صفحه 5 از 12 نخستنخست 123456789 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 140

موضوع: دیتاسنتر برج میلاد

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

پیش فرض پاسخ : دیتاسنتر برج میلاد

نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
    بنده مدتها روی انواع فایروالهای میکروتیک ، سیسکو ، ips ids و تا دلتون بخواد مثل ddos protection و سخت افزارهای جونیور تحقیق کردم ولی در آخر به این نتیجه رسیدم که نمیشه جلوشو گرفت تا دیروز که این تاپیکو دیدم
    تحقیق کردید ؟ اولا مستند صحبت کنید و مدل بگید ، الان دقیقا منظور شما کدام مدل و کدام سری از juniper هست ؟ ضمنا نتیاج شما بر چه اساسی هست ؟ نمودار تست های انجام شده را در انجمن قرار بدید.

بنده 5 سال دارم با UTM های مختلف از برند Sophos و juniper کار میکنم ، سه دیتاسنتر برای دو ارگان دولتی و یک نیمه دولتی راه اندازی کردم ، شما اگر از UTM و نحوه کار اون اطلاع ندارید تز ندید چون همین یک جمله شما کل سابقه شرکت های بزرگی که سالها در صنعت تولید فایروال فعالیت میکنند رو زیر سوال برد !

هر چند که به دلیل هزینه بالای UTM ها و لایسنس سالانه شون که حدود 50 ~ 60 میلیون تومن در سال هست ، فک نمیکنم کلا یک UTM رو از نزدیک دیده باشید چه برسه به اینکه بخواید کار کنید
    ...Zzzz...

2. تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
    تحقیق کردید ؟ اولا مستند صحبت کنید و مدل بگید ، الان دقیقا منظور شما کدام مدل و کدام سری از juniper هست ؟ ضمنا نتیاج شما بر چه اساسی هست ؟ نمودار تست های انجام شده را در انجمن قرار بدید.

بنده 5 سال دارم با UTM های مختلف از برند Sophos و juniper کار میکنم ، سه دیتاسنتر برای دو ارگان دولتی و یک نیمه دولتی راه اندازی کردم ، شما اگر از UTM و نحوه کار اون اطلاع ندارید تز ندید چون همین یک جمله شما کل سابقه شرکت های بزرگی که سالها در صنعت تولید فایروال فعالیت میکنند رو زیر سوال برد !

هر چند که به دلیل هزینه بالای UTM ها و لایسنس سالانه شون که حدود 50 ~ 60 میلیون تومن در سال هست ، فک نمیکنم کلا یک UTM رو از نزدیک دیده باشید چه برسه به اینکه بخواید کار کنید

مثل اینکه شما به مرکز برج میلاد خیلی علاقه مند هستید ، احیانا بخاطر قیمت پایین این مرکز شماهم رک اجاره نکردید ؟ خوب همین utm که شما میفرمایید هزینشو با این هجوم دوستان به سمت مرکز داده برج میلاد رو کی میخواد پرداخت کنه ؟ نیازی نیست توانایی های خودتونو به رخ بکشید ، یا اینکه شایدم دوست ندارید این تاپیک پابرجا بمونه تا بیشتر از این شفاف سازی نشه
    بنده عرض کردم اگر بار یک مرکز بالا بره ، در نتیجه تحمل بار اضافه رو نخواهد داشت و مثل سال گذشته در مراکز دیگر آسیاتک ، کل دیتاسنتر تا 2 هفته دان میمونه و دوستان سروراشونو موقت انتقال میدن تا این مشکل حل بشه ، اینجا ایران است دیگر ، نمیتوان کاریش کرد دوست گرامی
    برای دیدن utm نیازی به هزینه نیست ، دوست من ، حرف بنده هم این بود کسی با ماهی 300 الی 400 تومن به قول شما سالی 50 تا 60 تومن برای ما هزینه نمیکنه
    سلام
    اگر از همون مخابرات غیر قابل کنترل دستهایی پشت پرده باشه ، یا حمایتهای آسیاتک از بعضی ها همچنان ادامه دار باشه با تمام این حرفها شما پای تیم ما خواهید ایستاد ؟ هزینه این ایستادگی رو کی میده ؟ آیا شما اینکارو میکنید و مثل خیلیها پا پس نمیکشید ؟
    اگر در آینده بار سرورهای شما بالا رفت و با افزایش سرورها فایروال مرکز برج میلاد در مبدا "زیرساخت" و مقصد "برج میلاد" توانایی پاسخگویی نداشت اون موقع شما نمیگید که دیگه نمیتونید از پس میزبانی ما بر بیاید ؟ مثل سایر دوستانی که در ابتدا مثل شما وعده وعید دادن و بعد مشخص شد فقط میخواستن پولو بگیرن ، شما چطور میخواید اینکارو انجام بدید در حالی که کارشناسان میگن در هیچ کجای دنیا نمیشه مشکل حملات اینترنتی رو کنترل کرد ؟
    یاحق

