سلام
اگر در آینده بار سرورهای شما بالا رفت و با افزایش سرورها فایروال مرکز برج میلاد در مبدا "زیرساخت" و مقصد "برج میلاد" توانایی پاسخگویی نداشت اون موقع شما نمیگید که دیگه نمیتونید از پس میزبانی ما بر بیاید ؟ مثل سایر دوستانی که در ابتدا مثل شما وعده وعید دادن و بعد مشخص شد فقط میخواستن پولو بگیرن ، شما چطور میخواید اینکارو انجام بدید در حالی که کارشناسان میگن در هیچ کجای دنیا نمیشه مشکل حملات اینترنتی رو کنترل کرد ؟ اگر از همون مخابرات غیر قابل کنترل دستهایی پشت پرده باشه ، یا حمایتهای آسیاتک از بعضی ها همچنان ادامه دار باشه با تمام این حرفها شما پای تیم ما خواهید ایستاد ؟ هزینه این ایستادگی رو کی میده ؟ آیا شما اینکارو میکنید و مثل خیلیها پا پس نمیکشید ؟
یاحق
جناب این نوع صحبت شما مناسب مجموعه فراسو نیست اگر از شما دعوت کردیم صرف دریافت پول نبوده و احتیاجی هم به این نوع کسب درامد نداریم دعوت از شما صرفا برای ارائه راهکار مشکل شما بود اگر تمایل داشتید تماس بگیرید اگر نه نیازی به این صحبتها نیست، همیشه پای هر تعهدی که دادیم ایستادیم کما برخی موارد از لحاظ مالی به ضرر ما تمام شده باشد .
بعضی اوقات آدم از حرف زدن در این انجمن پشیمون میشه
پ.ن:ما هیچ کجای حرفهامون از فایروال برج میلاد صحبتی نکردیم شما از فراسو سرویس میگیرید نه از آسیاتک
ویرایش توسط faraso : September 20th, 2017 در ساعت 12:14
سلام
جناب مهندس خودتون هم بهتر می دونید قابلیت مدیرت حملات در حجم بالا وجود ندارد
در بهترین حالت دوتا فیبر میدن روی کور شما که به راحتی پر میشه، حتی شما هم مدیریت کنید اختلالی که در سرویس سایر مشترکین پروایدر ایجاد میشه شما رو نال روت می کنند.
فایروال هم هیچ ارتباطی به میتیگشن و تفکیک ترافیک ندارد درسته این انجمن بازارچه ای بیش نیست ولی لطفا اطلاعات فنی و غلط به کاربران ندید
دیوایس آنتی دی داسی هم در کار نیست توی میلاد، سرویس Traffic Mitigation هست که خود زیرساخت از تاتا میگیره و ربطی به هیچ دیتاسنتری نداره
ما الان توی اسیاتک اتک بخوریم شما هم تحت تاثیر قرار میگیرید یا برعکس! آقای حسینی اتک بخوره ما و شما هم پکت لاست و میزان پینگمون میره بالا!
البته هیچ شکی در این نیست که شما تمام سعی و تلاشتون رو میکنید برای مدیریت همچین مواردی، ولی واقعا از کنترل شما و بقیه خارج هست و باید با شرایط کنار اومد .
سلام
من برای شما احترام قائلم ، قصد جسارت نداشتم ، ولی بارها این شرایط رو تجربه کردم ، من خیلی هزینه کردم ، ولی نتیجه نداده ، کسان دیگه هم همین حرفهارو میزدن ، دیگه نمیتونم اعتماد کنم و کلا گیم سرورارو جم کردم ، شروع دوباره ، شروع سرمایه گذاری تا زمانی که همه چیز خوبه ولی بعدش ممکنه مسائل دیگه پیش بیاد.
یاحق
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)