دوست عزیز هیچ جای دنیا هم تورم 30% یه دفعه اونم شب عید ندارند. تو کشورهای دیگه هاستینگ صرفا برای جوری کار هست و زیاد به سودش فکر نمی کنن سود تو طراحی سایت و سرور هست. یه سایت شما طراحی می کنید تو ایران با کلی مکافات و بیا و برو از طرف 300$ میکنید واقعا هم باید کند تو ایران پول از مشتری. اما تو خارج همان سایت رو میشه 2000$ فروخت. من یه سایت برای یک درمانگاه تو لندن ایجاد کردم وقتی بهش گفتم 400$ میشه چندین برا برای من ایمیل فرستاد که آقا مطمئن هستید با 400$ من یک سایت خوب و بدون مشکل خواهم داشت دامنه من همان دامنه قبلیم خواهد بود و از بین نمیره. کلی طول کشید که بفهمونم بله من دارم از شما 400$ میگیرم و کار هم خوب هست اگر دوست دارید بیشتر بدید منم بدم نمیاد. بعدا فهمیدم برای صد مگ فضای بدون دیتابیس روی سروری که هیچ امکاناتی نداشت داشته فقط بابت هاست خالیش ماهی هشتاد پوند پرداخت میکرده. الان هم قول داده برای من از اونجا کلی مشتری بفرسته. پس همه شرایط رو بسنجید بعد. تو ارمنستان بعضی از مواد عذایی صد درام گران شده مردم اعتراض کردن و دارن میان تو خیایان برای اعتراض امروز تو ایران همه چی هر هفته گران میشه کجای دنیا اینطوریه.

نقل قول نوشته اصلی توسط P30Tools نمایش پست ها
شما میخوای نرخ ببری بالا ببر! دیگه بقیه رو چیکار دارین؟!
هیچ جای دنیا ندیدم یهو 30% هاستیگ تو یه کشور گرون شه!
از اون پیشنهادها بودا!