درود
تابحال دو تلویزیون LED سونی و یک z1 compact و تعدادی فلش مموری و هدیه خرید داشتیم.
تمامی موارد قیمت پایین تر از بازار بوده و هیچ گونه نارضایتی هم نداشتیم ( اجناس کاملاً اصل )
موفق باشید.
درود
تابحال دو تلویزیون LED سونی و یک z1 compact و تعدادی فلش مموری و هدیه خرید داشتیم.
تمامی موارد قیمت پایین تر از بازار بوده و هیچ گونه نارضایتی هم نداشتیم ( اجناس کاملاً اصل )
موفق باشید.
بنده یک گوشی Galaxy S4mini ازشون گرفتم که بعد از اینکه به دستم رسید دادم دوستان تعمیر کار موبایلم تست زدن هم باطری هم کیت اصلی هم هندزفری اصل هست.
اون زمان من از دیجی کالا این گوشی رو 69.000 تومن زیر قیمت مغازه گرفتم. ساعت 9 صبح سفارش دادم 1.30 ظهر دم شرکت خیلی محترمانه تحویل دادن
یه نکته جالب هم اینجاست که بعضی وقتا میرم جمهوری سر بزنم به دوستم، تو مغازش دیدم خیلی وقتا مشتری میاد یه چیزی ( مثلا LED سامسونگ ) رو قیمت می گیره میگه آقا اینو تو دیجی کالا گزاشتن فلان قیمت چرا؟
اگه تهرانید حضوری تشریف ببرید فروشگاهشون تو جلفا
فناوری وب پارس
هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS
با سلام
نمیخواستم شرکت کنم ولی بعضی دوستان کم لطفی میکنند تز دیجی کالا خرید زیاد داشتم از ال سی دی و قطعات گرفته تا کیف و موارد دیگر یک بار هم یک کیف لپتاپ به قیمت 200 هرار تومن خریداری شد بعد که رسید دستم به دلم نبود و کیف برای لپتاپ مقداری کوچیک بود تماس گرفتم و گفتم ارسال کنید فرستادم بعد از 1 روز کاری تماس گرفتن و گفتم میخواین تعویض کنید یا پول رو برگردونیم گفتم اگر لطف کنین پول برگشت بزنین همون لحظه شماره کارت دادم و برگشت خورد اگر از مغازه دار خریده بودم باید کلی التماس برای تعویض میکردم چه برسه به برگشت وجه!
طبیعتا معروفیت دیجی کالا چشم وگوش خیلیا رو بسته
جایی که شما ازش قیمت می گیری خودش قیمتش رو از دیجی کالا می گیره+30الی 40 تومن سود
دیجی کالا قیمتش حداقل 20تومن بالاتر از بازار هست.
هرگوشی موبایلی رو کی میخواین از دیجی کالا بگین تا قیمت روز بهتون بدم وحتی باهمون قیمت هرتعداد خواستید بهتون بدم تا نگین تخریبه و... .
خودمون شرکت ثبت شده امیدوصل هستیم و هشت ساله موبایل فروشی+دفتر داریم و در چک کردن قیمت متوجه شدیم دیجی کالا قیمتاش.../همین باعث شد تحقیق کنیم ببینیم فقط قیمت ما کمه یاقیمت دیجی کالا بالاست که دیدیم بله دیجی کالا از معروفیت حداکثر سوء استفاده رو میکنه
البته حق هم داره به ازای ارسال رایگان باید یه جایی دیگه از مردم پولو بگیره
چند عدد موبایل خریداری کردیم
لوازم جانبی کامپیوتر
دوربین و خیلی چیز های دیگر ......
تمامی محصولات با کیفیت هستن ...
اما تنها موردی که میشود گفت بعضی از محصولات نصبت به بازار گرون تر هستن ...
سلام
من یک گوشی g5 glx خریداری کردم و جالب اینجا بود که از دفاتر اصلی شرکت هم ارزونتر میداد و پرسیدم چرا ارزانتر میدید گفتند ما جمله میخرید ارزونتر میدیم
ولی بدون مشکل دستم رسید
سلام
خرید های زیادی ازش داشتم و همشون عالی بودند
زمانی که پرینتر گرفته بودم بلد نبودم ببندم رنگ هاشو اولین بارم بود با پشتیبانی تماس گرفتم طرف برام توضیح داد من انجام دادم . انصافا پشتیبانیشون حرف نداره
گوشی گرفتم ، رم و فلش و...
و آخرین بار هم که هفته پیش بود ی مونوپد گرفتیم با قیمت 75 تومن
http://www.digikala.com/Product/DKP-...%DA%AF-YT-2288
بعد از اینکه به دستم رسید با گلکسی نوت سازگار نبود . بلوتوث و دکمه هاش با گوشی همخانی نداشت
با اینکه اصلا مربوط به دیجی کالانمیشد و روی بقیه گوشی ها جواب میداد اما پس گرفتند و ی مدل دیگه دادند که با نوت هماهنگ بود
خدایی حرف ندارند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)