دلم میخواست منم بیام
اما مجید دیر بهم خبر داد
بنظرتون ارزش داره بیام یا کلا نیام ؟
دلم میخواست منم بیام
اما مجید دیر بهم خبر داد
بنظرتون ارزش داره بیام یا کلا نیام ؟
بحث الکی چرا میکنید؟
http://ensafnews.com/index.aspx/n/11595
چیزی به اسم نمایشگاه وجود نداره
فروشگاه !!!
و بعضا دور از جون همکاران 99 درصد هم ملت بیکار ( یا قرار و مدار دختر پسر ! )
و یه عده شرکت فرصت طلب برای بازاریابی و...
ادیت اسکریپتای اوپن سورس و... به اسم طراحی وب میندازن به خلق الله
و کلا کلیه حرفای دوستمونو قبول داشتم و واقعیت محض بود
نمایشگاهی که نصفشو یه اپراتور تلفن بخره باید .... !!!!!!
پ.ن کاراموز خودم که تا پارسال نصب اسکریپت بلد نبود الان شرکت طراحی وب زده و تشریف دارن !!!!!
نمایشگاه دیجیتال کمی برای بنده قابل قبول تر است که یکی دوبار رفتم
وسلام
ویرایش توسط Netfollower : December 8th, 2014 در ساعت 20:46
به هر حال بنده هیچ کدام از فرمایشات شما را رد نمی کنم و همینطور قسمت مربوط به WAF که فرمودید ، کاملا درست هست و متاسفانه یکی از همین اپراتور هایی که نام بردید سالی 5 میلیارد ریال فقط بخاطر یک WAF که متشکل از rule های mod_security ، iptables و الگو گرفته از PfSense هست پرداخت می کنه.
اما این هم در نظر بگیرید ، در صورتی هم که شما یک Engine / CMS / ... اختصاصی بنوسید ، فقط میتونید ارزش افزوده خوبی از سازمان های دولتی دریافت کنید ؛ اکثر مشتریان غیر-دولتی برایشان مهم نیست که آیا این مدیریت محتوا / این سامانه اختصاصی هست یا نه ! یکی از کارفرماها گفته بود ، همین سایت با وردپرس هم میشه زد ! برای من فرقی نمی کنه اختصاصی باشه یا نه![]()
ما حتی مصرف کننده خوبی هم نداریم که نوآوری برایمان ارزش افزودهء مناسبی داشته باشه.
به هر حال بازهم تمام فرمایشات شما را در پست #34 تایید می کنم.
این که شرکت ها از پروژه های متن باز استفاده می کنند و یک محصول کامل تر عرضه می کنند کار بسیار عاقلانه و خوبیه. اگه فکر می کنید مشکل داره مطرح کنید. نمایشگاه خوبی بود من استفاده کردم ایده های خوبی اونجا دیدم.