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

مثل اینکه شما به مرکز برج میلاد خیلی علاقه مند هستید ، احیانا بخاطر قیمت پایین این مرکز شماهم رک اجاره نکردید ؟ خوب همین utm که شما میفرمایید هزینشو با این هجوم دوستان به سمت مرکز داده برج میلاد رو کی میخواد پرداخت کنه ؟ نیازی نیست توانایی های خودتونو به رخ بکشید ، یا اینکه شایدم دوست ندارید این تاپیک پابرجا بمونه تا بیشتر از این شفاف سازی نشه
    بنده عرض کردم اگر بار یک مرکز بالا بره ، در نتیجه تحمل بار اضافه رو نخواهد داشت و مثل سال گذشته در مراکز دیگر آسیاتک ، کل دیتاسنتر تا 2 هفته دان میمونه و دوستان سروراشونو موقت انتقال میدن تا این مشکل حل بشه ، اینجا ایران است دیگر ، نمیتوان کاریش کرد دوست گرامی
    برای دیدن utm نیازی به هزینه نیست ، دوست من ، حرف بنده هم این بود کسی با ماهی 300 الی 400 تومن به قول شما سالی 50 تا 60 تومن برای ما هزینه نمیکنه
    خدا رو شکر ک نه فروشنده سرور هستم، نه در این دیتاسنتر رک اجاره کردم! بنده سرپرست دیتاسنتر یک ارگان نیمه دولتی هستم. که مصرف ترافیک ماهیانه ش بالای ۶۰ ترابایت هست!

تصادفی پست شما رو دیدم که خیلی قاطعانه فاتحه کمپانی های بزرگی مثل juniper رو‌ خونده بودید.

با این ادبیات صحبت نیازی ب پاسخ بقیه صحبت ها تون نیست، موفق باشید.
    ...Zzzz...

5. تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    9 پست

ببیند دوستان تمام سرورهای ایران در مقابل اتک ضعیف عمل میکنند دچار اختلال میشند در بهترین مورد

اگر فکر میکنید که اتک میخورید فکر سرور ایران نباشید

7. تعداد تشکر ها از golpairan به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط golpairan نمایش پست ها
    ببیند دوستان تمام سرورهای ایران در مقابل اتک ضعیف عمل میکنند دچار اختلال میشند در بهترین مورد

اگر فکر میکنید که اتک میخورید فکر سرور ایران نباشید
    سلام
    البته شما درست میفرمایید ولی زمانی که سایت اسم و رسم پیدا میکنه اجبارا باید سایت رو منتقل کنید به ایران حتی سرورهای دانلود و اگر اینکارو نکنید طبق قوانین من دراوردی باهاتون برخورد میشه ، باید سوخت و ساخت ، مثل همین پارسال که دان بودن سرورهای دیتاسنتر آسیا باعث کلی خسارت از لحاظ سئو ، رنک و سایر موارد شد ، در برخی از موارد مثل گیم سرور ، سرورهای خارج از کشور جوابگونیست
    ویرایش توسط live : September 19th, 2017 در ساعت 14:46

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    9 پست

سلام
    البته شما درست میفرمایید ولی زمانی که سایت اسم و رسم پیدا میکنه اجبارا باید سایت رو منتقل کنید به ایران حتی سرورهای دانلود و اگر اینکارو نکنید طبق قوانین من دراوردی باهاتون برخورد میشه ، باید سوخت و ساخت ، مثل همین پارسال که دان بودن سرورهای دیتاسنتر آسیا باعث کلی خسارت از لحاظ سئو ، رنک و سایر موارد شد ، در برخی از موارد مثل گیم سرور ، سرورهای خارج از کشور جوابگونیست
    حرفتون درسته بنده خودم بارها و بارها آسیاتک رو برای ارزیابی سرور هام بهش اتک زدم و مجبور شدم با کد نویسی هر آی پی که تعداد بالا درخواست داره را بن کنیم و خیلی مراقب کنیم از سرور ها از هر راهی که رفتیم باز هم اتک میخورد و سرور کلا انگار رو هواست من در اتک همه رو آزمایش کردم تبیان از همه بهتر بود

