با عرض سلام خدمت دوستان
این دوست عزیز بابت زحمتی که کشیده مزد میخواد نه بیشتر نه کمتر .
من یه سوال از شما داشتم خواستم بپرسم میشه یکم توضیح بدید که چطوری نوشتید این ماژول ها تا ما هم بتونیم ماژول نویسی رو شروع کنیم
مرسی .
با عرض سلام خدمت دوستان
این دوست عزیز بابت زحمتی که کشیده مزد میخواد نه بیشتر نه کمتر .
من یه سوال از شما داشتم خواستم بپرسم میشه یکم توضیح بدید که چطوری نوشتید این ماژول ها تا ما هم بتونیم ماژول نویسی رو شروع کنیم
مرسی .
iranian server?????
عزیز این مايول داده هنوزم ایمیلش هست گفته ثبت فیش را رسیدگی می کنیم و ایمیل می کنیم
اما هنوز اوکی نکرده
ماژول بانک ملت داد کار نکرد به خوبی
بعضی هاش ارور میداد ستل نمیشد و ...
و بانک ملت که دیگه بهترین برنامه نویس ها اونجاست گفتن مشکل داره ماژول و گفتند از فراسو بگیرید
بعد هم که این شخص گفتند که با کمال پررویی ماژول از آقای داوری و فراسو هم سالم تر هست
به هر حال همیشه قول ارزانی نخورید.
با تشکر
التماس دعا
بزارین این تایپک راحت توی گور خودش بخابه
سال 2009
عزیز جان ملاک حال افراد هست نه خاطرات ما
والا بچه ها(به پرداخت) ملت ماژولو دیدن تست کردن مشکلی نداره شماره به پرداخت داخلی اونیم تست کرده هست و پ.خ کنید لینک بدم تست کنید .
اما پول مفت خرج کردن خیلی وفته مد شده که آرامش خاطر بیاره![]()
آقایون مستندات درگاه سداد بانک ملی رو دارید ، اگه دارید ممنون میشم بهم بدید ، خیلی متشکرم !!!
من بیش از دوماه گیر بودم که درگاه سداد ملی بگیرم اما نه مستنداتی فرستادن نه درگاهی دادند.باهاشون هم تماس گرفتم گفتند دادن درگاهحداقل 45 روز طول می کشه اون موقع اوضاع حج هم بود گفتن با این حساب بیش تر 45 روز می شه.الان حدود 1 سال شده اما هیچی برام نکردند.اصلا طرف بانک ملی نرو.بانک پارسیان ملت پاسارگاد سامان و... هست خیلی هم خوبن.درگاه ملت هم که سفته و جواز کسب نمی خواد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)