیم!!آقایی که ادعا میکنی که فلان و فلان .... برو از خودشون بپرس
    =====================
    امروز وب سرویس ۱۰۰۰ وصل هست و هر کسی میخواد میتونه پیامکش را بزنه و ببینه میرسه یا نمیرسیه و کلا دعوایی که الکی و بیخودی راه اندازی شده را بخوابونید.
    بالاخره مشکل هست پیش میاد سرور همین ۲۰۰۰ با این همه تعریف که ازش مکنند برخی شب ها قطع میشه حالا این وضعیت در خطوط ۱۰۰۰ بیشتر هست و موردی هم نداره بالاخره اینجا ایران هست و امکاناتی که در اختیار داریم محدود هست
    ما هم گله ای نداریم و این مشکلات را پای سرعت خوبش در ارسال پیامک میزاریم.
    09132677411 محسن داوری برنامه نویس PHP , NODEJS
    ارائه ی نمایندگی و پنل ارسال پیام کوتاه
    پنل رایگان پیام کوتاه برای مساجد و هیئت های مذهبی

4. تعداد تشکر ها از parsibox به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    113
    تشکر تشکر شده 
    75
    تشکر شده در
    54 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط parsibox نمایش پست ها
    اولا بلیط رفت برگشت هواپیما بگیر و هتل را رزرو کن برای بعد از ماه رمضون من خدمتتون میرسم چون کارایی کردم که شما توی خواب هم نمیبینی و اینقدر به دانشی که دارم مطمئن هستم که حاضرم بیام اونجا توی محله ی خودتون اطلاعاتم را به رخت بکشم
    و آخرین حرفی که میزنم این هست دوست عزیز من اصلا در زمینه پیام کوتاه خودم تنها نیستم و ۲۰ نفر دیگه بامن همراه هستند که هر کدومشون دانششون در زمینه ی خاصی هست من فقط یک کد نویس ساده هستم و هیچ ادعایی هم ندارم و هیچ موقع قصد خود شیرین کردن نداشتم
    =============
    من خودم شخصا با آقای چلبی صحبت داشتم و من را میشناسن بهشون سلام مخصوص برسونید و بگیر تا ۱۵ روز دیگه چیزی که خواسته بودند را براشون ارسال میکنم
    ما با آقای چلبی بسیار رابطه ی خوبی داریم و حتی کدهای php که برای نمونه به متشری ها میدن را هم ما براشون اصلاح کردیم!!آقایی که ادعا میکنی که فلان و فلان .... برو از خودشون بپرس
    =====================
    امروز وب سرویس ۱۰۰۰ وصل هست و هر کسی میخواد میتونه پیامکش را بزنه و ببینه میرسه یا نمیرسیه و کلا دعوایی که الکی و بیخودی راه اندازی شده را بخوابونید.
    بالاخره مشکل هست پیش میاد سرور همین ۲۰۰۰ با این همه تعریف که ازش مکنند برخی شب ها قطع میشه حالا این وضعیت در خطوط ۱۰۰۰ بیشتر هست و موردی هم نداره بالاخره اینجا ایران هست و امکاناتی که در اختیار داریم محدود هست
    ما هم گله ای نداریم و این مشکلات را پای سرعت خوبش در ارسال پیامک میزاریم.
    شمایی که ادعا میکنی با نمایندت هیچ رابطه ای نداری ویهیچ کمکی هم نمیتونی بکنی حرفات اسپم محسوب میشه اگر کاری هم با اقای مسعودی عزیز دارید برید مستقیم باخودشون صحبت کنید اینجا چت روم نیست.
    من از روی اشنایی که باهاتون داشتم خواستم کمکی بکنید که دیدم...

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

درود بر دانای کل ،
    ماشالله سن و سالی به هم زدی ولی هنوز مثل بچه ها با کسی بحث میکنی!
    از توهم در بیا! چشماتو باز کن ، خوب اطرافتو نگاه کن!
    فکر کردی فقط خودت تو ایران از پروکــــــسی سرور سرت میشه؟! فکر کردی فقط خودت راه آتیه رو یاد داری؟! فکر کردی فقط خودت کد نویسی؟! این همه مهندس و دکتر بیکار نشستن فقط جناب این کارهارو یاد داری! بابا ایول ! دست ما رو هم بگیر! یه تایم بزار بیایم شاگردیتون چهارتا چیز یاد بگیریم! تو دانشگاه که این هارو یاد ندادن ، فقط شما هستی که تو ایران میدونی ما باید بیایم شاگردی!
    حیف که این تاپیک چیز دیگست!مسائل بحث و دانش فنی مربوط به اینجا نیست که بخوام در موردت صحبت کنم! خارج از قوانین انجمن هست!
    ترجیح میدم حضوری مباحثه کنم!
    به حرفهای بچه گونه که من فلان دارم تو نداری دلت بسوزه جوابی داده نمیشه!ارزش ما، ارزش کاری مون ، ارزش رفاقت ها و ارزش وقتمون خیلی بیشتر از این حرفهای بچه گونست!
    شما با پروکــسی سرورت و توهم و هاله نوری که دورتو گرفته خوش باش!
    موفق باشی

7. تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    389
    تشکر شده در
    223 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط itjavani نمایش پست ها
    فکر کردی فقط خودت تو ایران از پروکــــــسی سرور سرت میشه؟! فکر کردی فقط خودت راه آتیه رو یاد داری؟! فکر کردی فقط خودت کد نویسی؟!
    وقتی ۲ تا شرکت توی ایران دارند و ما یکیشون هستیم قطعا شما اون یکی شرکت دیگه نیستی

هاله نور و این چیزا هم دور من نیست , شما گفتی ادعا داری من هم جوابت را دادم وگرنه من تاپیکی نزدم بگم چه ادعایی دارم
    انشاالله چند ماه دیگه اگه خدا بخواد اتفاقاتی توی پیامک میوفته که خیلی ها خیلی چیز ها میشند
    ========
    حرف از اورسل شد گفتم این عکس را از پنل مگفامون بزارم بد نیست
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده

عضو انجمن iMohsen آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    517
    تشکر شده در
    379 پست

برادران محترمی که میگین ارایه دهنده سرویس ( نه پروایدر) باید پیگیری کنه
    این نمونه پیگیری مشکلی مشابه شما هست

شماره پيگيری: 18-FH-***9

موضوع: دلیوریه اشتباه!!

پيغام از سوی «***** مهاجر»

با سلام و احترام

پیام فوق ارسال شده و دلیوری نمایش داده شده در سیستم ، براساس دلیوری می باشد که مخابرات به سیستم مگفا ارسال نموده است و موارد اشتباه در دریافت دلیوری بسیار اندک بوده است.این مشکل به احتمال زیاد از گوشی دریافت کننده می باشد.(inbox پرشده باشد یا قابلیت نمایش پیامهای ۳پارتی در گوشی وجود نداشته باشد یا ...)
    این مورد برای ۱ پیامک بوده که ما پیگیری کردیم ( داده پردازی آردین ) . با این که داخل جواب دلیلی مثل ۳ پارتی بودن پیامک گفته شد ولی این پیامک یک پارت بیشتر نبوده .
    اینجا اگر بحث سر این موضوع هست که چرا پیامک نرسید دلیور داده ؟ - این دلیوری هست که از طرف اپراتور و دریافت شده از مخابرات ( طبق گفته اپراتور) نمایش داده میشه.
    اگر بحث سر این هست که چرا پیگیری نشده . میبینید که نتیجه پیگیری چیزی غیر از صحبتی که گفته شد نیست . مقایسه ارسال/دریافت پیامک با خرید لایسنس یک قیاس مع الفارق هست . شما زمانی که لایسنس رو دریافت میکنی تعهد فی ما بین شروع میشه و این تعهد node های مختلف با مسولیت های جداگانه نداره . سرویس ارسال /دریافت پیامک یک سرویس چند قسمتی هست که روش و مسیر ارسال و دریافت اون بیش از توضیحاتی که جناب itjavani گفتند پیچیده است .

اگر اینجا بحث سر نحوه عملکرد و ایرادات سیستم و نرم افزار ارایه شده آردین هست که بهتره یه تاپیک جداگانه بزنید و با مستندات مشکلاتی اعم از رعایت نشدن پروتکل ها در ارسال پیامک و قواعد ارسال دیتا و یا حتی موارد جزیی مثل عدم نمایش ریل تایم دلیوری رو مطرح کنید .

10. تعداد تشکر ها از iMohsen به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    389
    تشکر شده در
    223 پست

آقای باستانی با این بی احترامی هایی که ایشون میکنه و زنگ میزنه و تهدید میکنه بزارید از راه قانونی پیگیری کنند
    ایشون فکر کنم از جای دیگه ای دلشون پر هست
    ==
    با من هم با بی احترامی حرف زدن و گوشی را قطع کردند.کلا فکر کنم مشکل روحی و روانی دارند شما جدی نگیر

12. تعداد تشکر ها از parsibox به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    113
    تشکر تشکر شده 
    75
    تشکر شده در
    54 پست

آقای باستانی با این بی احترامی هایی که ایشون میکنه و زنگ میزنه و تهدید میکنه بزارید از راه قانونی پیگیری کنند
    ایشون فکر کنم از جای دیگه ای دلشون پر هست
    ==
    با من هم با بی احترامی حرف زدن و گوشی را قطع کردند.کلا فکر کنم مشکل روحی و روانی دارند شما جدی نگیر

جناب داوری مشکل روحی روانی رو شما که دارید که فقط دروغ میبافی تو تلفن.بزودی همه چیزو روشن میکنم
    .هنوز دروغ های تون رو الاف کردن هاتون یادم نرفته با این تلفن امروزو دروغای پشت همی که بافتین هم...که هیچ ارتباطی با نماینده هاتون ندارید شما...

تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    389
    تشکر شده در
    223 پست

بزودی...

15. تعداد تشکر ها از parsibox به دلیل پست مفید

عضو انجمن iMohsen آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    517
    تشکر شده در
    379 پست

احیانا این تاپیک شما نیست ؟‌:-؟
    http://www.webhostingtalk.ir/f129/24908/#post285605

17. تعداد تشکر ها از iMohsen به دلیل پست مفید

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)