10. تعداد تشکر ها از golpairan به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط golpairan نمایش پست ها
    حرفتون درسته بنده خودم بارها و بارها آسیاتک رو برای ارزیابی سرور هام بهش اتک زدم و مجبور شدم با کد نویسی هر آی پی که تعداد بالا درخواست داره را بن کنیم و خیلی مراقب کنیم از سرور ها از هر راهی که رفتیم باز هم اتک میخورد و سرور کلا انگار رو هواست من در اتک همه رو آزمایش کردم تبیان از همه بهتر بود
    یه زمانی میگفتن همه ای پی هارو بلاک میکنیم حتی داخلی هارو ، تا اینکه از سال گذشته بحث همه فهمیدن آی پی اسپوفینگ چیه و دیگه نمیشه جلوشو گرفت ، شما تمام آی پی های جهان رو هم که ببندی یه باگ پیدا بشه به همون اینقدر پکت ارسال میکنه تا سرور دان بشه ، اون موردی که شما میفرمایید خیلی فدیمی هست . بذارید براتون بگم

متاسفانه ما به خیلی از دوستان کمک کردیم ولی جواب خوبی رو با بدی دادن و این عادت ما ایرانیاس ، اونایی که میگن نباید یاد داد همونا راست میگن
    دقیقا دو سال پیش از پارس پک یه سرور اوبونتو گرفتم گفتم دیگه این جواب میده ، پارس پک کمک میکنه و از این حرفا ، گیم سرورامونو رو سروراشون ران کردیم ، iptable استارت کردم و فقط یه پورت udp روش باز بود که با 10 تا پکت آی پیو بن میکرد ، بعد مدیریت اصلی پارس پک برگشته میشه دی داس خوردی جم میکنی ، من نمیدونم شما چقدر درباره iptable میدونید ولی زمانی که استارت هست چیز پکتی ازش عبور نمیکنه و فقط اونهایی رو که باز میکنی میشه پکت فرستاد ، حالا شما فرض کن ما به iptable میگیم اگر 3 تا پکت ارسال شد بلاک کن ولی نمیشه همون اولی که میاد فایروال دان میشه و دوستانیم که با فایروال سخت افزاری میخوان جلوشو بگیرن همینکارو میکنن اما وقتی پکت واقعا پکت باشه دیگه نمیشه کاریش کرد ، مخصوصا اگه بار زیادی روی فایروال باشه

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    9 پست

یه زمانی میگفتن همه ای پی هارو بلاک میکنیم حتی داخلی هارو ، تا اینکه از سال گذشته بحث همه فهمیدن آی پی اسپوفینگ چیه و دیگه نمیشه جلوشو گرفت ، شما تمام آی پی های جهان رو هم که ببندی یه باگ پیدا بشه به همون اینقدر پکت ارسال میکنه تا سرور دان بشه ، اون موردی که شما میفرمایید خیلی فدیمی هست . بذارید براتون بگم

متاسفانه ما به خیلی از دوستان کمک کردیم ولی جواب خوبی رو با بدی دادن و این عادت ما ایرانیاس ، اونایی که میگن نباید یاد داد همونا راست میگن
    دقیقا دو سال پیش از پارس پک یه سرور اوبونتو گرفتم گفتم دیگه این جواب میده ، پارس پک کمک میکنه و از این حرفا ، گیم سرورامونو رو سروراشون ران کردیم ، iptable استارت کردم و فقط یه پورت udp روش باز بود که با 10 تا پکت آی پیو بن میکرد ، بعد مدیریت اصلی پارس پک برگشته میشه دی داس خوردی جم میکنی ، من نمیدونم شما چقدر درباره iptable میدونید ولی زمانی که استارت هست چیز پکتی ازش عبور نمیکنه و فقط اونهایی رو که باز میکنی میشه پکت فرستاد ، حالا شما فرض کن ما به iptable میگیم اگر 3 تا پکت ارسال شد بلاک کن ولی نمیشه همون اولی که میاد فایروال دان میشه و دوستانیم که با فایروال سخت افزاری میخوان جلوشو بگیرن همینکارو میکنن اما وقتی پکت واقعا پکت باشه دیگه نمیشه کاریش کرد ، مخصوصا اگه بار زیادی روی فایروال باشه
    منم همینو گفتم فقط تا یه جائی میشه مراقب کرد با برنامه نویسی ما بقیش رو هواست ما خیلی کارا کردیم برای مراقب از دیداس ولی انگار ن انگار

