من از سرویس دهند ایرانسل ، همراه اول ، رایتل
td- tle وینکس و پیشگامان تست کردم هیچ کدام باز نمی شود مشکل این است ip این سرویس بلاک شده است
به هر حال من مجبور شدم از شرکت دیگری خریداری کنم
هر کس دوست دارد از کلاهبردار خریداری کند من دیگر کاری ندارم 200 هزار تومان فکر میکنم دادم یک بدبخت بیچاره مهم نیست ولی کسی دیگر اسیر این آدم نشود
- - - Updated - - -
این هم برای این بدانید IP این بلاک شده است
https://www.host-tracker.com/en/ic/3...217.182.33.104
ویرایش توسط helmik1 : January 1st, 2023 در ساعت 22:45
بازگشت وجه طبق هماهنگی با ایشان انجام شد.
بنده مجموعه ی afzoneh-nevis.com رو تایید میکنم کامل.
حدودا 3 ماهه ازشون سرویس دارم و از کیفیت و سرعت عملشون هم راضی هستم
فقط 1 سوال داشتم خدمت مهندس قاسمی اینکه 20 درصد تخفیف رو چطور میشه فعال کرد؟
دوم اینکه با اینکه مصرفمون بالاس و انصافا چقدر محبت کردید و هی ترافیک اضافه کردید بدونه هزینه برای ما و شرمندمون کردید کاش راهکاری هم بود حداقل میتونستیم ترافیک جداگانه هم بخریم روی سرورهای کانادا اینطوری هی باید پلن رو ببریم بالا واقعا هزینمون زیاد میشه.
سلام و عرض احترام.
تظر لطف شماست. خوشحالیم از اینکه رضایت دارید.
حقیقتش برای سرویس های فعلی این سرویس رو ارائه نمیدیم. ولی به هر حال از طریق تیکت در ارتباط باشید براتون یک میزان تخفیف روی سرویس در نظر میگیریم.
مصرف ترافیک زیاد باشه متاسفانه چون باعث اختلال روی سرویس بقیه کاربران میشه کمی سختگیر تر هستیم راجع به این موضوع. اما میزان مصرفتون رو در بازه زمانی یک ماهه در تیکت بفرمائید بنده بررسی و در صورت امکان براتون افر میزنم.
در خدمتیم.
سلام
سرور ویندوزی روی هیچ کدام از پلنها ندارید؟
سلام من سه ماهی هست از این شرکت سرور مجازی دارم , کارشون عالیه پشتیبانی عالی و واقعا مشکلی باشه حل میکنند . خلاصه میخواهید خرید کنید با خیال راحت انجام بدین
برنامه نویس Java
ایشنون چند هفته ای هست که کلا سایت رو ول کرده و پشتیبانی هم در حالت خوشبینانه 24 ساعت دیر جواب میده
من هم متاسفانه فکر میکردم مثل قبل هستند و یه وی پی اس که خیلی مهم بود گرفتم حالا از کار افتاده
و قطعا طی 24 الی 48 ساعت آینده مشکلم رفع نمیشه
شدیدااااااا توصیه نمیشن دیگه
من هم سرویسم رو برمیدارم و از جای دیگه تهیه میکنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)