سلام ببخشید من از این اسکریپت استفاده میکنم ولی یه مشکل دارم مثلا میخوام بعد از خریدی که کاربر انحام میده یه یورز و پسورد بهش بده ولی نمیدونم باید کجا این یورز و پسورد رو واردش کنم که بعد خرید بهش نمایشش بده اینم بگم هر خرید یه یوزر وپسورد جداگانه بده بهش
دوست گرامی موقعی کارت ها یوزر پسوورد هستن به طور مثال
فقط شما داری محصول رو ایجاد میکنی و اطلاعات رو وارد میکنی اونجا 3 تا قسمت هست پست سر هم
فقط یادم نمیاد دقیقا اسمش چی بود ولی میدونم 1 2 3 داشت که اگر اونجا اطاعات رو پر کنید اسم رو مینویسه به طور مثال:
یه کارت ایجاد کردید که محتویاتش اینه:
ex01,12345
ex0: یوزرنیم میشه
12345 هم پسوورد
دو اون قسمتی که که گفتم دسته بندی رو مشخص میکنید خونه اول رو بنویسید Username و خونه ی بعدی رو بنویسید Password یه خونه ی دیگه هم میمونه که میتونید ننویسید
مهندس ماژول ملت پی رو هم واسه فریر ست کنین.من میخوام استفاده کنم.تو سایتتون هم میتونید قرار بدین.واقعا سیستم درگاه واسط خوبی هست.گیر نمیدن به هیچی.میتونید ببینید.دانلود کنین مستندات رو.منتظرتونم.
ویرایش توسط shandiz : January 7th, 2015 در ساعت 15:51
با سلام
من اسکریپت فریر رو روی سایتم نصب کردم ولی در هنگام خرید (یعنی وقتی مشتری سرویس مورد نظرش رو انتخاب میکنه و ایمیل و شماره موبایلش را وارد میکنه) به محض کلیک بروی دکمه خرید دوباره همان صفحه خرید ظاهر میشه با تم به هم ریخته که در عکس قابل مشاهده هست لطفا راهنمایی بفرمائید .
با سلام
من اسکریپت فریر رو روی سایتم نصب کردم ولی در هنگام خرید (یعنی وقتی مشتری سرویس مورد نظرش رو انتخاب میکنه و ایمیل و شماره موبایلش را وارد میکنه) به محض کلیک بروی دکمه خرید دوباره همان صفحه خرید ظاهر میشه با تم به هم ریخته که در عکس قابل مشاهده هست لطفا راهنمایی بفرمائید .
ورژن پی اچ پی شما بالاست . ورژن 5.3 و کمتر باید باشه .
ورژن پی اچ پی شما بالاست . ورژن 5.3 و کمتر باید باشه .
تا امروز صبح مشکل نداشت ولی امروز بعد از ظهر این مشکل بوجود اومده هر چی هم از نو نصب کردم این مشکل پا برجاست
در ضمن ورژن پی اچ پی سایت PHP Version 5.3.27 است
ویرایش توسط esteki1 : January 7th, 2015 در ساعت 20:16
تا امروز صبح مشکل نداشت ولی امروز بعد از ظهر این مشکل بوجود اومده هر چی هم از نو نصب کردم این مشکل پا برجاست
در ضمن ورژن پی اچ پی سایت PHP Version 5.3.27 است
مشکل از تابع eregi هست که در پی اچ پی جدید کلاً حذفش کردن با جایگزین کردن این تابع جدید در فایل index.php در خط 65 میتونید اونو درست کنید
دوست عزیز خط 65 کامل حذف کن و این رو جایگزینش کن
if ($data[mobile] AND !preg_match('/^09([0-9]{9})$/', $data[mobile]))