The GNU General Public License v3.0 - GNU Project - Free Software Foundation
لایسنس GNU GPL رو مطالعه بفرمایید ، این لایسنسی هست که سیستم های مدیریت محتوایی مثل Joomla.Wordpress,.... تحت اون عرضه می شن
بعد از مطالعه اون می فهمید که اصولا فروختن هر محصولی که پایه و اساسش بر مبنای یکی از محصولات تحت لیسنانس GNU GPL باشه غیر قانونیه ، یعنی تمامی سیستم های مدیریت محتوایی که الان دارن با اسم های مختلف فروخته می شن توی ایران و پایه و اساسشون جوملا هست همه از دم غیر قانونی هستند و در دنیا پیگرد قانونی دارند
نکته فاجعه بار اینه که اینا اسم "بومی" هم می چسبونن به محصولشون و وقتی باهاشون بحث می کنی هیچ جوره زیر بار نمی رن و می گن ما اینو از اول خودمون نوشتیم
جدا از این که باز هم کار اون ها در سطحی نیست که به نمایش گزاشته بشه ، تکامل به یک چیزی مثل Ubuntu می گن که پایه اش Debian اه (کامل شده برای کاربران خونگی) یا Centos می گن که پایه اش RHEL اه (کامل شده برای سرور ها و وب سرور ها) ، کاری که ایرانی ها می کنن طراحی یک قالب و عوض کردن کامل اسم مدیریت محتوا به اسم من در آوردی خودشونه نه تکامل
من خیلی برام جالبه بدونم شما چه ایده جالبی اونجا دیدی چون اصلا ایده جدید که هیچ ، کلا ایده ای اونجا نیست
ویرایش توسط 4n0nym0us : December 10th, 2014 در ساعت 11:17
Iranian Pentesters Home
همکار عزیز گویا شما دچار یک اشتباه شدید که مرسوم هم هست. GNU بودن مجوز انتشار به معنی رایگان بودن و غیر قابل فروش بودن نیست. از شرکت هایی هم که خلاف اصول مجوز محصولات متن باز عمل می کنند نمیشه دفاع کرد. مجددا عرض می کنم من از کار چند شرکت نرم افزاری لذت بردم. به جای شکایت و عصبانی بودن کار فنی و مطالعه کرده بودند. از نظر من تمام کار های همکاران از نوشتن یک اسکریپت ساده تا پروژه های بزرگ دارای ارزش بالایی هست.
https://www.gnu.org/philosophy/selling.html
"Many people believe that the spirit of the GNU Project is that you should not charge money for distributing copies of software, or that you should charge as little as possible—just enough to cover the cost. This is a misunderstanding. Actually, we encourage people who redistribute free software to charge as much as they wish or can. If this seems surprising to you, please read on."
ویرایش توسط parmenides : December 10th, 2014 در ساعت 12:07
دوستان اصلا الکامپ نرین...
واقعا مسخره بود...
اصلا به درد نمیخورد...
ما کلا 10-15 دقیقه بیشتر نموندیم اونجا... خیلی خیلی افتضاح بود...
گروه طراحی و توسعه ی وب آرشاک Rshaak.com
فعال در زمینه ی فروش هاست و دامنه ، طراحی سایت ، قالب PSD ، گرافیک سایت و تبلیغاتی ، لوگو و ...
تماس بگیرید : 09388866495 | یاهو : mohamad.banaii
پیشنهاد نمیشه!
فقط شرکت ها برای نمایش دادن مانکن های خودشان آمده بودند و کمتر از 5 % تجهیزات شبکه و سرور بود و بیشتر جنبه بازاریابی داشت
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
سلام
متاسفانه یا خوشبختانه ما هم رفتیم
وضعیت نمایشگاه هر سال بدتر از سال قبل میشه،
به قول دوستمون فروشگاه بود، نه نمایشگاه!
متاسفانه اطلاعات فنی 90% غرفه داران بیش از اندازه کم بود. ( حتی شرکت های تخصصی)
فرپام هم که یک تریلی جور کرده هرجا میره با خودش میبره! اطاقک های رک هم 2 ساله که من تو هر نمایشگاهی میرم می بینم.
همه دنبال بازاریابی بودن!
سرور پارس هم که همش می خواست اس اس ال بفروشه!
باز شرکت مبتکر دمش گرم، شروع کرده به تولید رک های ایرانی .
در کل امسال شرکت های پدر مادر دار نبودند و یه جورایی تحریم کردند نمایشگاه رو.
اینم بگم:
اگه دوستانی انتقاداتی مطرح می کنند به این دلیل است که از بالا نگاه می کنند، و اشراف اطلاعاتی دارند در این زمینه. شاید برای یک کاربر عادی نمایشگاه خیلی هم جذاب بوده باشد!
از نظر بنده سطح نمایشگاه رسانه های دیجیتال که به قول دوستان با نمایشگاه فرش و کودک میکس شده بود،؛ بسیار بالاتر از الکامپ بود!
موفق باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)