-
October 12th, 2014, 15:06
عضو انجمن
ثبت دامین های بین المللی و ملی با قیمت استثنایی ( همراه با کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
ویرایش توسط penfulmega : July 14th, 2015 در ساعت 00:57
دلیل: آپدیت
گروه بتینا | سرور اختصاصی و مجازی | هاست و نمایندگی هاست | دامنه | گواهینامه SSL | پنل اس ام اس
بتینا هاست
-
تعداد تشکر ها ازpenfulmega به دلیل پست مفید
ahmadjafarian, AhoraAzizi0098, alkapon, Arna, birmusical, ecomax, emadian, m.ahmadi, mamadco, Mr.Pouria, riping, sor
-
October 12th, 2014 15:06
# ADS
-
January 14th, 2015, 00:46
پاسخ : ثبت دامین های بین المللی و ملی با قیمت استثنایی ( همراه با کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
سلام دوست عزيز تا اونجايي كه دوستان وب هاستينگ از شما تعريف كردن من تمايل دارم كه كل سايتم رو دست شما بسپارم
فقط سرور هاي شما يا همان وي پي اس هاي شما هم اگر بخواييم هارد اضافه ميشه كرد يا خير
بعد هاست هم تحويل اني هست ممنونم
چون يه سايت خيلي قوي ميخايم روش بياريم بالا براي همين همه امكانات ميخوام از يه سايت باشه اگه از شما بگيريم تخيف هم در نظر هست يا خير
ممنونم دوست عزيز
-
-
January 14th, 2015, 01:46
عضو انجمن
پاسخ : ثبت دامین های بین المللی و ملی با قیمت استثنایی ( همراه با کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)

نوشته اصلی توسط
sahand_br
سلام دوست عزيز تا اونجايي كه دوستان وب هاستينگ از شما تعريف كردن من تمايل دارم كه كل سايتم رو دست شما بسپارم
فقط سرور هاي شما يا همان وي پي اس هاي شما هم اگر بخواييم هارد اضافه ميشه كرد يا خير
بعد هاست هم تحويل اني هست ممنونم
چون يه سايت خيلي قوي ميخايم روش بياريم بالا براي همين همه امكانات ميخوام از يه سايت باشه اگه از شما بگيريم تخيف هم در نظر هست يا خير
ممنونم دوست عزيز
سلام
درخدمت هستیم دوست عزیز
هاست هم تحویل آنی هستش هم از ایران داریم هم از هلند سی پنل هست
برای سایت های پربازدید هم پلن داریم
اما اگر سرور جداگانه می خواهید اون بحثش جداست و تمامی مواردی که درنظر دارید را بگید که ببینیم چی مد نظر شما هست چون اشاره به افزودن هارد برای سرور کردید
تیکت ارسال کنید یا بیایید یاهو بیشتر صحبت کنیم
ID : ronendore
ارسال درخواست - بتینا هاستینگ
ویرایش توسط penfulmega : January 15th, 2015 در ساعت 16:39
گروه بتینا | سرور اختصاصی و مجازی | هاست و نمایندگی هاست | دامنه | گواهینامه SSL | پنل اس ام اس
بتینا هاست
-
-
January 14th, 2015, 14:14
دستشون درد نکنه خیلی عالیه سرویس هاشون
-
-
January 15th, 2015, 16:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sahand_br
دستشون درد نکنه خیلی عالیه سرویس هاشون
ممنون لطف دارید
فروش ادامه دارد + نمایندگی با شرایط ویژه به همراه آموزش
بتینا هاست
-
-
January 15th, 2015, 23:22
سلام
دامنه غیر قابل تمدید برای سایت موزیک دارید؟
چند؟
با تشکر
-
-
January 16th, 2015, 00:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
taksmsmehr
سلام
دامنه غیر قابل تمدید برای سایت موزیک دارید؟
چند؟
با تشکر
با سلام
خیر تمامی این دامنه ها دارای پنل هستند و قابل تمدید
.in قیمت خوبی داره همون قیمت لیست بالا
موفق باشید
بتینا هاست
-
-
January 17th, 2015, 01:34
سلام بنده قصد انتقال دامین دارم اما موقع انتقال مبلغ قابل پرداخت صفر تومنه
-
-
January 19th, 2015, 22:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza0071
سلام بنده قصد انتقال دامین دارم اما موقع انتقال مبلغ قابل پرداخت صفر تومنه
با سلام
در تیکت هم سوالو فکر کنم پرسیده بودید که پاسخ داده شد
اگر ریسلو هست رایگان می تونید انتقال بدید
و بعد درخواست تمدید بدید
اگرم ثبت کننده دیگری هم هست که هزینه ای معادل تمدید گرفته می شود و علاوه بر انتقال تمدید هم میشود
باز سوالی بود در خدمتم
ویرایش توسط penfulmega : January 24th, 2015 در ساعت 22:14
بتینا هاست
-
-
January 23rd, 2015, 13:29
عضو جدید
اقا روز جمعه ای کار ما رو تو 2 دقیقه حل کردن سفارش 2تا دامنه خدایی ایول
پرداخت خریدهای شما توسط پی پال
-
-
January 29th, 2015, 02:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alkapon
اقا روز جمعه ای کار ما رو تو 2 دقیقه حل کردن سفارش 2تا دامنه خدایی ایول
ممنون از شما ... لطف دارید دوست عزیز
- - - Updated - - -
فروش ادامه دارد + نمایندگی با شرایط ویژه به همراه آموزش
ویرایش توسط penfulmega : January 29th, 2015 در ساعت 02:53
بتینا هاست
-