نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 58

موضوع: الکامپ 93

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید parmenides آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    42
    تشکر تشکر شده 
    74
    تشکر شده در
    38 پست

پیش فرض پاسخ : الکامپ 93

این که شرکت ها از پروژه های متن باز استفاده می کنند و یک محصول کامل تر عرضه می کنند کار بسیار عاقلانه و خوبیه. اگه فکر می کنید مشکل داره مطرح کنید. نمایشگاه خوبی بود من استفاده کردم ایده های خوبی اونجا دیدم.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    137
    تشکر شده در
    80 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط parmenides نمایش پست ها
    این که شرکت ها از پروژه های متن باز استفاده می کنند و یک محصول کامل تر عرضه می کنند کار بسیار عاقلانه و خوبیه. اگه فکر می کنید مشکل داره مطرح کنید. نمایشگاه خوبی بود من استفاده کردم ایده های خوبی اونجا دیدم.
    The GNU General Public License v3.0 - GNU Project - Free Software Foundation

لایسنس GNU GPL رو مطالعه بفرمایید ، این لایسنسی هست که سیستم های مدیریت محتوایی مثل Joomla.Wordpress,.... تحت اون عرضه می شن
    بعد از مطالعه اون می فهمید که اصولا فروختن هر محصولی که پایه و اساسش بر مبنای یکی از محصولات تحت لیسنانس GNU GPL باشه غیر قانونیه ، یعنی تمامی سیستم های مدیریت محتوایی که الان دارن با اسم های مختلف فروخته می شن توی ایران و پایه و اساسشون جوملا هست همه از دم غیر قانونی هستند و در دنیا پیگرد قانونی دارند
    نکته فاجعه بار اینه که اینا اسم "بومی" هم می چسبونن به محصولشون و وقتی باهاشون بحث می کنی هیچ جوره زیر بار نمی رن و می گن ما اینو از اول خودمون نوشتیم
    جدا از این که باز هم کار اون ها در سطحی نیست که به نمایش گزاشته بشه ، تکامل به یک چیزی مثل Ubuntu می گن که پایه اش Debian اه (کامل شده برای کاربران خونگی) یا Centos می گن که پایه اش RHEL اه (کامل شده برای سرور ها و وب سرور ها) ، کاری که ایرانی ها می کنن طراحی یک قالب و عوض کردن کامل اسم مدیریت محتوا به اسم من در آوردی خودشونه نه تکامل

من خیلی برام جالبه بدونم شما چه ایده جالبی اونجا دیدی چون اصلا ایده جدید که هیچ ، کلا ایده ای اونجا نیست
    ویرایش توسط 4n0nym0us : December 10th, 2014 در ساعت 11:17
    Iranian Pentesters Home

عضو جدید parmenides آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    42
    تشکر تشکر شده 
    74
    تشکر شده در
    38 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 4n0nym0us نمایش پست ها
    The GNU General Public License v3.0 - GNU Project - Free Software Foundation

لایسنس GNU GPL رو مطالعه بفرمایید ، این لایسنسی هست که سیستم های مدیریت محتوایی مثل Joomla.Wordpress,.... تحت اون عرضه می شن
    بعد از مطالعه اون می فهمید که اصولا فروختن هر محصولی که پایه و اساسش بر مبنای یکی از محصولات تحت لیسنانس GNU GPL باشه غیر قانونیه ، یعنی تمامی سیستم های مدیریت محتوایی که الان دارن با اسم های مختلف فروخته می شن توی ایران و پایه و اساسشون جوملا هست همه از دم غیر قانونی هستند و در دنیا پیگرد قانونی دارند
    نکته فاجعه بار اینه که اینا اسم "بومی" هم می چسبونن به محصولشون و وقتی باهاشون بحث می کنی هیچ جوره زیر بار نمی رن و می گن ما اینو از اول خودمون نوشتیم
    جدا از این که باز هم کار اون ها در سطحی نیست که به نمایش گزاشته بشه ، تکامل به یک چیزی مثل Ubuntu می گن که پایه اش Debian اه (کامل شده برای کاربران خونگی) یا Centos می گن که پایه اش RHEL اه (کامل شده برای سرور ها و وب سرور ها) ، کاری که ایرانی ها می کنن طراحی یک قالب و عوض کردن کامل اسم مدیریت محتوا به اسم من در آوردی خودشونه نه تکامل

من خیلی برام جالبه بدونم شما چه ایده جالبی اونجا دیدی چون اصلا ایده جدید که هیچ ، کلا ایده ای اونجا نیست
    همکار عزیز گویا شما دچار یک اشتباه شدید که مرسوم هم هست. GNU بودن مجوز انتشار به معنی رایگان بودن و غیر قابل فروش بودن نیست. از شرکت هایی هم که خلاف اصول مجوز محصولات متن باز عمل می کنند نمیشه دفاع کرد. مجددا عرض می کنم من از کار چند شرکت نرم افزاری لذت بردم. به جای شکایت و عصبانی بودن کار فنی و مطالعه کرده بودند. از نظر من تمام کار های همکاران از نوشتن یک اسکریپت ساده تا پروژه های بزرگ دارای ارزش بالایی هست.

https://www.gnu.org/philosophy/selling.html

"Many people believe that the spirit of the GNU Project is that you should not charge money for distributing copies of software, or that you should charge as little as possible—just enough to cover the cost. This is a misunderstanding. Actually, we encourage people who redistribute free software to charge as much as they wish or can. If this seems surprising to you, please read on."
    ویرایش توسط parmenides : December 10th, 2014 در ساعت 12:07

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    137
    تشکر شده در
    80 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط parmenides نمایش پست ها
    همکار عزیز گویا شما دچار یک اشتباه شدید که مرسوم هم هست. GNU بودن مجوز انتشار به معنی رایگان بودن و غیر قابل فروش بودن نیست. از شرکت هایی هم که خلاف اصول مجوز محصولات متن باز عمل می کنند نمیشه دفاع کرد. مجددا عرض می کنم من از کار چند شرکت نرم افزاری لذت بردم. به جای شکایت و عصبانی بودن کار فنی و مطالعه کرده بودند. از نظر من تمام کار های همکاران از نوشتن یک اسکریپت ساده تا پروژه های بزرگ دارای ارزش بالایی هست.

https://www.gnu.org/philosophy/selling.html

"Many people believe that the spirit of the GNU Project is that you should not charge money for distributing copies of software, or that you should charge as little as possible—just enough to cover the cost. This is a misunderstanding. Actually, we encourage people who redistribute free software to charge as much as they wish or can. If this seems surprising to you, please read on."
    شما درست متوجه نشدی
    لینکی که دادم رو درست بخون ، لینکی که دادی ربط مستقیم به مطلبی که من می گم نداره
    یک قسمتی از FAQ رو برات می زارم شاید راحت تر متوجه بشی

If I use a piece of software that has been obtained under the GNU GPL, am I allowed to modify the original code into a new program, then distribute and sell that new program commercially? (#GPLCommercially) You are allowed to sell copies of the modified program commercially, but only under the terms of the GNU GPL. Thus, for instance, you must make the source code available to the users of the program as described in the GPL, and they must be allowed to redistribute and modify it as described in the GPL.
    These requirements are the condition for including the GPL-covered code you received in a program of your own.
    http://www.gnu.org/licenses/gpl-faq.html
    Iranian Pentesters Home

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)