با سلام و احترام
لطفا ديتا سنتر هاي ايراني را معرفي كنيد تا تمام دوستاني كه نياز به سرور هاي داخلي دارند بتوانند استفاده كنند.
با تشكر فراوان
با سلام و احترام
لطفا ديتا سنتر هاي ايراني را معرفي كنيد تا تمام دوستاني كه نياز به سرور هاي داخلي دارند بتوانند استفاده كنند.
با تشكر فراوان
والا هدفمون که خراب کردن تاپیک نبود...
تبیان رو من نگفتم. یکی از دوستان گفت منم گفت تیم 100 نفره هستن برای مدیریتش
کلوب رو هم گفتم سرورش تو ایران هست که اگه دوستی خواست بره ازشون بپرسه دیتاشونو چطور تهیه میکنن و کجا میزبانی میشن (من که نیگاه کردم سپنتا بود).
در مورد افرانت و دیگر سایت ها هم بخاطر اینکه دوستمون گفتن
معرفی کردم.لطفا شركتهايي رو كه حتي اتاق سرور دارند هم معرفي كنيد.
اگه هم پستام چندتا پشت سر هم شده بخاطر اینه که هر کدوم که میومد جلو چشم میذاشتمشون تا استفاده کنید. (تایماشونم با فاصله هست)
در کل معذرت میخوام. معرفی نمیکنم دیگه.
فقط همون پارس انلاین...
من از جناب طاهر نژاد عزيز و تمام دوستان بسيار سپاسگذارم.
به اين نتيجه رسيدم كه در ايران امكان برپايي ديتاسنتر فقط از دست محدود شركتهاي بسيار بزرگ بر مياد( 1-2 ميليارد تومان بجز مجوزها و فيلتر هاي موجود هزينه داره+تحريمها)،
و بجز موارد خاص نيازي به اين كار نيست كه سرورها در ايران برپا بشه.
شماواقعا میخواید کار کنید با 50 میلیون تومن هم میشه شروع کرد و همینطور که پیش میرید بیشتر هزینه کنیدبه اين نتيجه رسيدم كه در ايران امكان برپايي ديتاسنتر فقط از دست محدود شركتهاي بسيار بزرگ بر مياد( 1-2 ميليارد تومان بجز مجوزها و فيلتر هاي موجود هزينه داره+تحريمها)،
ولی اخرش صرفه نداره
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
اینو توضیح میدید ما هم روشن بشیم.
تنها چیزی که من متوجه شدم چون آیپی ایران هست سی پنل نمیتونن بگیرن. تحریم دیگه ای هم هست؟
از لحاظ اتاق های سرور خودتونم میتونید تو اتاقتون یه سرور راه بندازید. منم الان کامپیوترم وقتی آیپیمو بزنی لوکالمو برات میاره. جالبیش اینجاس که سرعتشم خیلی خطرناک بالاس هر چند اینترنت خیلی پر سرعت استفاده نمیکنمخوبیشم اینه یکی که ازم فایل میخواد دو ساعت مجبور نیستم آپلود کنم! بلکه تو هاردم کپی میکنم توی محل روت لوکال بعد هم لینک میدم دانلود میکنه طرف... ببخشید اگه چندان ربطی به موضوع نداشت.
ولی منظور اصلیم این بود برای کارهای ساده میتونید خودتون با تقدیم پول فراوون بابت پهنای باند یه سرور ساده راه بندازید. جدا از اینکه به شرایط جوی و مهندسی دیتاسنتر فکر کنید.
باز هم عذر میخوام اگه چندان زیاد ربط نداشت.
جواب سوال ما رو هم یادتون نره...
تا اونجايي كه من خبر داشتم سرورهاي ياهوو ايميل هاي ارسالي از طرف آي پي ايران رو مسدود ميكنه كه احتمالا گوگل هم به اين جمع (ياهو و سي پنل) پيوند خواهد شد.
به نظر من ميزباني يك سايت پر بازديد و يا چند سايت كم بازديد رو خودتون ميتونيد در شركتتون راه بندازيد (همون اتاق سرور)و فقط بريد و با سرويس دهنده adslاي كه ازش سرويس داري درخواست سرويس 1024 و يا بيشتر كنيد.
حتي ميتونيد روي هر خط شركت adsl بگيريد و همه خطوط اينترنت دريافتي رو وصل كنيد به سرور تا از سرعت بالتنري برخوردار بشيد. البته هيچ تضميني براي آپ تايم هم نخواهيد داشت.
اگر هم بعد از مرور زمان ديدي كه توان جذب مشتري رو داريد ميريد دنبال مجوز ديتا و خرج و . . . . . .
جناب طاهر نژاد بعضي از تحريمها از خارج كشور نيست و از ماست كه بر ماست.
من نا اميد نيستم ولي فكرميكنم مهمترين مشكل ديتاسنتر داخلي پهناي باند اون هست كه در ايران بسيار گران است . (هزينه پهناي باند ديتاسنتر پارس انلاين براي امثال من ماهيانه 40 ميليون تومان است البته اگر خبري كه من دارم درست باشه)
من سعي در انجام اين كار دارم و نياز به چند سرور هم دارم ولي سرورها هرچه كمتر باشند هزينه ها محسوستر اند.
ویرایش توسط navid7904 : April 20th, 2009 در ساعت 14:39
سلام
والا آنقدر دوستان در ایران سرور برای فرستادن Spam گذاشتن که بدیهی است یاهو هم ....
سرور ایرانی برای اسپم زدنمن كه متوجه نشدم، ممكن بيشتر توضيح بديد
نشنیدید؟ معروفه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
سلام
موضوع خیلی ساده است. یک کامپیوتر شخصی + اینترنت مثلا 512 + یک Mail Server کرک شده مثل Mdaemon یا ... + یک DNS Server ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)