13. تعداد تشکر ها از golpairan به دلیل پست مفید

عضو انجمن novin-web آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    150
    تشکر تشکر شده 
    2,754
    تشکر شده در
    2,396 پست

سلام خدمت دوستان
    در ابتدا عرض کنم که این نظر و تجربه شخصی ما هست و هیچ قصدی در کار نیست

کل روتی که در ایران وجود دارد 1- زیرساخت و مخابرات و 2- فیزیک نظری هست
    پس این موضوع که اسیاتک بهتر هست یا پارس یا ..... ارتباطی به موضوع ندارد شاید در لوکیشن و استفاده از تجهیزات فرق داشته باشند ولی شما باید در روت دیتاسنتر ها رو بررسی کنید
    کلیه دیتاسنترها بجز تبیان روی زیرساخت هستند پس اگر یکی از انها اختلال داشته باشند قطعا ما بقی هم بی تاثیر نخواهند بود بجز تبیان
    حالا شما بگید فایروال دارند ... وقی مشکل در لایه 1 و 2 هست شما هر کاری کنید هر دیوایسی رو بزارید مشکل خواهید داشت چون خارج از کنترل شما هست
    مثلا شما با یک خودرو s500 بخواید یک پس کوچه رو با سرعت 300 تا برید!!!!
    معلومه بستر برای این سرعت در کوچه وجود ندارد حلا شما سیسکو سری 56 ... بزار قبل سروهاتون
    اگر مشکل اتک دارید برید روی تبیان ولی ترافیک 2 میلیون تومان هست و قطعا مانند ovh میتونید ضمانت انتی دی داس به کاربراتون بدید.
    ولی اگر روی مخابرات هستید باید کمی ریسک رو به تن بخرید یعنی هر قدر پول بدید همون قدر اش خواهید خورد شما چه در پارس باشید چه در اسیا تک چه در زیرساخت همگی در یک کوچه هستید همین!!!!!!
    ولی راه کار بنده به کسانی که روی روت 2 هستند
    1 - اگر در پارس انلاین هستید درخواست بدید روتتون رو روی ucom قرار بدند البته اگر قبول کنند . در این روت که توسط مخابرات ارایه شده اتک ها بصورت مایگرت و بلکh در گیتوی ***** خواهند شد و روت بسیار قوی هست.
    2- اگر در زیرساخت و اسیاتک هستید درخواست بدید روتتون رو روی تلیا قرار بدهند . تلیا نسبت به ucom ضعیف تر هست ولی به نسبت روت عام بسیار قوی میباشد و دست یک شرکت امریکایی هست
    3- اگر مشکل مالی ندارد تبیان روت فیزیک

در حال حاضر ترافیکی در این روم سرور وجود ندارد اجازه بدید تا تعدادی مشترگ گیم و ... وارد این شبکه گردند تا وضعیت مشخص گردد.

پس گول این تبلیغات که هست رو نخورید و با منظق و بررسی تصمیم گیری کنید
    برج میلاد فقط به دلیل ارزان بودن هست که برخی از دوستان و همکاران به اون سمت حمله ور شدند و دنبال سود خود هستند همین در غیر اینصورت همان روت ازادگان و دیگر دیتاسنترها هست فقط در جا و تجهزات جدید.

امیدوارم تجربه شخصی بنده بدون هیچ منظوری روی تصمیم گیری شما پروایدرها تاثییری داشته باشد
    ویرایش توسط novin-web : September 19th, 2017 در ساعت 15:02
    سرور مجازی | سرور اختصاصی
    تلفن: (66015891)021 ~ تلگرام:09213601063
    سرور مجازی, سرور اختصاصی, هاست|نوین هاست

15. تعداد تشکر ها ازnovin-web به دلیل پست مفید

عضو جدید dn3.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

من از همون روز که خبر اتاق سرور میلاد بهم رسید با یکی از دوستانم که در تهران بودن صحبت کردم ایشون گفتن بخش قابل توجه ایی از هزینه ها رو شهرداری کمک کرده

_____
    ابری افرانتم که توی سایت قبلا خوندم فقط چند درصدش مال بخش خصوصیه

دیگه چی به چیه و کی به کیه خودتون یه ضرب کنید
    ___
    چشارو باید شست / جور دیگه باید دید

17. تعداد تشکر ها از dn3.ir به دلیل پست مفید

صفحه 5 از 12 نخستنخست 123456789 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)