رقابت تو ایران سر قیمت هست نه کیفیت و پشتیبانی
و اگه همه بالا بفروشن بقیه هم میان
ولی متأسفانه این هند و پاکستان و .. میان ارزون میدن اینا هم فکر می کنن که ارزون بدن تا از اینا بخرن
به هر حال باید بالا برد
با تشکر
بله
خیر
رقابت تو ایران سر قیمت هست نه کیفیت و پشتیبانی
و اگه همه بالا بفروشن بقیه هم میان
ولی متأسفانه این هند و پاکستان و .. میان ارزون میدن اینا هم فکر می کنن که ارزون بدن تا از اینا بخرن
به هر حال باید بالا برد
با تشکر
با دروود
پس گویا این بار اراده ای توانمند تر قرار دارد برای افزایش بها ها و راستین زاسزی هرچه بیشتر آنها..!
چشم به راه دیگر بزرگواران و پیشکسوتان در این زمینه هستیم برای همیازی بیشتر.
من حتي شده با اين دوستمون و كساني كه هست حتي تعداد كم تو ويرايش قيمت ها هستش
و اگه يه جمع باشين هر چند كوچك بتونيم بستگي به شرايط تصميم بگيريم
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
من م حاضرم 1-2 ماه ضرر بدم براي اين كار
ببینید من کامل گفتنی ها رو در پستهای قبلی توضیح دادم.
جزییات کار شامل تعیین قیمتها هستش که تمامی پکیجهای مشابه در یک سطح باشه بطور مثال ( هاست صد مگابایت + یک گیگ پهن باند ~ ده هزارتومن ) حالا هزارتومن کمتر بیشتر مهم نیست ولی قیمت این پکیج همینه دیگه نباید کسی اینو کمتر از ده تومن بفروشه. این یک قانونه اگر ما این قانون رو بوجود بیاریم بقیه هم حساب کار دستشون میاد.
دوستمون حرف خوبی زد : کسی از سود بیشتر بدش نمیاد
میتونند بیشتر بفروشند ولی دیگه از قیمت مصوب کمتر نباشه که بازار به هم نریزه و این بلبشویی که بوجود اومده از بین بره.
من امیدوارم که به کمک شماها اینکار انجام بشه. در ضمن منتظر کسی هم نباشید همون کسانی که شما بزرگ خطابشون میکنید زمانی کوچک بودند پس دلیلی به اومدن و یا نیومدن انها نیست . شما هم کمی تلاش کنید از بقیه جلو میزنید.
فقط کافیه کمی همت کنیم و همدیگر رو بشناسیم .
موفق باشید
با دروود
آیا در نرخ گذاری ،بهای سرور های اروپایی یا آمریکایی،سی پانل و یا دایرکت ادمین و .... نیز در نظر گرفته اید؟
تفاوت قیمتشون زاید نیست
امریکاییه قیمتش ماهی ده دلاره اروپاییه هم قیمتش ماهی 6 یورو هست . شما فروش ماهی 20 تومن.
هزینه لایسنس رو هم به این قیمت اضافه کن. تا حالا چطوری میفروختی ؟ قیمت رو چند برابر کن.
وقتی که قیمتها بالا بره ( نه خیلی دیگه زیاد ) طرف میگرده و دنبال اروزنها میگرده ووقتی که میبینه همه چی بصورت بورس عرضه میشه دیگه بیخیال قیمت میشه و از یکیک ه کیفیتش بهتره میگیره
اینجاست که دیگه باید تبلیغات رو شروع کنید. و خودتون رو معرفی کنین.
همه میگفتن هاست دی ال خیلیخ وب وبده و فلان و بمان ! چرا نباید بعد از این شرکت کسی همچین سرویس داشته باشه ؟ من اطلاعاتم خیلی کم هست ولی میدونم که شرکت خوشنامی بوده.
همه میتونند جای اینو بگیرند فقط کمی همت لازمه.
همین![]()
دوستان عزیز به نظر من باید اتحادیه هاستینگ تو ایران تشکیل داد
تا مدیران هاستینگ ضمن رقابت سالم با هم همکاری داشته باشن و با هم متحد بشن
ایرنیک irnic.in ایرنیک این سایت من هست.. حالا هر کی هر نظری داده بگه![]()
من موافقم که این اتحادیه تشکیل بشه ولی مخالف این هستم که کلید ریاست این اتحادیه رو دو دستی تقدیم کسانی بکنیم که تا الان با رانت و هزار ضرب و زور خودشون رو بالا کشیدند
رک و پوس کنده نظرمو میگم : همین بچه های اینجا باید باشند. کسی که بیرون وایساده و از رانت خودش میخوره حق ورود به اینجا رو نداره گرچه اینقدر قیمتهای اونها بالا هست که کسی سراغشون نمیره و فقط مشتریهای خودشون رو دارند دروغ میگم ؟
نه
نظر شما صحیح هست
اتحادیه یعنی مجموعه تمام اعضا
و تمام اعضا سهم دارن تو اتحادیه
و کلا با رای اعضا باید مدیر تایین بشه
ویرایش توسط s404 : March 17th, 2011 در ساعت 18:47
پس لطفا تاپیک جدید رو بزنید و در پست اول قید کنید که کسانی که مایل هستند شرکت کنند حتما قیمتهای پیشنهادی خودشون رو بفرستند به همراه مشخصات پکیجها.
اتحادیه چطوری نرخ تعیین میکنه ؟ مشخصات خودشون و بفرستند
مثلا
1 گیگ هاست امریکا + 10 گیگ پهن باند + سی پنل = قیمت 20 تومن
ادرس سایت + نام مدیر+ شماره تماس + ( افراد حقوقی = نام شرکت و شماره ثبت )
همین جوری به ترتیب مشخصات رو بگیرید میانگین قمیتها رو در میاریم و رندش میکنیم مثلا ده نفر به ترتیب قیمت میدهند مجموع کل افرها تقسیم بر 10 میکنی قیمت متعادلش در میاد و حالا اگر عدد رندی نبود یک جوری گردش میکنیم.
بقیه هم باید بپذیرند که زیر این قیمت نباید افر بدهند.
این میشه قانون هرکسی هم مشکل داشت میفرستید به مجمع تحقیق .
مهم نیست چند نفر جمع بشوند مهم این هست که بازدهی کار بالا باشه.
بقیه هم ببیند سود بیشتری کاسب میشوند حتما میان تازه در مسائل حقوقی هم میتونیم کمک کنیم و به هم اطلاع رسانی کنیم.
همه اینها در صورتیه که همکاری باشه
پس تاپیک جدید رو بزنین من شب برمیگردم
فعلا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)